• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Onu görenler boğuldu sanıp, polisi arıyor
Yaşam
Yayınlanma: 27 Ocak 2024 - 13:59

Onu görenler boğuldu sanıp, polisi arıyor

Antalya'da hava sıcaklığı 5 derece birden düşmesine rağmen sahillerinde kar manzarası eşliğinde denize giriliyor. 16 yıldır yaz-kış denize giren 60 yaşındaki güreş antrenörü ise kıyıdan yüzlerce metre açılınca yürekleri ağza getiriyor. Herkesin kendini boğulduğunu zannettiği yönünde ihbarlarda bulunduğunu belirten güreş antrenörü, "Sürekli deniz polisi geliyor yanıma, yardım lazım olup olmadığını soruyorlar. Ben ise açıkta yunus ve fok

Yaşam
27 Ocak 2024 - 13:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalya'da hava sıcaklığı 5 derece birden düşmesine rağmen sahillerinde kar manzarası eşliğinde denize giriliyor. 16 yıldır yaz-kış denize giren 60 yaşındaki güreş antrenörü ise kıyıdan yüzlerce metre açılınca yürekleri ağza getiriyor. Herkesin kendini boğulduğunu zannettiği yönünde ihbarlarda bulunduğunu belirten güreş antrenörü, "Sürekli deniz polisi geliyor yanıma, yardım lazım olup olmadığını soruyorlar. Ben ise açıkta yunus ve fok balıklarıyla oyun oynuyorum" dedi.

Turizm kenti Antalya'da son iki gündür geçtiğimiz haftaya nazaran soğuk hava dalgası hakim oluyor. Bey Dağları'na kar yağışının başlamasıyla birlikte kentte sıcaklık 5 derece kadar düşüp bugün öğle saatlerinde 15 derece, nem oranı yüzde 32, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü. Soğuk havadan dolayı Konyaaltı Sahili'nde boşluklar göze çarparken, deniz tutkunu bazı vatandaşlar ise Antalya'ya göre soğuk denilecek havada denize girmeyi ihmal etmedi. Sahilde, kar manzarası eşliğinde denize girenlerin yanı sıra güneşlenenler ve balık tutanların da olduğu gözlendi.

"Sürekli deniz polisi geliyor yanıma"

Denize girenlerden 60 yaşında Güreş Antrenörü Şerafettin Uysal ise kıyıdan yüzlerce metre açıldı. Neredeyse görünmeyecek kadar açılan Uysal, yaklaşık 1 saatlik yüzme turunu tamamladıktan sonra kıyıya döndü. Açıkta yüzmenin apayrı bir heyecan olduğunu aktaran Uysal, seyir terasından kendisini açıkta görenlerin boğulma ihbarında bulunduğunu belirterek, " Orası çok heyecanlı, zaten o heyecanı yaşamaya gidiyorsun. Yukarıdan dürbünle izliyorlar ve denizde canlı var diye ihbarda bulunuyorlar. Zaman zaman deniz polisi geliyor yanıma, yardım lazım olup olmadığını soruyorlar. Şu anda poyraz var poyrazda geri gelmek çok zor, ama biz alışığız. Açıkta yunus ve fok balığı çok geliyor. Gelip benimle oynamak istiyorlar. Zararı olmuyor ama insan yine de tedirgin oluyor" dedi.

(SM-


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
40 yıl sonra aynı sırada aynı heyecanla buluştular
40 yıl sonra aynı sırada aynı heyecanla buluştular
Manisa'da Açık Hava Sinema Geceleri nostalji rüzgarı estiriyor
Manisa'da Açık Hava Sinema Geceleri nostalji rüzgarı estiriyor
Tamir atölyesinde 'halay' molası
Tamir atölyesinde 'halay' molası
DGF 13 yaşında
DGF 13 yaşında
Son Haberler
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi finalinde Brezilya'yı 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2026 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler...
Yamaçtan kopan dev kayalar Karadeniz Sahil Yolu'na düştü
Yamaçtan kopan dev kayalar Karadeniz Sahil Yolu'na düştü
Düğünde ağzıyla tuttuğu meşale yüzünde patladı
Düğünde ağzıyla tuttuğu meşale yüzünde patladı
Oltasını düşürdüğü gölette boğularak hayatını kaybetti
Oltasını düşürdüğü gölette boğularak hayatını kaybetti
40 yıl sonra aynı sırada aynı heyecanla buluştular
40 yıl sonra aynı sırada aynı heyecanla buluştular
Aydın'da 'kızartma yağı' denetimi
Aydın'da 'kızartma yağı' denetimi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi