• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Muharrem İnce: Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz
Siyaset
Yayınlanma: 14 Nisan 2023 - 14:01

Muharrem İnce: Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz

Siyaset
14 Nisan 2023 - 14:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Muharrem İnce: Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İftiralar, karalamalar, sahte belgeler havalarda uçuşuyor ama bunlara asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize'de partisinin milletvekili aday tanıtımı programına katıldı. Muharrem İnce, buradaki konuşmasında, sloganlarının, 'Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan' olduğunu söylerek, "Türkiye'nin 3 H'ye ihtiyacı var. Huzura, hakkaniyete, hukuka ihtiyacı var. Memleket Partisi olarak 3 H'yi getireceğiz. Türkiye'nin 3 A'ya ihtiyacı var. Adalet, ahlak ve akla ihtiyacı var. Ne Cumhur ne Millet, tek yol Memleket. İlk kez Rize'de dedemin, anneannemin memleketinde, partimizin işaretini gösteriyorum. Ne bu? Üçüncü yol. Ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz. Ölüm mü, sıtma mı? İkisi de değil. Patlamış lastiği, patlamış lastikle değiştirmeyeceğiz. Biz üçüncü yoluz, millete bir seçenek sunuyoruz. Bugünden itibaren meydanlar, sokaklar bu işaretle dolacak. Bir ayda neler yaptığımızı bütün Türkiye görecek" dedi.

'İÇİM SIZLIYOR'

Deva Partisi kontenjanıyla CHP listesinden milletvekili adayı olan Sadullah Ergin'le ilgili açıklama yapan İnce, "Sadullah Ergin, Atatürk'ün Çankaya'sında, CHP'nin milletvekili adayı. Yüzsüzlüğün bu kadarı olur. FETÖ'cüleri yargıya dolduran, insanları Silivri'de inim inim inleten, mecliste FETÖ'yü savunan, Silivri mahkemelerini savunan Ali Dibo'cu bir bakan. İzmir'de birinci sıra adayı Yüksel Taşkın; 'Kemalizm ırkçılıktır' diyor. Bu adamları, 77 kişi koydular CHP listelerine. İçim sızlıyor içim. Bu iktidarla olmaz, bu muhalefetle de olmaz" diye konuştu.

'KILIÇDAROĞLU'NDAN RİCA EDİYORUM, KAZANIRSAM BANA YARDIMCI OL'

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen İnce, şöyle konuştu:

"Benim elimde öyle bir rakam yok. Eğer doğruysa ben de geri alacağım. Söz veriyorum. Kılıçdaroğlu'ndan bir şey rica ediyorum. Kazanırsam bana yardımcı ol. Çalınan bu 418 milyar dolar para son 4 yılda mı çalındı, 21 yılda mı çalındı? Çünkü Babacan ile Davutoğlu, 17 senesinde var bu işin, 4 senesinde yok. Babacan paranın başındaydı. Bu paraları geri alacaksan, Babacan'ın döneminde çalınan paraları da geri alacak mısın? Davutoğlu'nun dönemindekileri de geri alacak mısın? Alacaksan Cumhurbaşkanı yardımcından nasıl alacaksın? Bu sorunun cevabını istiyorum."

'İFTİRALARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ'

Seçim öncesi herkesin kendisine saldırdığını da kaydeden İnce, "Biz bu ülkede üretimi artıracağız, tarımı destekleyeceğiz, eğitimin niteliğini yükselteceğiz, mültecileri göndereceğiz, yargıyı bağımsız tarafsız hızlı etkin adil bir konuma getireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İftiralar, karalamalar, sahte belgeler havalarda uçuşuyor ama bunlara boyun eğeceğimiz zannediyorlar. Asla boyun eğmeyeceğiz. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "19 Mayıs, esarete terk edilmek istenen geleceğin Türk eliyle yeniden yazılmasıdır."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "19 Mayıs, esarete terk edilmek istenen geleceğin Türk eliyle yeniden yazılmasıdır."
Denizlili gençler 'Bir Gençlik Şöleni'ne damga vurdu
Denizlili gençler 'Bir Gençlik Şöleni'ne damga vurdu
Başkan Kepenek'ten 19 Mayıs mesajı
Başkan Kepenek'ten 19 Mayıs mesajı
AK Parti'de kusursuz toplantı
AK Parti'de kusursuz toplantı
Son Haberler
Bursa'da kaçakçılığa eş zamanlı operasyon: Binlerce kaçak ürün ele geçirildi
Bursa'da kaçakçılığa eş zamanlı operasyon: Binlerce kaçak...
Fındıkta stratejik önem vurgusu
Fındıkta stratejik önem vurgusu
Batman'da 19 Mayıs coşkusu
Batman'da 19 Mayıs coşkusu
ETÜ'de afet müdahale planlamasında strateji ve koordinasyon çalıştayı
ETÜ'de afet müdahale planlamasında strateji ve koordinasyon çalıştayı
Dev tefecilik operasyonu: 17 milyonluk ziynet ele geçirildi
Dev tefecilik operasyonu: 17 milyonluk ziynet ele geçirildi
Germencik'teki mezarlıklarda bayram temizliği
Germencik'teki mezarlıklarda bayram temizliği

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi