• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Pendikspor'un hedefi ligde kalıcı olmak
Spor
Yayınlanma: 04 Temmuz 2023 - 12:53

Pendikspor'un hedefi ligde kalıcı olmak

Spor
04 Temmuz 2023 - 12:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Pendikspor'un hedefi ligde kalıcı olmak

- Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene kulübümüzün ve yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu kampında sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar, Abant Gölü Milli Parkı yakınında bir otelde teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde günde çift antrenman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Otelin futbol sahalarında çalışmalarını sürdüren İstanbul ekibi, bugün gerçekleştirdiği sabah antrenmanında ısınma koşusunun ardından teknik antrenman yaptı.

"KADRO OLARAK İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE ULAŞAMADIK"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Şu anda kadro olarak istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Bu süreçte hem transferler yapılmaya devam ediyor. Yapılan transferler yavaş yavaş aramıza katılmaya başladı. Elimizdeki oyuncu grubumuzla ve geçen seneden kalan şampiyon takımının oyuncularıyla beraber takımımız başladı. Özellikle ilk 4-5 günlük süreç biraz daha adaptasyon süreci olarak geçecek. Gönül isterdi ki daha yüksek katılımlı bir oyuncu grubumuz olsun kadroya katabilelim. Yeni çıkmış bir takım olarak ligin başlamasına az bir zaman kaldığı süreçte transferlerin çok kolay olması mümkün değil. İlk etap sonundan itibaren fiziksel ve taktiksel olarak istediğimiz seviyelere ulaşmaya başlayacağız. Şu anda yeni transferlerimizden sadece iki tane var. Kalan diğer 16 tane oyuncumuz geçen seneki takımımızdan kalan bizimle beraber şampiyonluğu yaşamış, bu ligi hak etmiş oyuncular. Onlarla beraber burada olmak bizim için çok önemli çünkü onların hepsi çok değerli. Mutlaka yeni katılımlar olacak. Dediğim gibi transfer hiç kolay bir şey değil. Özellikle Pendikspor tarihinde ilk defa Süper Lig'de oynayacak bir takım olarak göz biraz farklı bakıyor" dedi. 

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ BU LİGDE KALICI BİR TAKIM OLUŞTURMAK"

Ligde kalıcı olmak istediklerini belirten Osman Özköylü, "Bizim öncelikli hedefimiz bu ligde kalıcı bir takım oluşturmak. Çünkü burada kalıcı olmak gelecek sene adına kulübümüzün, yönetimimizin yaptığı planlamaları desteklemek adına burada sağlam bir yapı oluşturmak zorundayız. Bu sağlam yapı içerisinde lig içerisinde bizi güçlü tutacak, ayakta tutulacak, her anlamda destekleyecek oyuncular almayı istiyoruz. Bunların içinde önemli oyuncular mutlaka olacak. Ama birinci hedefimiz ligde kalıcı olan, düşme sıkıntısı yaşamayacak bir pozisyonda kendine yer edinecek bir takım oluşturmaya çalışacağız. Ama lig içerisindeki aldığımız sonuçlar bizi nereye getirir? Nasıl bir hedef önümüze koyar? Onu bilemeyiz. Biz geçen sene birinci lige çıktığımızda tarihimiz ilk defa bu ligde oynadığımızda da aynı şeyleri konuştuk. Öncelikli olarak lig içerisindeki konumumuzu görmemiz lazım. Aldığımız sonuçlar ligin başlangıcında alacağımız sonuçlar bizi nereye taşıyacak? Onu görmemiz gerekiyor. Ama tabi 1'inci Lig ile Süper Lig arasında uçurum var. Burayı görmek lazım, burayı ilk defa yaşıyoruz. Kulübümüzde ilk defa yaşıyor. Teknik adam olarak da ben ilk defa yaşayacağım. Burada nasıl önemli rakiplerle oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Hangi ortamlarda, hangi statlarda, ne kadar büyük seyir potansiyelinin içinde oynayacağımızı çok iyi biliyoruz. Ve burada güçlü olacak, ayakta kalacak, o mücadeleyi verecek, güçlü olan, kaybetse de oynadığı iyi futbolu ve iyi mücadeleyi yüzde yüz sergileyen bir Pendikspor oluşturmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Antrenmandan görüntüler

- Osman Özköylü'nün açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Erzurum'da mini dünya kupası etkinliği
Erzurum'da mini dünya kupası etkinliği
Köşk'te Ragbi Küçükler Grup Yarışmalarında takımlar madalyalarına kavuştu
Köşk'te Ragbi Küçükler Grup Yarışmalarında takımlar madalyalarına kavuştu
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Son Haberler
Bilecik'te düzensiz göçe geçit yok
Bilecik'te düzensiz göçe geçit yok
Rusya'dan Ukrayna'ya 56 füze ve 670'ten fazla İHA ile saldırı: 1 ölü
Rusya'dan Ukrayna'ya 56 füze ve 670'ten fazla İHA ile saldırı:...
Xi'den Trump'a: "İkili ilişkilerin geleceği, Tayvan meselesinin nasıl ele alınacağına bağlı"
Xi'den Trump'a: "İkili ilişkilerin geleceği, Tayvan meselesinin...
Bilecik'te 'Türk Dil Bayramı' etkinliği düzenlendi
Bilecik'te 'Türk Dil Bayramı' etkinliği düzenlendi
Fen lisesi öğrencilerinden müzik gösterisi
Fen lisesi öğrencilerinden müzik gösterisi
Otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı
Otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi