• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Muharrem İnce, babasının mezarını ve annesini ziyaret edip, seçim sürecini başlattı
Genel
Yayınlanma: 04 Nisan 2023 - 17:36
Güncelleme: 04 Nisan 2023 - 17:36

Muharrem İnce, babasının mezarını ve annesini ziyaret edip, seçim sürecini başlattı

Genel
04 Nisan 2023 - 17:36
Güncelleme: 04 Nisan 2023 - 17:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Muharrem İnce, babasının mezarını ve annesini ziyaret edip, seçim sürecini başlattı

YALOVA'nın kırsal Elmalık Mahallesi'nde babasını mezarının ardından annesini ziyaret ederek seçim sürecini başlatan Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, "Bu ülkede adaleti tesis edeceğiz, bu ülkede ahlakı egemen kılacağız, bu ülkede aklı egemen kılacağız, bu ülkeyi barıştıracağız, bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu ülkeyi adil bölüştüreceğiz" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçim sürecini memleketi Yalova'nın kırsal Elmalık Mahallesi'nde başlattı. İlk olarak ailesi ve bir grup partiliyle birlikte babası Şerif İnce'nin mezarını ziyaret eden İnce, burada dua etti. Daha sonra annesi Zekiye İnce'nin evine giden İnce, burada annesinden dua isteyip, ailesiyle fotoğraf çektirdi. Muharrem İnce, 8 yıl önce fotoğraf çekildiği Sena Şahan isimli bir genç ile sohbet edip, aynı pozu verdi.

'BU ÜLKEYİ BARIŞTIRACAĞIZ'

Seçim sürecini başlattığını belirten İnce, açıklamasında şunları söyledi:

"Bugün rahmetli babamın mezarına bir Fatiha okuduk. Şimdi anamın elini öpüp, hayır duasıyla yola çıkacağım. Yarın da saat 13.30'da Atatürk'e ziyarete gideceğiz. Atamıza şükranlarımızı sunacağız, ona da bir Fatiha okuyacağız ve yollara düşeceğiz. Aziz milletimize, annelere babalara 4 sözüm var. Öğretmen sözü bu. Size söz veriyorum, sizin çocuklarınızın iyi beslenmesi için, et yemeleri için, süt içmeleri için, yumurta, peynir, balık yemeleri için günün 20 saati çalışacağım. Söz veriyorum, ucuz et yiyecek çocuklarınız. İyi beslenecekler. Balık yiyecekler, süt içecekler. Söz veriyorum size. 2'nci sözüm, sizi özel okullara mahkum etmeyeceğim. Sizin çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. En iyi okul, eve en yakın okuldur. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Hiç fark etmeyecek, A okuluyla B okulu arasında nitelik farkı olmayacak. İyi beslenen çocuklarınızı iyi eğiteceğiz. İyi okullarda okuyacak sizin çocuklarınız. Bu bir öğretmen sözüdür. 3'üncüsü, çocuklarınızı okula gönderdiğinizde sizin çocuklarınızı tarikat yurtlarına mahkum etmeyeceğim. Sizin çocuklarınızın barınmasını sağlayacağım. Emin ellerde olacaklar. Kimseye muhtaç olmayacaklar. Kötülerin eline düşmeyecekler, devletin güvencesinde sağlıklı ortamlarda ve ücretsiz kalacaklar. 4'üncüsü de üniversiteyi bitirdiklerinde sokakta gezmeyecek sizin çocuklarınız. Onlara iş bulacağım, aş bulacağım. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Akıl diyerek, bilim diyerek, üreten bir Türkiye diyerek, barışan bir Türkiye diyerek bunu gerçekleştireceğiz. Bu ülkede adaleti tesis edeceğiz, bu ülkede ahlakı egemen kılacağız, bu ülkede aklı egemen kılacağız, bu ülkeyi barıştıracağız, bu ülkeyi büyüteceğiz ve bu ülkeyi adil bölüştüreceğiz."
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: "İnsani yardım Gazze'ye kesintisiz ulaşmalı"
Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: "İnsani yardım Gazze'ye...
Başkan Dutlulu Şehzadeler'de vatandaşları dinledi
Başkan Dutlulu Şehzadeler'de vatandaşları dinledi
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Japonya Büyükelçisi Muto'yu çağırdı
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Japonya Büyükelçisi Muto'yu çağırdı
Sıfır aldığı otomobil ekspertizde boyalı çıkınca şok oldu
Sıfır aldığı otomobil ekspertizde boyalı çıkınca şok oldu
Türkiye birincisinin hayali gerçek oldu
Türkiye birincisinin hayali gerçek oldu
Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprak döküp kapattı
Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprak döküp kapattı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi