• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 25 Mayıs 2023 - 15:53

MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde konuştu:

"İngiltere medyasından tutun Alman medyasına, Amerikan medyasına, Fransız medyasına varıncaya kadar ülke medyaları Türkiye'deki seçimlere odaklanmışken bir de Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Cumhur İttifakı aleyhinde açıktan tutum takınmaları Türkiye'deki seçimlere zaten nasıl birilerinin müdahil olmaya çalıştığını bize net bir şekilde gösteriyor"

Siyaset
25 Mayıs 2023 - 15:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "İngiltere medyasından tutun Alman medyasına, Amerikan medyasına, Fransız medyasına varıncaya kadar ülke medyaları Türkiye'deki seçimlere odaklanmışken bir de Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Cumhur İttifakı aleyhinde açıktan tutum takınmaları Türkiye'deki seçimlere zaten nasıl birilerinin müdahil olmaya çalıştığını bize net bir şekilde gösteriyor." dedi.

MHP'den Kayseri milletvekili seçilen Özdemir, parti teşkilatı ile Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Burada konuşan Özdemir, 14 Mayıs'ta önemli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

MHP'nin Kayseri'de başarılı olduğunu anlatan Özdemir, partisinin mecliste sorumluluk üstlendiğini dile getirdi.

Seçimlerden önce bazı siyasi partilerin, parlamenter sisteme geri dönüleceği vaadinde bulunduğunu vurgulan Özdemir, "Şimdi oluşan tabloya baktığımızda Türk milletinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamından yana bir irade ve karar aldığını çok net bir şekilde görüyoruz. Bu şartlarda da inşallah önümüzdeki dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tüm kurum ve kurallarıyla daha yerleşik hale gelebilmesi noktasında Cumhur İttifakı'nın faaliyetleri sürecek." diye konuştu.

- "Türkiye son 5 yılda küresel gelişmenin seyrini etkiledi"

Özdemir, 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunun dünya kamuoyu tarafından da takip edildiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki seçimler her zaman önemli olmuştur. Çünkü coğrafya itibariyle ve Türkiye'nin sahip olduğu potansiyel itibariyle çok önemli bir ülkeyiz. Sadece bölgesel gelişmelerin değil küresel gelişmenin seyrini de etkileyebilecek bir potansiyele Türkiye özellikle son 5 yılda ulaşmıştır. Bundan rahatsız olan çevrelerin varlığını da biliyoruz. Bugün baktığınızda İngiltere medyasından tutun Alman medyasına, Amerikan medyasına, Fransız medyasına varıncaya kadar ülke medyaları Türkiye'deki seçimlere odaklanmışken bir de Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Cumhur İttifakı aleyhinde açıktan tutum takınmaları Türkiye'deki seçimlere zaten nasıl birilerinin müdahil olmaya çalıştığını bize net bir şekilde gösteriyor. Allah'a hamdolsun 14 Mayıs'ta nasıl ki Türk milleti bu dışarıdan kendisine dayatılmaya çalışılan gündemlere geçit vermeyeceğini göstermişse inşallah 28'inde de yine Türk milleti kendisine dışarıdan dayatılmaya çalışılan Washington'dan, Berlin'den, Londra'dan, Brüksel'den dayatılmaya çalışılan bu gündemleri elinin tersiyle itecek ve kendi öz evladı olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve Türk milletine üstün ve büyük hizmetleri bulunan Sayın Cumhurbaşkanı'mızı inşallah çok daha yüksek bir oyla seçmek suretiyle gereken cevabı hem Türkiye'ye hem de dış dünyaya verecektir."

Türkiye'nin edilgen değil, etken bir ülke olduğunu vurgulayan Özdemir, koşulları belirleyen ve diğer tarafları tavır almaya zorlayan bir ülke konumuna geldiğini dile getirdi.

Özdemir, bu durumun milli ve bağımsız politikaları takip etmekle gerçekleştiğini de sözlerine ekledi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ da cemiyet çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Özdemir'e ziyaretinde, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da eşlik etti.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Son Haberler
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Göçerlerin yaylalara günler süren yolculuğu başladı
Göçerlerin yaylalara günler süren yolculuğu başladı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi