• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Petrol Ofisi, yeni sezonda da Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı destekliyor 
Spor
Yayınlanma: 25 Eylül 2023 - 14:30
Güncelleme: 25 Eylül 2023 - 14:30

Petrol Ofisi, yeni sezonda da Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı destekliyor 

Spor
25 Eylül 2023 - 14:30
Güncelleme: 25 Eylül 2023 - 14:30
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Petrol Ofisi, yeni sezonda da Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı destekliyor 
Türkiye'nin enerji altyapı grubu Petrol Ofisi, 2023-2024 sezonunda da isim ve forma göğüs sponsoru olarak Galatasaray Kadın Futbol Takımı'na desteklerini sürdürdüklerini duyurdu. 

Petrol Ofisi, Türkiye'de kadın futbolunun bilinirliğini artırmak, bu sayede yeni kadın sporcuların yetişebileceği bir alan yaratmak için desteklerin devam ediyor. Petrol Ofisi Grubu'nun Türk kadın futbolunun en önemli kulüplerinden Galatasaray ile yaptığı isim ve forma göğüs sponsorluğu anlaşması, 2023-2024 sezonunda da sürüyor. Kulüp yeni sezonda da Galatasaray Petrol Ofisi ismi ile sahada mücadele ediyor. 

"KADIN FUTBOLUNA DA YATIRIM YAPMAYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ" 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Petrol Ofisi Grubu CMO'su Sinan Seha Türkseven, "Petrol Ofisi gibi gücünü bu topraklardan alan bayrak taşıyıcı bir markanın toplumsal fayda için elini taşın altına koymaması düşünülemez. Bu bağlamda her geçen gün daha fazla ilgi gören kadın futboluna da yatırım yapmaya büyük önem veriyoruz. Çünkü kadın futbolunun hem toplumumuzun gelişimi hem de spor ekonomisinin sağlıklı ilerleyişi açısından çok önemli faydaları beraberinde getirdiğine inanıyoruz. Bu nedenle Türkiye'de kadın futbolunun yanında olmaya, Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın sahadaki mücadelesinden aldığımız ilhamla futbola ve geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

"İŞ BİRLİĞİNİ BU SENE BÜYÜTEREK DEVAM ETTİRİYORUZ" 

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral da sponsorluğa dair yaptığı açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü olarak kadın takımlarımızı, kadın sporcularımızı çok önemsiyoruz. Kulübümüz kadınların sosyal hayatta daha fazla katılımcı olmaları ilkesiyle Türkiye'nin öncü spor kulübü olarak tüm imkanlarını kullanıyor. Galatasaray ve Petrol Ofisi, Kadın Futbol Takımı'mız için geçen sene başlayan iş birliğini bu sene büyüterek devam ettiriyor. İsim sponsorumuz olan Petrol Ofisi, bu sezon aynı zamanda formamızın göğüs kısmında da yer alacak. Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'mız lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligde ilk dört maçımızda dört galibiyetle devam ediyoruz. Sonunun şampiyonluk olmasını ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen Petrol Ofisi'ne bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Son Haberler
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya neden oldu
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya...
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
Heimlich manevrası ile 5 yaşındaki çocuk boğulmaktan böyle kurtarıldı
Heimlich manevrası ile 5 yaşındaki çocuk boğulmaktan böyle kurtarıldı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi