• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir maçının ardından
Spor
Yayınlanma: 26 Mayıs 2023 - 01:00

MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir maçının ardından

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Güzel bir mücadele oldu, şimdi finale gideceğiz. Türkiye Kupası'nı alarak Avrupa'ya gitme şansımız var" - (TFF Başkan Adaylığı) Federasyonun bir başkanı var, gündemimizde şu an yok. Maçlar bitince değerlendiririz"

Spor
26 Mayıs 2023 - 01:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'nü eleyerek finale kaldıkları için mutlu olduklarını ve kupayı alarak Avrupa Ligi'ne gitme şanslarının olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, çok güzel bir müsabaka yaşandığını ve müthiş bir taraftar önünde turu kazandıklarını aktardı.

Bu sezon Türkiye'de en fazla maça çıkan ekip olduklarını vurgulayan Gümüşdağ, şunları kaydetti:

"Sezona Temmuz ayında başladık, haziran ayında bitireceğiz. Uzun ve yorucu bir tempo oldu. Oyuncu kardeşlerimiz hepsini tek tek kutluyorum. Teknik heyeti kutluyorum. Özellikle kaptanımız, efsanemiz Mahmut Tekdemir, çok ciddi bir sakatlığı var. Ameliyat olması gerekiyordu. Fakat bu yarı final maçına çıkmak istediğini söyledi. Ona ayrıca sonsuz teşekkür ediyorum, takımını yalnız bırakmadı. Güzel bir mücadele oldu, şimdi finale gideceğiz. Türkiye Kupası'nı alarak Avrupa'ya gitme şansımız var. Daha önce iki kere kupa finali oynadık, birisini Beşiktaş ile Kayseri'de birisini de Eskişehir'de Konyaspor ile oynamıştık. Federasyon açıklamış sanırım finalin yerini. Nedense de böyle bir maç oynanmadan bir iki saat önce açıkladılar, enteresan. Takımların hangisi olacağını da bilmiyorlar. Eskiden takımlara sorarlardı, istişare ederlerdi. Hızlı bir karar olmuş ama saygı duymak lazım, diyecek bir şey yok."

İsminin kamuoyunda Türkiye Futbol Federasyonunun başkanlığı için geçtiğinin sorulması üzerine Gümüşdağ, "Her dönem bu oluyor. Uzun yıllar Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı yaptığım için. Maçlar devam ediyor. Federasyonun bir başkanı var, gündemimizde şu an yok. Maçlar bitince değerlendiririz." dedi.

Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın ligden çekilen takımların maçlarıyla ilgili itirazını da değerlendirerek, "Bu konu uzun süredir kamuoyunda tartışılıyor. Federasyon geçmişteki emsal karara göre bu kararı verdi. İki kararın da çok adil olmadığını düşünüyorum. Alınan karar adil miydi, Beşiktaş'ın istediği karar alınsaydı adil olur muydu, bilemiyorum." ifadelerini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Karşıyaka, Fatih Taşdelen ile anlaşmaya vardı
Karşıyaka, Fatih Taşdelen ile anlaşmaya vardı
Yıldırım'ın altın kızı zirvede
Yıldırım'ın altın kızı zirvede
Corendon Alanyaspor - Beşiktaş maçının VAR'ı Bülent Birincioğlu oldu
Corendon Alanyaspor - Beşiktaş maçının VAR'ı Bülent Birincioğlu oldu
Kerem Aktürkoğlu'nun yarın taburcu olacağı açıklandı
Kerem Aktürkoğlu'nun yarın taburcu olacağı açıklandı
Son Haberler
Melikgazi'de çocuklar doya doya eğlendi
Melikgazi'de çocuklar doya doya eğlendi
Adalet Bakanı Gürlek: "Yeşil vatanımız; ormanlarımız, gelecek nesillerimizin ortak emanetidir. 1 Haziran 2026'dan bu yana 25 ilimizde meydana gelen 73 orman yangınına ilişkin adli işlemler başlatılmıştır."
Adalet Bakanı Gürlek: "Yeşil vatanımız; ormanlarımız, gelecek...
Siber suçlarla mücadele kapsamında 18 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüpheli yakalandı
Siber suçlarla mücadele kapsamında 18 ilde düzenlenen operasyonlarda...
Malatya'da sokak satıcılarına operasyon: 3 gözaltı
Malatya'da sokak satıcılarına operasyon: 3 gözaltı
Son 3 ayda gerçekleştirilen 202 operasyon 743 şüpheli yakalandı
Son 3 ayda gerçekleştirilen 202 operasyon 743 şüpheli yakalandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "CHP ve Millet İttifakı açısından yüz kızartıcı bir metin"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: "CHP ve Millet İttifakı açısından yüz kızartıcı bir metin"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi