• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Milli Eğitim Bakanı Özer, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığını ziyaret etti:
Siyaset
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 - 15:21

Milli Eğitim Bakanı Özer, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığını ziyaret etti:

"Artık bu kısa süreyi çok daha verimli bir şekilde, insanlarımızla hasbihal ederek, onları dinleyerek, çok fazla konuşarak değil, çünkü iletişimin en büyük anahtarı dinlemektir, onlarla vakit geçirerek inşallah verimli bir şekilde birlikte geçireceğiz"

Siyaset
27 Nisan 2023 - 15:21
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin, "Artık bu kısa süreyi çok daha verimli bir şekilde, insanlarımızla hasbihal ederek, onları dinleyerek, çok fazla konuşarak değil, çünkü iletişimin en büyük anahtarı dinlemektir, onlarla vakit geçirerek inşallah verimli bir şekilde birlikte geçireceğiz." dedi.

Ordu'dan AK Parti milletvekili adayı gösterilen Özer, AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ordu'yu daha iyi yerlere getirebilmek için yola çıktıklarını söyledi.

Türkiye'de son 21 yılda yapılan hizmetlere değinen Özer, şöyle devam etti:

"Son 21 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız, bu ülkenin insanına hizmet etmek, eğitimden sağlığa, ulaştırmadan altyapıya her alanda yaşam koşullarını daha iyi noktaya taşımak, bu ülkenin kalkınmasıyla birlikte mazlumların savunucusu olarak da dimdik ayakta durmak için sadece bölgesinde değil, dünyada mazlumların sesi olan bir ülke olarak ayakta kalabilmek için 21 yıl mücadele etti ve bugünlere öyle kolay gelinmedi. Ne müdahaleler oldu, e-muhtıralar, darbe girişimleri, ekonomik müdahaleler."

Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenerek, küçük hesapları, küçük mikro ölçekli yaşanan basit problemleri bir kenara bırakıp bu büyük hikayenin bir parçası olacaklarını belirtti.

Özer, "Ben de hem Milli Eğitim Bakanı hem de burada aday olarak, Ordu'muzun çok daha iyi noktaya gelmesi için, arkadaşlarımızın getirmiş olduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için, sadece yeni aday arkadaşlarımızla değil, mevcut milletvekillerimizle belediye başkanı arkadaşlarımızla siz değerli yol arkadaşlarımızla birlikte mücadeleye devam edeceğiz." diye konuştu.

Seçime kısa süre kaldığına işaret eden Özer, "Artık bu kısa süreyi çok daha verimli bir şekilde, insanlarımızla hasbihal ederek, onları dinleyerek, çok fazla konuşarak değil, çünkü iletişimin en büyük anahtarı dinlemektir, onlarla vakit geçirerek inşallah verimli bir şekilde birlikte geçireceğiz." ifadesini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Başkan Dilik'in adı parkta yaşatılacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Bakan Fidan, TDT Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılacak
Son Haberler
Antalya'da sağlık turizmi zirvesine 100'den fazla ülkeden katılım
Antalya'da sağlık turizmi zirvesine 100'den fazla ülkeden katılım
Filistinli El-Masri: "Nakba Günü'nün yıldönümünde, halkımızın o dönemde yaşadığından daha büyük bir acı çekiyoruz"
Filistinli El-Masri: "Nakba Günü'nün yıldönümünde, halkımızın...
Sivas'ta asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı
Sivas'ta asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı
Çorum'da kuvvetli sağanak su baskınlarına sebep oldu
Çorum'da kuvvetli sağanak su baskınlarına sebep oldu
Malatya'da tırla çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Malatya'da tırla çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Fransa'da bir firma emekliye ayrılan personelini 2 yıl daha çalışmaları için geri çağırdı
Fransa'da bir firma emekliye ayrılan personelini 2 yıl daha çalışmaları için geri çağırdı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi