• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. MHP'li Büyükataman: "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti değilmişçesine, talimatlar çerçevesinde yine harekete geçildi"
Siyaset
Yayınlanma: 18 Şubat 2024 - 09:36

MHP'li Büyükataman: "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti değilmişçesine, talimatlar çerçevesinde yine harekete geçildi"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, FETÖ ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle meslekten ihraç edilen hakim ve savcılardan bir kısmının Danıştay tarafından göreve iade edilmesi kararına ilişkin, "Sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devleti değilmişçesine, sanki bu hukuk devletinin anayasal kurumları arasında bir uzlaşma yokmuş, bir kargaşa yaşanıyormuş algısını oluşturmak adına birtakım yerlerden adeta yapılan sufleler neticesinde, talimatlar

Siyaset
18 Şubat 2024 - 09:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP'li Büyükataman: "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti değilmişçesine, talimatlar çerçevesinde yine harekete geçildi"
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, FETÖ ile iltisaklı oldukları gerekçesiyle meslekten ihraç edilen hakim ve savcılardan bir kısmının Danıştay tarafından göreve iade edilmesi kararına ilişkin, "Sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devleti değilmişçesine, sanki bu hukuk devletinin anayasal kurumları arasında bir uzlaşma yokmuş, bir kargaşa yaşanıyormuş algısını oluşturmak adına birtakım yerlerden adeta yapılan sufleler neticesinde, talimatlar çerçevesinde yine harekete geçildi" dedi.

Bursa'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmangazi İlçe Başkanlığınca 31 Mart'ta yapılacak seçim öncesi Hamitler-Bağlarbaşı Mahalle Temsilciliğinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta yaptığı konuşmada, yerel seçimlere az bir süre kaldığını hatırlatan Büyükataman, her seçim arifesinde algı operasyonlarının oluşturulduğunu belirterek, "Her seçim arifesinde olduğu gibi yine farklı versiyonlarla 14 ve 28 Mayıs seçimleri öncesi ve sürecinde şahit olduğumuz üzere, bu dönem yeni entrikaları hayata geçirmeye birileri gayret sarf ediyor. Türkiye'de adeta güvensizliğin, hukuksuzluğun hakim olması adına, maksatlı ve sistemli gayretler yine sergilenmeye başlandı. Bakın yakın zamanda üç bin civarında emniyet birimlerine sızmış kripto FETÖ'cüler tespit edilerek devletimiz marifetiyle gereği yerine getirildi. Birtakım çevreler adeta bu tasarrufu müteakip start verdi. Türk hasmı olan çevreler, bu noktadan hareketle Türkiye'de bir hukuksuzluğun hakim olduğunu, Türkiye'de yasaların işlemediğini, rafa kaldırıldığını dünya aleme ilan edip bu noktada bir algı oluşturmak adına gayret sarf ediyorlar. Yakın zamanda yine Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir hassasiyet içerisinde yürüttüğü soruşturmalar ve çalışmalar sonucunda FETÖ terör örgütüyle iltisaklı olduğu ile alakalı elde ettiği verilere dayalı görevine son verdiği 450 hakim yakın zamanda tekrar bir anayasal kuruluşumuz marifetiyle görevine iade edildi. Sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir hukuk devleti değilmişçesine, sanki bu hukuk devletinin anayasal kurumları arasında bir uzlaşma yokmuş, bir kargaşa yaşanıyormuş algısını oluşturmak adına birtakım yerlerden adeta yapılan sufleler neticesinde, talimatlar çerçevesinde yine harekete geçildi. Bu ve benzeri önümüzde ciddi tuzakların olduğunu bilerek ama her şeye rağmen 31 Mart'taki seçimlerin gerçekten hayati derecede ehemmiyet arz ettiği gerçeğini göz ardı etmeden önümüzdeki şu 42 günlük süreci çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmaksızın, değerlendirmekle mükellefiz" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Son Haberler
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Hatay'da Kurban Bayramı öncesi gıda denetimleri artırıldı
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Başkan Yapar, yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi
Kafes-42 operasyonunda 12 gözaltı
Kafes-42 operasyonunda 12 gözaltı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi