• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ordu'da Memleket Partisi'nde toplu istifa
Siyaset
Yayınlanma: 26 Mayıs 2023 - 13:31
Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 13:33

Ordu'da Memleket Partisi'nde toplu istifa

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, 11 ilçedeki başkanlar ve üyelerden oluşan 149 kişi ile birlikte partiden istifa ettiğini duyurdu.

Siyaset
26 Mayıs 2023 - 13:31
Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 13:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, 11 ilçedeki başkanlar ve üyelerden oluşan 149 kişi ile birlikte partiden istifa ettiğini duyurdu.

Memleket Partisi Ordu İl Başkanı Mahir Akdere, yaptığı basın açıklamasında, "Bize umut bağlayan gençlerin umudunu boşa çıkarmış olduk. Ben bu gençler, genç arkadaşlarımdan da özür diliyorum onların umudunu boşa çıkarttığımız için. Genel Başkan Muharrem İnce başta olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevde olan arkadaşlarımdan hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum" dedi.

"Bugün itibarıyla yaklaşık 150 kişi partiden yollarımızı ayırdık"

Akdere, kendisi ve 11 ilçedeki ilçe başkanları ile üyelerden oluşan 150 kişinin bugün itibarıyla istifa ettiğini ve bu istifaların devam edeceğini söyledi. Akdere, "Yaklaşık iki buçuk yıl önce Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'yle memleket hareketiyle çıkmış olduğumuz yolculukta geldiğimiz noktada seçimlere son 3 gün kala genel başkanın 'Cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum' demesini, daha sonrasında yaşadığımız süreçte tarafsız kalarak bizleri ve ona umut bağlayan insanları ortada bırakması tavrına biz de il başkanı olarak, bu partinin kurucu il başkanı olarak tepkimiz olduğunu söyledik. Biz bugün itibarıyla Memleket Partisi'yle olan yollarımızı ayırdık. Bundan sonra sadece ve sadece ülkemizin geleceği gençlerimizin geleceği" dedi.

"Hakkımızı helal etmiyoruz"

Akdere, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Gençlerimizle çok ciddi anlamda bize umut bağlayan bir grup vardı arkamızda. Ordu'da bin 400 üyeyle görev yapan bir il başkanıydım. O bize umut bağlayan, gece gündüz bizimle mesai harcayan gençlerin umudunu boşa çıkarmış olduk. Ben bu gençler, genç arkadaşlarımdan da özür diliyorum onların umudunu boşa çıkarttığımız için. Başta Genel Başkan Muharrem İnce olmak üzere parti meclisi ve MYK üyelerinden görevde olan arkadaşlarımdan hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. Genç arkadaşlarımın adına da hakkımı helal etmiyorum. Çünkü biz hiç kimseden menfaat beklentisi olarak siyaset yapmadık. Tamamen memleket sevdasıyla yola çıkmıştık. Bizim bu düşüncelerimizi boşa çıkardıkları için hakkımı helal etmiyorum hiçbirisine. Bizimle yol yürüyen başta ilçe başkanlarım, il yönetim kurulu üyelerim, partili kuruluşla birlikte yol aldığım değerli kardeşlerim, arkadaşlarım, genç arkadaşlarım ve partiyi kurmam sırasında benimle yol yürüyen kurucu olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Milletvekili adayı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Partimizi biz kendimize yakıştığı şekilde Ordu'da temsil etmeye çalıştık. Ancak sonuç bizim istemediğimiz, bizim düşünmediğimiz gelişmeler olunca da kötü bitti."


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Başkan Gençay'dan Mavişehir açıklaması
Başkan Gençay'dan Mavişehir açıklaması
Eğirdir'in yeni kaymakamı Dr. Serhat Doğan görevine başladı
Eğirdir'in yeni kaymakamı Dr. Serhat Doğan görevine başladı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "AB kurumlarının, Kıbrıs meselesi konusundaki tümüyle yanlı yaklaşımının son dönemde perçinlenerek devam ettiğini gözlemliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "AB kurumlarının, Kıbrıs meselesi konusundaki tümüyle yanlı yaklaşımının son dönemde perçinlenerek devam ettiğini gözlemliyoruz"
Savunma Sanayii Başkanı Görgün, mevkidaşı Zaher'i makamında ağırladı
Savunma Sanayii Başkanı Görgün, mevkidaşı Zaher'i makamında ağırladı
Son Haberler
Mısır tezgahından elde ettiği gelirlerle şehir şehir dolaşarak özel öğrencileri mutlu ediyor
Mısır tezgahından elde ettiği gelirlerle şehir şehir dolaşarak...
Çorum'da aranan 21 kişi yakalandı
Çorum'da aranan 21 kişi yakalandı
ABD Başkanı Donald Trump, İran dışındaki tüm ülkelerin Hürmüz Boğazı'nı serbest ve adil şekilde kullanmaya devam edeceğini açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump, İran dışındaki tüm ülkelerin Hürmüz...
Trabzon'da İtfaiye Kavşağı'nda şüpheli çanta paniği
Trabzon'da İtfaiye Kavşağı'nda şüpheli çanta paniği
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Hürmüz Boğazı'nda yeniden abluka başlatacağını duyurdu.
ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Hürmüz Boğazı'nda yeniden...
Düzce yüzme havuzu inşaatı hızla ilerliyor
Düzce yüzme havuzu inşaatı hızla ilerliyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi