• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Nevşehir'deki balayı odasındaki genç çiftin ölümünde aileyi yıkan gelişme
Asayiş
Yayınlanma: 24 Haziran 2023 - 16:00

Nevşehir'deki balayı odasındaki genç çiftin ölümünde aileyi yıkan gelişme

İstanbul'da evlendikten sonra balayına giden Mutlu ve Kader Akbaş çiftinin balayı için gittikleri Nevşehir'deki otel odasında 'karbonmonoksit' gazından zehirlenerek ölmesi sebebiyle gözaltına alınıp tutuklandıktan sonra serbest bırakılan 3 kişi ile ilgili acılı Akbaş ailesi tepki gösterdi. Acılı anne ve baba, davanın daha ilk duruşmasının görülmeden sorumluların serbest bırakılmasının üzüntülerini katladığını ifade etti.

Asayiş
24 Haziran 2023 - 16:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İstanbul'da evlendikten sonra balayına giden Mutlu ve Kader Akbaş çiftinin balayı için gittikleri Nevşehir'deki otel odasında 'karbonmonoksit' gazından zehirlenerek ölmesi sebebiyle gözaltına alınıp tutuklandıktan sonra serbest bırakılan 3 kişi ile ilgili acılı Akbaş ailesi tepki gösterdi. Acılı anne ve baba, davanın daha ilk duruşmasının görülmeden sorumluların serbest bırakılmasının üzüntülerini katladığını ifade etti.

Olay, geçtiğimiz Mart ayında Nevşehir Ortahisar'da bir otel odasında yaşanmıştı. Mutlu ve Kader Akbaş çifti evlendikten sonra balayı için Kapadokya'yı seçti. Akbaş çift kaldıkları balayı odasında 2 gün sonra 'karbon monoksit' gazından zehirlendi. Akbaş çiftinin cansız bedeni odaya bakmaya gelen çalışanlar tarafından bulunduktan sonra yapılan ilk inceleme ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na sevk edilmişti. Olayla ilgili otelin kazan dairesinden bu gazın sızdığı şüphesi ortaya çıkmış olaya ilişkin 3 kişi ifadelerinin ardından tutuklandıktan sonra yapılan itiraz üzerine serbest bırakıldı. Şüphelilerin serbest bırakılmasını Akbaş ailesi avukatı dosyayı inceleyip fark edince yapılan mahkemeye yapılan itirazda karşılıksız kaldı.

Damat Mutlu Akbaş'ın babası Famil Akbaş ise davanın daha duruşmasının görülmediğini ancak olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin daha sonra serbest bırakıldığını ifade ederek, "Mahkeme görmeden, duruşma olmadan bunlar mahkeme tarafından tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakılmış. Kararı görünce acımız 10'a katlandı. Acımız zaten büyük ben çocuklarımı bir otel odasında balayında zehirlenerek kaybetmişim. Olaya sebebiyet veren kişiler yargılanmadan tutuksuz yargılanmak üzere Ürgüp hakimi serbest bırakmış. Avukatımızın itirazlarına rağmen itiraz ret edilmiş. Dosya tamamlanmamış daha. Hiç mahkeme olmadı daha mahkeme günü daha belirlenmedi. Daha dosya tamamlanmadan bu şahısları serbest bırakmışlar. Adalet istiyoruz. Birisi sebep olacak sonra elini kolunu sallayarak sokakta gezecek" dedi.

Damadın acılı annesi Nurdane Akbaş ise acısını dile getirerek, "Çocuklarımı, gelinimi oğlumu balayına gönderdim. 2 gün sonra tabutlarını aldım. Normal bir otel odası değil balayı odasında öldüler. Bunların ölümüne sebep olan kişiler şu anda dışarıda. Neden mahkemeye çıkmadan serbest bırakıldılar. Benim yavrularım 104 gündür kara toprakta. Onların ölümüne sebep olan kişiler şu anda dışarıda geziyorlar. Bunları serbest bırakan hakime sesleniyorum eğer vicdanı varsa benim de hakkımı savunmasını istiyorum beni de görsün bende bir anneyim. Bende bir vatandaşım ben gelinimi damadımı kara toprağa koydum. 104 gündür gecem gündüzüm bu fotoğraflarla geçiyor" diye konuştu.

Öte yandan, Mutlu ve Kader Akbaş çiftinden ise geriye düğünde çekilen görüntüler kaldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
MKE Ankaragücü'nden 3 dönem transfer yasağına ilişkin açıklama
MKE Ankaragücü'nden 3 dönem transfer yasağına ilişkin açıklama
Milli teknoloji atölyelerinin Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız binası Atatürk Üniversitesi kampüsünde inşa ediliyor
Milli teknoloji atölyelerinin Türkiye'deki ilk ve tek bağımsız...
İçişleri Bakanı Çiftçi Erzurum Valiliği'nde il yöneticileri ile bir araya geldi
İçişleri Bakanı Çiftçi Erzurum Valiliği'nde il yöneticileri...
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik destek
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik...
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu...
Gençlerbirliği'nde yeni sezon kombine fiyatları belli oldu
Gençlerbirliği'nde yeni sezon kombine fiyatları belli oldu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi