• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Marmaris'te atıl alanlar sporun merkezi oldu
Asayiş
Yayınlanma: 03 Ocak 2024 - 12:19

Marmaris'te atıl alanlar sporun merkezi oldu

Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor. Atıl vaziyetteki Gölenye Stadı, Kapalı Spor Salonu'nu baştan aşağı yenileyen, Erkan Işıksal Tesislerini de modern hale getiren Başkan Oktay, "Geleceğimiz için spora yatırım yapmaktan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Asayiş
03 Ocak 2024 - 12:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Marmaris'te atıl alanlar sporun merkezi oldu
Sporun ve sporcunun dostu Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, spora yatırım yapmaya devam ediyor. Atıl vaziyetteki Gölenye Stadı, Kapalı Spor Salonu'nu baştan aşağı yenileyen, Erkan Işıksal Tesislerini de modern hale getiren Başkan Oktay, "Geleceğimiz için spora yatırım yapmaktan vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Göreve geldiği ilk andan itibaren tesisleşmenin önemine dikkat çekerek çalışmalarını bu yönde yürüten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 5 yıllık süreçte ilçeye iki önemli spor merkezi kazandırdı. Atıl vaziyetteki kapalı spor salonu ve Gölenye Stadı'nı göreve gelir gelmez yenileyen Oktay, "Geleceğimize, Marmaris'imize ve Türk sporuna mükemmel tesisler kazandırdık. Spora ve gençlerimize yatırım yapmaya, onların başarılarıyla gurur duymaya devam edeceğiz" dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın başkan seçilmesiyle ilk olarak Sarıana Mahallesi'nde Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu bahçesinde kendi haline terk edilen atıl durumdaki ek salonunda çalışma yapıldı. Alanda A'dan Z'ye tüm detayların düşünüldüğü alanda sıfırdan bir salon inşa edildi. Basketbol ve voleybol gibi birçok branşa hizmet veren salonda 130 kişilik seyirci tribünü yapıldı.

2019 yılının sonlarına doğru başlanan ve çok hızlı tamamlanan çalışma neticesinde salon 2020 Mart ayında faaliyete hazır hale geldi. Salon ayrıca Marmaris'in yaşadığı yangınlar ve Kahramanmaraş depremleri için vatandaşların gönderdiği yardım malzemelerinin toplanması ve tasnifinde de kullanıldı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın göreve geldiği çalışmalardan biri de yine atıl vaziyette olan Gölenye Stadı'nın aktif hale getirilmesi oldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda ilk olarak sahanın alt yapısı iyileştirildi. Kış aylarında sorun yaşanmaması için drenaj hattı yenilenen sahanın zeminine daha sonra çim serimi yapıldı. Tribünlerinden soyunma odalarına, çevre düzenlemesinden ışıklandırmasına kadar tüm eksikleri giderilen saha, 2020 yılından itibaren sportif çalışmalara ev sahipliği yapmaya başladı.

Pascal Nouma, İbrahim Yattara, Ali Eren Beşerler gibi tanınmış isimlerin de katıldığı Elit Master Lig Marmaris Master Cup ve Marmaris Master Cup turnuvalarının yapıldığı saha geçtiğimiz sene de ünlü güreşçilerin katıldığı Marmaris Yağlı Güreşlerine ev sahipliği yaptı.

Belediye ayrıca Erkan Işıksal Spor Tesisleri de modern hale getirildi. Sporcular için soyunma alanları, izleyiciler için de bekleme alanı ve kafeterya yapıldı. Ayrıca halı sahanın da zemini değiştirilerek modernleştirildi. Tesis futbol altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiği yer haline geldi.

Göreve gelmeden önce çocukların ve gençlerin spor yapabilmeleri için tesisler kuracaklarının sözünü verdiğini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Çok kısa sürede ilçemizde atıl vaziyette olan iki sahamızı aktif hale getirdik. Yine kırsal mahallelerimizde spor tesisleriyle ilgili yatırımlarımız oldu. Amacımız ilçemizde yaşayan başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkesin spor yapmasını sağlamaktı. Spora ve gençlerimize yatırım yapmaya, onların başarılarıyla gurur duymaya devam edeceğiz" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i 24 Eylül'de Beyaz Saray'a davet etti.
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i 24...
Tunceli için sağanak yağış uyarısı
Tunceli için sağanak yağış uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TDT Zirvesi'nde KKTC'nin temsil edilecek olmasından memnuniyet duyuyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TDT Zirvesi'nde KKTC'nin temsil...
Muğla Büyükşehir Bisiklet Takımı Azerbaycan'da
Muğla Büyükşehir Bisiklet Takımı Azerbaycan'da
Sinop'ta camiler çocuklarla şenlendi
Sinop'ta camiler çocuklarla şenlendi
Köyünde kurduğu serada tek başına yılda 20 ton istiridye mantarı üretiyor
Köyünde kurduğu serada tek başına yılda 20 ton istiridye mantarı üretiyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi