• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Porsuk Çayı'na giren iki kişiden, 1'i kurtarıldı 1'i kayboldu
Asayiş
Yayınlanma: 28 Haziran 2023 - 00:04

Porsuk Çayı'na giren iki kişiden, 1'i kurtarıldı 1'i kayboldu

Asayiş
28 Haziran 2023 - 00:04
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Porsuk Çayı'na giren iki kişiden, 1'i kurtarıldı 1'i kayboldu

ESKİŞEHİR'de yüzmek için girdikleri Porsuk Çayı'nda boğulma tehlikesi geçiren 2 kişiden Hulusi Taha Pınar (14), çevredeki bir kişi tarafından kurtarılırken, Şırnak'da vatani görevini yaparken izinli geldiği öğrenilen Fatih Er (22) ise suda kayboldu. Er için dalgıçlar çalışma başlattı.

Akşam saat 20.00 sıralarında Hulusi Taha Pınar ile Fatih Er, Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay sokaktan geçen Porsuk Çayı'na girdi. Bir süre kendi aralarında şakalaşan iki kişi, ardından çırpınmaya başladı. Porsuk Çayı kenarında arkadaşlarıyla oturan Enes Hasan Şen, 2 kişinin boğulma tehlikesi yaşadığını görünce suya atlayarak Pınar'ı kıyıya çıkardı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Pınar, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Uzun süre su yuttuğu belirlenen Pınar'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Porsuk Çayı'nda gözden kaybolan Fatih Er için bölgeye polis, itfaiye, AFAD, sağlık ekiplerinin yanı sıra kentteki AKUT, Dorlion Arama Kurtarma (DAK), Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma (OBAK) ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma ekiplerinde yer alan dalgıçlar Porsuk Çayı'na girerek Fatih Er'i bulmak çalışma başlattı.

SUYA ATLAYIP HULUSİ'Yİ KURTARDI

Suda boğulma tehlikesi HulusiTaha Pınar'ı boğulmaktan kurtaran Enes Hasan Şen, "Porsuk Çayı kenarında arkadaşlarla oturuyorduk. Suda yüzen iki kişi ise kendi aralarında şakalaşıyorlardı, onları uzaktan izliyordum. Birden çırpınmaya başladıklarını, boğulma tehlikesi yaşadıklarını gördüm, üzerimdekileri çıkarıp suya atladım, ikisi de boğuluyordu. Birini çıkardım ama diğeri suda kaybolduğu için göremedim" dedi.  

Şırnak'ta asker olduğu ve 15 gün önce hava değişim iznine geldiği öğrenilen Fatih Er'i Porsuk Çayı'nda dalgıçlarla başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Çankırı'da oluşan dev hortum paniğe sebep oldu
Çankırı'da oluşan dev hortum paniğe sebep oldu
Beypazarı'nda dolu yağışı etkili oldu
Beypazarı'nda dolu yağışı etkili oldu
Muş'ta "Engelliler Haftası" etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu
Muş'ta "Engelliler Haftası" etkinlikleri renkli görüntülere...
GÜNDEM ÖZETİ / 28 Haziran 2023
GÜNDEM ÖZETİ / 28 Haziran 2023

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi