• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Onur Göçmez: "Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık"
Spor
Yayınlanma: 14 Nisan 2024 - 00:16

Onur Göçmez: "Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık"

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bir Beşiktaş taraftarı ne kadar ne kadar üzülüyorsa biz de aynı üzüntüleri çekiyoruz. Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık. Sezon sonuna kadar Serdar hocamızla yola devam edeceğiz. Beşiktaş'ta kupa hedefi vardır, kupayı da alacaktır" dedi.

Spor
14 Nisan 2024 - 00:16
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bir Beşiktaş taraftarı ne kadar ne kadar üzülüyorsa biz de aynı üzüntüleri çekiyoruz. Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık. Sezon sonuna kadar Serdar hocamızla yola devam edeceğiz. Beşiktaş'ta kupa hedefi vardır, kupayı da alacaktır" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Beşiktaş Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonrası Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayırma kararı aldı. Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tüpraş Stadyumu'nda müsabakayı izlemek için gelen siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Göçmez, "Yaklaşık yarım saat önce hocamız Fernando Santos ile toplantı gerçekleştirdik. 4 ay önce içerisinde çok aşamalar kaydettik. Planlamadığımız çok şey ile karşılaştık. Futbol takımını ayağa kaldırmak öncelikli hedeflerimizden biriydi. Devre arasında önemli hamlelerde bulunduk. Hedefimiz 3.'lük ve kupayı almaktı. Bugün geldiğimiz noktada skorlardan bağımsız söylüyorum; Beşiktaş ne içeride ne dışarıda böyle top oynayamaz. Futbolda 97. dakikada gol yiyebilirsiniz ama Beşiktaş her zaman üstün oynar. Başkanımız geçen hafta futbolcular ve teknik heyetle toplantı yaptı. Aslında net olarak ifade etti. Bugün çok net belirtmek isteriz çok güzel oynayan bir Beşiktaş beklerdik. Geçen haftaki mücadelenin tepkisini beklerdik futbolcularımızdan ama geldiğimiz noktada yönetim kurulumuz Fernando Santos gelmeden önce nasıl gelmesine karar verdiyse bugün de yine herkesin ortak fikriyle ayrılma kararı alındı. Bizler heyet olarak görüştük ve karşılıklı yolları ayırdık. Biz toplantı yapmadan sosyal medyada çok şey yazıldı - çizildi. Verdiğimiz mesajları doğru anlamak lazım. Beşiktaş'ın çıkarlarını korumaya çalışıyoruz. Biz Beşiktaşlıyız. Bir Beşiktaş taraftarı ne kadar ne kadar üzülüyorsa biz de aynı üzüntüleri çekiyoruz. Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık. Sezon sonuna kadar Serdar hocamızla yola devam edeceğiz. Beşiktaş'ta kupa hedefi vardır. Bundan sonra birlik beraberlik içerisinde hedefimize hep beraber ilerleyelim. Biz daha sezon planlaması içerisinde bulunamadık. Mevcut takımla mücadele etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş kupayı da alacaktır. Lütfen bizlerin ağzından çıkmayan sosyal medya yazılan ve Beşiktaş'ı bölücü, ayrıştırıcı mesajları desteklemeyin.

5 taksitle 500 bin euro ödenecek

Portekizli teknik adamın tazminatıyla ilgili bilgiler veren Göçmez, "Santos'la yapılan kontrat Beşiktaş'ın son yıllarda yaptığı çok iyi kontratlardan biridir. Beşiktaş'ı en üst seviyeye taşımakta kararlıyız. Yapılan anlaşma gereği 500 bin Euro 5 taksitle tüm hukuksal boyutta süreci noktaladık. Beşiktaş taraftarından beklentimiz birlik ve beraberlik içerisinde takımı desteklemeleridir. Beşiktaş çok büyük takımdır. Beşiktaş gündem oluşturur. Lütfen bize güvenmeye devam etsinler. En kısa zamanda Beşiktaş'ı en iyi noktaya taşımak için başkanımız ve yönetim kurulu olarak tüm mücadeleyi vereceğiz. Sezon sonunda hedefimiz olan kupayı, takımımız müzemize getirecektir.

"Herkes o formanın hakkını verecektir"

Bugün alınan karar doğrultusunda takımda kadro dışı kalan oyuncular olacak mı? Sorusuna da yanıt veren Göçmez, "Samet hocamız ve Feyyaz hocamız kararlaştıracaktır. Beşiktaş taraftarı olarak belirtmek isteriz. Beşiktaş forması giyen herkes Beşiktaş taraftarı önüne o şekil çıkacaktır. Herkes o formanın hakkını verecektir. Hangi mesafede duracağımızı çok iyi biliyoruz. Yarın itibarıyla herkesin Beşiktaş formasını giydiğini fark etmelidir. Yönetimimiz sürekli Beşiktaş'a başarı getirir. Seneye başarılı olmak, 5 sene boyunca başarılı olmak istiyoruz. Kupaların hepsini almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş her maçı kazanmak için mücadele edecek"

Onur Göçmez, Samet Aybaba ve Serdar Topraktepe'ye güvenlerinin tam olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Bugün için finansal ve operasyonel dediğimiz sürdürebilir bir başarı hedefliyoruz. Hocanın gitmesi ile bazı şeyleri görmüyor değiliz. Beşiktaş karar almak zorundadır. Beşiktaş bazı şeylere göz yumamaz. Gerekli gözlemlemeleri yaptık. Yarın itibarıyla o kupayı almak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Samet hocaya da Serdar hocaya da güvenimiz tamdır. Hayat ya siyahtır, ya beyazdır. Aldığımız kararın arkasındayız. Bu sezonu en iyi şekilde bitirmeye odaklanıyoruz. Beşiktaş her maçı kazanmak için mücadele edecek."

Göçmez, açıklamasının sonunda Samet Aybaba'nın sahaya inmeyeceğini söyledi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Fatih Tekke: "Kupayı çok fazla istiyoruz"
Son Haberler
Refahiye'de dolu yağışı etkili oldu
Refahiye'de dolu yağışı etkili oldu
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Ayvalık'ta ocakta unutulan yemek paniğe neden oldu
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Kütahya'da 417 adet tarihi obje ele geçirildi
Kütahya'da 417 adet tarihi obje ele geçirildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi