• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Parka giren ayı tel örgüleri devirdi, ekipler sabaha kadar aradı
Asayiş
Yayınlanma: 13 Ekim 2023 - 10:41

Parka giren ayı tel örgüleri devirdi, ekipler sabaha kadar aradı

Asayiş
13 Ekim 2023 - 10:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Parka giren ayı tel örgüleri devirdi, ekipler sabaha kadar aradı

KÜTAHYA'nın Domaniç ilçesindeki oyun parkına girip, tel örgüleri deviren bozayı, paniğe yol açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, ilçe merkezine gittiği görülen ayı tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Hasantepe Mahallesi'ndeki oyun parkında, dün saat 22.30 sıralarında bir bozayı görenler, panikle kaçtı. Durum, polise bildirildi. İhbar sonrası gelen ekipler, parkta arama yaptı ancak ayıyı bulunamadı. Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden ilçe merkezine doğru gittiği görülen ayıyı bulmak için sabaha kadar arama yaptı. Ancak yine de sonuç alınamadı. Ayının parkta tel örgüleri devirerek, çevrede dolaştığı anlar ise bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

'TEL ÖRGÜLERİ SÖKMEYE ÇALIŞIYORDU'

Parkta oturan gençlerden Samet Koyun, "Parkta oturuyorduk, birden bir gürültü koptu. Bir ayı parktaki tel örgüleri sökmeye çalışıyordu. Ayının üzerimize geldiğini görünce motorlarımıza binip, kaçtık" dedi. Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı Salih Turan da "Gençler, yanıma gelip, 'Belediye başkanımızın evinin önündeki parka ayı saldırdı' deyince hemen başkanımızı arayıp, uyardım. Sonra da olay yerine gittim, ayı kaçmıştı" diye konuştu.

'MUHTEMELEN TEKRAR ORMANA DÖNDÜ'

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ise "Tam karşımızdaki parkta oturan gençler, ayının geldiğini fark etmişler. Aynı saatlerde biz de evimizde misafirlerimizi uğurluyorduk ama şükür denk gelmemişiz. Haberi alınca hemen güvenlik kameraları kayıtlarını inceledik. Ayının telleri devirdiğini ve parkın çevresini yıktığını gördük. Güvenlik kameralarından ayının şehir merkezine doğru koştuğunu izleyince, hemen polisimize haber verdik. Polis ekipleri ise gece boyunca devriye attı ama ayıyı bulamadı. Muhtemelen tekrar ormanlık alana döndü" dedi. Ertürk, birkaç gün önce de köylerden benzer haberler geldiğini, özellikle gece saatlerinde ıssız yerlerde kimsenin bulunmamasını gerektiği konusunda uyardı.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Adana'da tartıştığı husumetlisini bıçakla ağır yaralayan sanığa dava
Adana'da tartıştığı husumetlisini bıçakla ağır yaralayan sanığa dava

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi