• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bayramlaştı:
Siyaset
Yayınlanma: 22 Nisan 2023 - 21:33

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bayramlaştı:

"Önümüzdeki günleri iyi anlamalıyız, iyi okumalıyız, her türlü fitne ve fesadın ötesinde sandığa gitme azmimizi ortaya koymalıyız ve 13 toplantıda, 380 günü bulan bir süre içerisinde cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyenlere ve Türkiye'de etnik ve mezhep temelli kışkırtmaların yoğunlaştığı bir ortamda Millet İttifakı denen tembeller ordusuna Türkiye teslim edilemez"

Siyaset
22 Nisan 2023 - 21:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Önümüzdeki günleri iyi anlamalıyız, iyi okumalıyız, her türlü fitne ve fesadın ötesinde sandığa gitme azmimizi ortaya koymalıyız ve 13 toplantıda, 380 günü bulan bir süre içerisinde cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyenlere ve Türkiye'de etnik ve mezhep temelli kışkırtmaların yoğunlaştığı bir ortamda Millet İttifakı denen tembeller ordusuna Türkiye teslim edilemez." dedi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Hanefi Mahçiçek Stadyumu alanına kurulan Baykar Konteyner Kent'teki depremzedelerle bayramlaşma töreninde, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Türkiye'nin 6 Şubat'ta dünyada örneği olmayan büyük bir afetle karşı karşıya kaldığına işaret eden Bahçeli, "İki ayı aşkın bir süre içerisinde 11 ili kapsayan, köylere kadar ulaşan bu büyük bir afetin altından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, sayın lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin kararlı kadrosu, yönetimin inancı ve millete olan borcu gereği elden gelen tüm gayreti göstererek yaraları sarmış, enkazları ortadan kaldırmış, çadırdan başlayan konteynerlere ulaşan, biraz evvel de her biri villaya benzer emsali başka bir ülkede olmayan ama Manavgat'ta eşini gördüğümüz bir köy evleri ortaya konmuştur." diye konuştu.

Bahçeli, köy evlerinin 14'ünün açılışının bugün yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu da tesadüf değildir. 14 köy evi, Allah nasip ederse 14 Mayıs 2023'te Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle bitecektir. Bunun için önümüzdeki günleri iyi anlamalıyız, iyi okumalıyız, her türlü fitne ve fesadın ötesinde sandığa gitme azmimizi ortaya koymalıyız ve 13 toplantıda, 380 günü bulan bir süre içerisinde cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyenlere ve Türkiye'de etnik ve mezhep temelli kışkırtmaların yoğunlaştığı bir ortamda Millet İttifakı denen tembeller ordusuna Türkiye teslim edilemez. Onun için 14 Mayıs'ta hep beraber cumhurbaşkanımızı seçmeliyiz. Cumhurbaşkanı pusulası, Yüksek Seçim Kurulu tarafından ortaya konmuştur. Cumhurbaşkanı adaylarında 1. sırada şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olarak görülmektedir, o zaman 14 Mayıs'ta kimin kazanabileceğinin işaretini manevi dünyamızda görmek, anlamak mümkündür. Bu da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Özgür Özel'in Niğde programında vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi
Özgür Özel'in Niğde programında vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi
Özgür Özel: "Bu hizmet odaklı yürüyüşü kimse engelleyemez"
Özgür Özel: "Bu hizmet odaklı yürüyüşü kimse engelleyemez"
Bakan Gürlek, Kızılay'a 150 bin lira bağışladı
Bakan Gürlek, Kızılay'a 150 bin lira bağışladı
Bakan Memişoğlu: "Sağlığı hayatın her noktasına taşıyacağız"
Bakan Memişoğlu: "Sağlığı hayatın her noktasına taşıyacağız"
Son Haberler
Devrek Halk Oyunları ekibi Makedonya yolcusu
Devrek Halk Oyunları ekibi Makedonya yolcusu
Bitlis'te korkutan yangın
Bitlis'te korkutan yangın
Özgür Özel'in Niğde programında vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi
Özgür Özel'in Niğde programında vatandaşlar ezilme tehlikesi...
Özgür Özel: "Bu hizmet odaklı yürüyüşü kimse engelleyemez"
Özgür Özel: "Bu hizmet odaklı yürüyüşü kimse engelleyemez"
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in eşine yönelik eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 2 kişi tutuklandı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in eşine yönelik eylem hazırlığında...
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bayramlaştı:
HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş'ta depremzedelerle bayramlaştı:

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi