• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Kültür-Sanat
  3. Nilüfer Müzik Festivali 60 bin kişiyi müzikle buluşturdu
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 05 Eylül 2022 - 11:54
Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 11:56

Nilüfer Müzik Festivali 60 bin kişiyi müzikle buluşturdu

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, katılımcılara muhteşem bir hafta sonu yaşattı. 31 konserin düzenlendiği festivalin son gününde büyük ilgi gören sanatçılardan; Melike Şahin, Ceza, The Blaze ile Mor ve Ötesi muhteşem konserleriyle on binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi.

Kültür-Sanat
05 Eylül 2022 - 11:54
Güncelleme: 05 Eylül 2022 - 11:56
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Nilüfer Müzik Festivali 60 bin kişiyi müzikle buluşturdu
Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, katılımcılara muhteşem bir hafta sonu yaşattı. 31 konserin düzenlendiği festivalin son gününde büyük ilgi gören sanatçılardan; Melike Şahin, Ceza, The Blaze ile Mor ve Ötesi muhteşem konserleriyle on binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi.Türkiye'nin dört bir yanından 60 bini aşkın müzik tutkunu 2-3 ve 4 Eylül'de Bursa'da Balat Atatürk Ormanı'nda düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali'ndeydi. Nilüfer Belediyesi'nin "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, 2 Eylül'de başladı, 4 Eylül'de muhteşem bir finalle sona erdi.Festival, Türkiye'den ve dünyadan ünlü isimleri ağırladı. Türkiye'de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi olan İngiliz alternatif rock grubu Editors, Fransız elektronik müzik ikilisi Tle Blaze, indie-pop ikilisi Lola Marsh gibi dünyaca ünlü grupların yanı sıra Türkiye'de gönüllerde taht kuran; Adamlar, Sena Şener, Cem Adrian, Yüksek Sadakat, Mode XL gibi toplam 31 sanatçı ve grup Nilüfer'de sahne aldı.Festivalin son gününde müzikseverlerin katılımı daha da arttı. Gençlerin coşku içinde eğlendiği festivalde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de onların eğlencesine eşlik etti. On binlerce kişinin katıldığı konserlerde; Batu Akdeniz, Second, Can Kazaz, Kolektif İstanbul, Yaşlı Amca, Köfn, Islandmand, Ozbi, The Blaze, Melike Şahin, Ceza ile Mor ve Ötesi sahne aldı. Fransız elektronik müzik ikilisi The Blaze konserinde, festival alanındaki coşku daha da arttı. The Blaze, konseriyle alanı dolduranlara muhteşem anlar yaşattı. Son dönemde konserleri hınca hınç dolan Melike Şahin de, binlerce kişinin katıldığı bir konser verdi. Dinleyiciler, Şahin'in dillerden düşmeyen parçalarını hep birlikte söyledi.Ünlü rap sanatçısı Ceza'nın konseri de büyük ilgi gören konserler arasındaydı. Ceza, binlerce kişinin katıldığı konserde muhteşem bir performans sergiledi. Nilüfer Müzik Festivali'nin kapanış konserini sevilen grup Mor ve Ötesi verdi. Alanın tıklım tıklım dolduğu konserde, Mor ve Ötesi'nin parçalarına binlerce kişi eşlik etti.Festivale, son anda alınan alkol yasağı damgasını vurdu. Festivali düzenleyen Nilüfer Belediyesi'ne teşekkür eden sanatçılar yasak kararına müzikleriyle tepki gösterdi. Konserlerde sevenleriyle buluşmak istediklerini ifade eden sanatçılar, "Söylenecek çok şey var ama bizim işimiz müzik yapmak" diyerek isteklerini dile getirdiler.
İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Uluslararası öğrencilerden Çameli'ye kültür ziyareti
Uluslararası öğrencilerden Çameli'ye kültür ziyareti
19 Mayıs'a özel konser: Samsun Maarif Orkestrası ve Korosu sanatseverlerle buluşacak
19 Mayıs'a özel konser: Samsun Maarif Orkestrası ve Korosu sanatseverlerle buluşacak
Ahlat'ta "Kapı, Fetih ve Kök: Hafıza Mekanları" sempozyumu
Ahlat'ta "Kapı, Fetih ve Kök: Hafıza Mekanları" sempozyumu
Muazzez Sümer Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yıl sonu sergisi
Muazzez Sümer Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yıl sonu sergisi
Son Haberler
Maltepe'de depo yangını
Maltepe'de depo yangını
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu Kapanış Toplantısında yaptığı konuşmada, "Kazakistan'la ekonomik ilişkilerimizin her geçen gün daha da ileriye gitmesinden bahtiyarız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu...
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
Jandarma'nın en iyi nişancıları Foça'da belli oluyor
Jandarma'nın en iyi nişancıları Foça'da belli oluyor
Bursa'dan Sabiha Gökçen için yeni rota
Bursa'dan Sabiha Gökçen için yeni rota

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi