• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. NN'in 2023 yılı Gönüllülük Haftası ve Sosyal İnovasyon Kampı tamamlandı
Genel
Yayınlanma: 17 Temmuz 2023 - 13:03

NN'in 2023 yılı Gönüllülük Haftası ve Sosyal İnovasyon Kampı tamamlandı

NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Müdürü Yeşim Arı: - "Toplum için fayda sağlama gayretimizi NN çalışanlarının da dahil olduğu etkinliklerle yaygınlaştırmayı devam edeceğiz"

Genel
17 Temmuz 2023 - 13:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
NN Hayat ve Emeklilik çalışanları, NN Gönüllülük Haftası kapsamında etkinlikler gerçekleştirdi. ​​​​​​​

Şirketten yapılan açıklamaya göre, dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group’un faaliyet gösterdiği ülkelerde hayata geçirdiği "NN Gönüllülük Haftası", 2023 yılında da Türkiye’de mayıs ve haziran aylarında farklı etkinliklerle gerçekleşti.

Grubun topluma katkı sağlayan bir şirket olmak amacıyla düzenlediği etkinlik kapsamında NN Hayat ve Emeklilik çalışanları, bu yıl Deniz Temiz Derneği/TURMEPA işbirliği ile deniz ve kıyı temizliği için kolları sıvadı.

- Gönüllüler deniz ve kıyı temizliğine katkı sağladı

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen NN Gönüllülük Haftası kapsamında, NN Hayat ve Emeklilik çalışanlarından oluşan 60 kişilik bir grup, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü, Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda buluştu. Ekipler, kısa bir bilgilendirme sonrasında sahildeki atıkları toplamak için çalışmalara başladı. Ardından toplanan atıkların ölçümü yapılarak ekosisteme sunulan katkı hakkında bilgi edinildi.

- NN Sosyal İnovasyon Kampı’nda gençlerle buluştu

NN Hayat ve Emeklilik, topluma katkı sunma hedefi doğrultusunda Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Sosyal İnovasyon Kampı’nda gençlerle bir araya geldi. Galatasaray Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen kamp süresince sosyal sorunlara birlikte çözüm üretip fikirler geliştirildi. Bu yıl ‘eğitimde çeşitlilik ve kapsayıcılık’ teması ile düzenlenen etkinlikte NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Müdürü Yeşim Arı ve yeni nesil reklam ajansı Generationext6’in Kurucu Ortağı Süen Çankaya, İnovasyondan Sosyal İnovasyona, Marka Fikirlerinden İlham Alma isimli sunumlarıyla konuşmacı olarak yer aldılar. Öğrenciler tarafından üretilen fikirler NN gönüllüsü mentorların desteğiyle birlikte bir iş planına dönüştürülürken kamp sonunda jüriler tarafından en iyi projeler ödüllendirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Müdürü Yeşim Arı, "NN Gönüllülük Haftası kapsamında her yıl farklı konulara odaklanıyor, bu konularla ilgili hem bilinçleniyor hem de yarattığımız farkındalığı NN çalışanlarımıza aşılayarak topluma örnek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl TURMEPA ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikle ülkemiz kıyı ve denizlerinin korunmasına destek olduk, gelecek nesillere temiz bir Türkiye bırakmak amacıyla küçük de olsa bir katkı sağladık. Diğer taraftan da bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Sosyal İnovasyon Kampı’nda gençlerle buluşarak onları dinledik ve gerçekleştirdiğimiz etkinlikte kariyerlerine yönelik olumlu etkiler bırakmayı hedefledik. Toplum için fayda sağlama gayretimizi NN çalışanlarının da dahil olduğu etkinliklerle yaygınlaştırmayı devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na...
Bakan Memişoğlu: "Hantavirüs konusunda bir salgın riski yok"
Bakan Memişoğlu: "Hantavirüs konusunda bir salgın riski yok"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan...
Düzce Üniversitesi'nde mezunlarla anlamlı buluşma
Düzce Üniversitesi'nde mezunlarla anlamlı buluşma
Kağıthane'de özel bireylerin etkinliğine yoğun ilgi
Kağıthane'de özel bireylerin etkinliğine yoğun ilgi
Karaduvar'a 2. Taziye Evi
Karaduvar'a 2. Taziye Evi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi