• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Özel plaja giremeyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı'nda aldı
Ekonomi
Yayınlanma: 05 Temmuz 2024 - 10:17
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 10:19

Özel plaja giremeyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı'nda aldı

İSTANBUL (İHA) – Özel beach'lere fiyatından dolayı giremeyen vatandaşlar serinlemek için İstanbul Boğazı'nı seçti.

Ekonomi
05 Temmuz 2024 - 10:17
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 - 10:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İSTANBUL (İHA) – Özel beach'lere fiyatından dolayı giremeyen vatandaşlar serinlemek için İstanbul Boğazı'nı seçti.

İstanbul'da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar serinlemek için plaj arayışına girdi. Son yıllarda plaj fiyatlarının artması da vatandaşların alternatiflere yönelmesine neden oldu. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar yüksek giriş ücretlerinden dolayı İstanbul Boğazı'nda denize girmeyi tercih etti. İstanbul'da plaj fiyatlarının 400 ila 1000 lira arasında değiştiği görüldü.

İstanbul Boğazı'nda denize girenlerin sayısındaki artış da dikkat çekti. Boğaz'ın kıyısında yer alan Bebek, Arnavutköy, Ortaköy ve Tarabya gibi semtler denize girilebilecek alanlarıyla ilgi gördü. Vatandaşlar plajların sunduğu hizmetlerden feragat ederek İstanbul Boğazı'nın manzarası ve temiz suyunda denizin keyfini çıkardı.

İstanbul Boğazı'nı yıllardır tercih ettiğini söyleyen Ali Kılıç, "Yüzmek için 13 yıldır İstanbul Boğazı'nı tercih ediyorum. Boğaz'da akıntı oluyor, dikkat etmek gerekiyor. İstanbul'un her yerine yakın olduğu için Boğaz uygun oluyor. İş temposundan fırsat buldukça geliyorum. Tatil için zamanım olmadığı için boğaza gelip yüzüyorum" dedi.

"Yüzme bilmeyenler Boğaz akıntısında dikkatli olmalı"

Ahmet Şekerci ise "İstanbul'da plajlar çok kalabalık oluyor. İstanbul Boğazı çok kalabalık değil ve şehir merkezine yakın. Başka plajlarda yüksek fiyatlar var. Burayı yüksek fiyatlı plajlar yerine tercih ediyoruz. Boğaz'da akıntı oluyor, yüzme bilmeyenler dikkatli olmalı" diye konuştu.

"Plaj fiyatları çok yüksek olduğu için İstanbul Boğazı'nı tercih ediyorum"

Plaj fiyatlarının yüksek olmasından yakınan bir başka vatandaş da "Geçen sene plajlara gidiyorduk fiyatlar 100-150 liraydı. Bu sene 500 ile 1000 lira arasında. Adaları tercih ediyorduk, adalardaki fiyatlar da artık çok yüksek. Plaj fiyatları çok yüksek olduğu için İstanbul Boğazı'nı tercih ediyorum. İstanbul Boğazı da çok güzel, merkezi konumda olduğu için hemen gelebiliyorum. Ücretsiz denize girebiliyorum. Boğazın suyu temiz, konum da uygun olduğu için geliyorum" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
HBB öğrencileri sınavda sürecinde yalnız bırakmıyor
Hat ustası, 28 yıldır küçük fırçası ile 100'ün üzerinde cami süsledi
Hat ustası, 28 yıldır küçük fırçası ile 100'ün üzerinde cami süsledi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi