• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Pendikspor Süper Lig'de kalıcı olmak istiyor
Spor
Yayınlanma: 01 Temmuz 2023 - 11:05

Pendikspor Süper Lig'de kalıcı olmak istiyor

Teknik direktör Osman Özköylü: "Süper Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba gösteriyoruz" - "İki sene içerisinde 2. Lig'den Süper Lig'e gelen bir takımın oyuncu kadrosu ve teknik kadrosunu korunması, başarının en güzel işareti"

Spor
01 Temmuz 2023 - 11:05
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ZAFER GÖDER - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Süper Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba gösteriyoruz." dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da kampa giren Pendikspor'un çalıştırıcısı Özköylü AA muhabirine, kamp dönemi ve yeni sezon hedefleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Yeni bir ligde, yeni bir sezona başladıklarını belirten Özköylü, "Geçen sene bu ligde olabilmek için gerçekten çok büyük bir mücadele verdik. Çok büyük bir çaba gösterdik. Neticesinde ödülünü aldık. Lige çıkan 3 takımdan biri olduk. Bu konuda da çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

Özköylü, Süper Lig'e renk katacak olmaktan dolayı ekip olarak çok heyecanlı olduklarını dile getirerek, "Şu anda sezonun çok başı. Lige de daha yeni ara verdik. Henüz 20 gün önce bir maç oynadık. O maçtan kazanarak Süper Lig'e çıktık. Önümüzde 40 günlük bir zaman dilimi var. Aramızdan ayrılan oyuncularımız oldu. Yeni katılımlar oldu, olmaya da devam edecek. Kampımıza 16 kişiyle başladık ama yapmış olduğumuz transferler, halihazırda görüşülen oyuncular var. Onların da transferiyle izinli olan arkadaşlarımızın da katılımıyla ilk etap sonuna kadar 25 kişilik kadroyu tamamlayacağımızı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Hedeflerine değinen Özköylü, "Süper Lig'de kalıcı olmak, güzel işler yapmak, güzel futbol oynayıp herkese keyif verecek bir takım olmak adına çaba gösteriyoruz. Kadromuza katacağımız iyi oyuncularla lige renk katan bir takım olmaya çalışacağız. Öncelikli hedefimiz bu. Bu ligde çok güzel işler yapacağımıza da Allah'ın izniyle inanıyoruz. Olması gereken, doğru olan budur." diye konuştu.

Özköylü, bir kulüpte istikrarın önemli olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Özellikle teknik kadro istikrarının, oyuncu istikrarının olması o kulüp için her zaman avantajdır. Üst lige çıktıktan sonra yapılacak hoca değişiklikleri, fazla derecede oyuncu değişiklikleri, o kulüp içerisindeki yapının tamamen değişmesine sebep oluyor. Her şeyi yeniden, sıfırdan başlatmak gerekiyor. Biz geçen sene 2. Ligde şampiyon olan kadromuzla buradaydık. Kadromuzu büyük oranda koruduk. İki sene içerisinde 2. Lig'den Süper Lig'e gelen bir takımın oyuncu kadrosu ve teknik kadrosunu korunması, başarının en güzel işareti. Biz aynı başarıyı, aynı istikrarı Süper Lig'de de göstermek istiyoruz."

Çok çalışacaklarını vurgulayan Özköylü, "Burası çok farklı bir kulvar. Burada kalıcı olmak en büyük amacımız. Çok ciddi rakiplerle mücadele içine gireceğiz, bir yarış içine gireceğiz. Bu rakipler içinde güçlü kalabilmek, ayakta kalabilmek, sağlam durabilmek için bizim de güçlü olmamız lazım. Çok keyif veren, çok iyi sonuçlar alan, herkesin zevkle izleyeceği bir Pendikspor olacak diye umut ediyorum." açıklamasında bulundu.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Beşiktaş: "Trabzonspor maçının ardından, adale gruplarında ağrı şikayetiyle sağlık ekibimizce takip ve tedavi edilen futbolcumuz Hyeongyu Oh'un, yapılan sakatlık risk analizi neticesinde yaralanma açısından yüksek riskli olduğu değerlendirilmiş v
Beşiktaş: "Trabzonspor maçının ardından, adale gruplarında ağrı şikayetiyle sağlık ekibimizce takip ve tedavi edilen futbolcumuz Hyeongyu Oh'un, yapılan sakatlık risk analizi neticesinde yaralanma açısından yüksek riskli olduğu değerlendirilmiş v
İlhan Palut: "Huzurla çalıştığımız bir şehirdeyiz"
İlhan Palut: "Huzurla çalıştığımız bir şehirdeyiz"
BAL Ligi'ne yükselen Zaferspor'a destek
BAL Ligi'ne yükselen Zaferspor'a destek
Son Haberler
Ayvalık'ta fen lisesi özlemi sona erdi
Ayvalık'ta fen lisesi özlemi sona erdi
En değerli çocukların en özel günlerinde velilerin gösterisi alkış topladı
En değerli çocukların en özel günlerinde velilerin gösterisi alkış...
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden...
Cezaevi firarisi yakalandı
Cezaevi firarisi yakalandı
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Kansere çare ararken trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybetti
Çamlıyayla Otopark ve Pazar Yeri açıldı
Çamlıyayla Otopark ve Pazar Yeri açıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi