• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP'li Büyükataman: "MHP'yi karanlık odaklarla ilişkilendirmek isteyenler kendi durdukları yeri göstermektedir"
Siyaset
Yayınlanma: 25 Ocak 2023 - 15:58

MHP'li Büyükataman: "MHP'yi karanlık odaklarla ilişkilendirmek isteyenler kendi durdukları yeri göstermektedir"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP'yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler

Siyaset
25 Ocak 2023 - 15:58
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP'yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler." ifadesini kullandı.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli ve partisinin Türkiye'nin menfaatleri uğruna verdiği mücadeleye dikkati çekerek, bu mücadele sürdükçe, MHP'ye saldırıldığını ve partisinin karalanmaya çalışıldığını kaydetti.

"HDP kapatılmasın" diyenlerin MHP'yi çeşitli iddialarla suçladığını belirten Büyükataman, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ne yapsalar boşuna, ne yapsalar beyhudedir. Ortalama zekaya sahip herkes HDP'nin yularının bölücü terör örgütü PKK'nın elinde olduğunu bilmektedir. Bu gerçek HDP yöneticileri tarafından da defalarca itiraf edilmiştir. HDP, bebek katili cinayet şebekesi, bölücü emellere hizmet eden, Türkiye düşmanı aşağılık terör örgütü PKK'nın şehir ofisidir ve en kısa zamanda kapatılmalıdır. Terör partisi HDP'nin kapatılması konusundaki haklı ve tavizsiz duruşumuz devam ettikçe adeta histeri krizlerine giren şer cephesi dört koldan Genel Başkan'ımıza ve partimize karşı saldırılarını sürdürmektedir. Zillet cephesinin arkasında yuvalanan, yabancı başkentlerden fonlanan, fitne ve iftiradan beslenen birtakım sözde gazeteciler de bir yerlerden düğmeye basılmışçasına adeta MHP'ye karşı bir operasyon başlatmışlardır."

Büyükataman, Türkiye'nin yükselişini, Türk milletinin devletin etrafında kenetlenmesini, MHP'nin Türk milleti ile kucaklaşmasını hazmedemeyen "karanlık operasyon merkezleri"nin hemen harekete geçip, partisine karşı bildikleri tüm kirli oyunları devreye koyduklarını belirterek, "MHP'yi karanlık odaklarla, kirli yapılarla ilişkilendirmek isteyenler esasında tam da kendi durdukları yeri göstermektedirler. Kimi zaman gazeteci, kimi zaman da siyasetçi maskesiyle karşımıza çıkan sicili kabarık operasyon elemanlarının yaptıkları gazetecilik faaliyeti değil, Türkiye karşıtı başkentlerden fonlanan provokatör eylemlerdir. Gazeteci kılığındaki provokatörlerin, kalemini silah gibi kullanıp tetikçilik yapanların gerçek niyetleri ve aziz milletimize olan düşmanlıkları da açıkça ortadadır. " ifadelerini kullandı.

Ne yapılırsa yapılsın MHP'nin Türk milletinin gönlünde olduğunu ifade eden Büyükataman, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, bu ajan provokatör eylemcileri deşifre etmeye, Türk düşmanı yabancı başkentlerin planlarını bozmaya, Türk milleti ve MHP üzerine yazılan karanlık senaryoları yırtıp atmaya devam edecektir. Maksatlı iftira kampanyaları başlatanlar ve bundan medet umanlar unutmasın ki Türk'ün çelik iradesi, Amerika'nın sesi olan yerli işbirlikçileri yenecektir."


Haber Ajansı Kaynak: AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Terme Belediye Başkanı Kul, COP17'de konuştu: "Kırsalından kopmuş bir şehir sürdürülebilir olamaz"
Terme Belediye Başkanı Kul, COP17'de konuştu: "Kırsalından kopmuş bir şehir sürdürülebilir olamaz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Ağrı Mollakara'da 5 yılda 17 tona yakın altın üretilecek"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Ağrı Mollakara'da 5 yılda 17 tona yakın altın üretilecek"
İletişim Başkanı Duran: "Hiç kimse tarihi gerçekleri ya da jeopolitik hakikatleri başka türlü yorumlayarak ülkemize yönelik çeşitli saldırılar yapmaya yönelmesin"
İletişim Başkanı Duran: "Hiç kimse tarihi gerçekleri ya da jeopolitik hakikatleri başka türlü yorumlayarak ülkemize yönelik çeşitli saldırılar yapmaya yönelmesin"
ABB'den CHP Sözcüsü Sarı'nın 'Mansur Yavaş'ın siyasi geleceği' hakkındaki açıklamalarına yalanlama
ABB'den CHP Sözcüsü Sarı'nın 'Mansur Yavaş'ın siyasi geleceği' hakkındaki açıklamalarına yalanlama
Son Haberler
Hakkı Bulut, Kayseri'de sevenleriyle buluştu
Hakkı Bulut, Kayseri'de sevenleriyle buluştu
İnegöl'de boya fabrikasındaki patlama kamerada
İnegöl'de boya fabrikasındaki patlama kamerada
Srebrenitsa Soykırımı'ndan suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Bosnalı Sırp komutan Ratko Mladiç, Lahey'de tutulduğu hapishanede öldü.
Srebrenitsa Soykırımı'ndan suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına...
Dere yatağına yuvarlanan yaşlı adam dron ve iz takip köpekleri sayesinde bulundu
Dere yatağına yuvarlanan yaşlı adam dron ve iz takip köpekleri sayesinde...
Tutuklanan Yeni Parti Burdur İl Başkanı Ayten için parti yöneticiliğinden kısıtlama geldi
Tutuklanan Yeni Parti Burdur İl Başkanı Ayten için parti yöneticiliğinden...
Küçükçekmece'de TIR'a çarpan motosikletteki iki kişi yaralandı
Küçükçekmece'de TIR'a çarpan motosikletteki iki kişi yaralandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi