• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreşi açıldı
Yaşam
Yayınlanma: 21 Mart 2024 - 16:14
Güncelleme: 21 Mart 2024 - 17:05

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreşi açıldı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in annesi hayırsever Türkan Sözen'in yaptırdığı Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlenen muhteşem törenle açıldı.

Yaşam
21 Mart 2024 - 16:14
Güncelleme: 21 Mart 2024 - 17:05
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreşi açıldı
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in annesi hayırsever Türkan Sözen'in yaptırdığı Kreş ve Gündüz Bakımevi, düzenlenen muhteşem törenle açıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in annesi, merhum eski Belediye Başkanı İbrahim Sözen'in eşi Türkan Sözen tarafından Manavgat Belediyesi'nin kontrolörlüğünde yaptırılan kreş ve gündüz bakımevi, yoğun bir katılımla açıldı.

Okul öncesi eğitime katkı

Çocukların okul öncesi eğitimine katkıda bulunmak ve annelerin sosyal hayata katılmalarına imkan sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Manavgat Belediyesi, Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi projesiyle toplam 5'inci kreşini hayata geçirdi. Kurdele kesiminin ardından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Türkan Sözen ve Sözen ailesi üyeleri vatandaşlarla birlikte kreşi gezdi. Gezi esnasında Türkan Sözen çocuklar tarafından büyük bir sevgi gördü. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği kreş, vatandaşlardan tam not aldı. Açılışta Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu ve Halk Oyunları Topluluğu tarafından gösteriler sergilendi.

Anneye plaket takdimi

Açılışta Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından annesi hayırsever Türkan Sözen'e çiçek ve plaket takdim edildi. Çiçek takdimi esnasında konuşan Başkan Şükrü Sözen, "Bir gururu daha yaşıyorum. Bana hayatımın en büyük gururunu sizler yaşattınız. 15 yıl sizlere hizmet etme fırsatı yaşamımın en büyük gururuydu. Şimdi bir o kadar özel çünkü herkese nasip olmaz. Belediye Başkanı olarak annesine böyle bir yatırımdan dolayı çiçek ve plaket hediye eden bir evlat olarak da gurur duyuyorum, Allah'ım herkese nasip etsin" ifadelerini kullandı.

400 öğrenciye hizmet verecek

Hayırsever Türkan Sözen tarafından Kavaklı Mahallesi 1063 Ada 1 Parsel'de 1950 metrekare inşaat alanına yaptırılan proje, 400 öğrenciye hizmet verecek. Proje bodrum katta beş sınıf, zemin katta bir sınıf, birinci ve ikinci katlarda altışar sınıf ve çatı katında iki sınıf olmak üzere toplam 20 sınıf olarak tasarlandı. Binada öğrenciler için uyku odaları, geniş bir yemekhane, mutfak, faaliyet alanı, idari alanlar ve lavabolar bulunuyor. Ayrıca bahçe oyun grubu ve park ile 120 metrekare faaliyet alanı yer alıyor. Çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri için her türlü imkânın sağlandığı ve profesyonel meslek elemanlarınca detaylı programların yürütüleceği kreş çok amaçlı olarak tasarlandı. Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği bir merkez olarak Manavgat'a kazandırıldı.

Açılışa; Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Hayırsever Türkan Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, Başkan Şükrü Sözen'in eşi Hatice Sözen ve çocukları, Sözen ailesi üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, öğrenci velileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Samsun'da genç istihdamı ve iş gücü eğitim planı masaya yatırıldı
Samsun'da genç istihdamı ve iş gücü eğitim planı masaya yatırıldı
Uçurumdan düşen ineği için gözyaşı döken Ayni teyzeye yardım eli uzatıldı
Uçurumdan düşen ineği için gözyaşı döken Ayni teyzeye yardım eli uzatıldı
Çorum Belediyesi'nin çocuk şenliği ve geleneksel sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu
Çorum Belediyesi'nin çocuk şenliği ve geleneksel sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu
Şahin, Şehitkamil muhtarlarıyla bir araya geldi
Şahin, Şehitkamil muhtarlarıyla bir araya geldi
Son Haberler
Tırın patlayan lastiğinden savrulan parçalar kazaya sebep oldu: 3'ü çocuk 8 yaralı
Tırın patlayan lastiğinden savrulan parçalar kazaya sebep oldu: 3'ü...
Rize'de 5 kilometrelik halk koşusu
Rize'de 5 kilometrelik halk koşusu
Şenlikte havaya ateş açan 2 kişi tutuklandı
Şenlikte havaya ateş açan 2 kişi tutuklandı
UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 0 - Midtjylland: 0
UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 0 - Midtjylland: 0
Silifke Belediyesi'ne yönelik soruşturmada tutuklu sayısı 11'e yükseldi
Silifke Belediyesi'ne yönelik soruşturmada tutuklu sayısı 11'e...
CHP Lideri Özel: "İttifakımız Türkiye'de 'Türkiye İttifakı', Samsun'da ise 'Samsun İttifakı'dır"
CHP Lideri Özel: "İttifakımız Türkiye'de 'Türkiye İttifakı', Samsun'da ise 'Samsun İttifakı'dır"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi