• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Radisson, 100'ün üzerinde anlaşma ve açılışla güçlü büyüme açıkladı
Ekonomi
Yayınlanma: 14 Temmuz 2023 - 11:27

Radisson, 100'ün üzerinde anlaşma ve açılışla güçlü büyüme açıkladı

Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes: - "Otel sahiplerimizin yüzde 65'inin markamıza ait birden fazla oteli var ve bu iş ortaklarımızın güveni, markalarımızın uygunluğu ve çalışanlarımızın hizmet kalitesi sayesindedir"

Ekonomi
14 Temmuz 2023 - 11:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Radisson Otel Grubu, kilometre taşı niteliğindeki açılışlar ve anlaşmalarla 2023'ün ilk yarısında APAC ve EMEA bölgelerinde stratejik büyüme kaydetti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, stratejik coğrafi genişleme çalışmalarına 2023'ün ilk yarısında büyüme ve genişleme planını uygulayarak devam etti.

Otel sahiplerine ve misafirlere sanatı bir yaşam tarzı deneyimiyle harmanlayan bir değer önermesi sunan art'otel markasının da dahil olduğu yeni bir marka mimarisine odaklanan Grup, yılın başından bugüne, APAC ve EMEA bölgelerinde 100'ün üzerinde otel açılışına ve anlaşmasına imza attı.

EMEA genelinde, 2023'ün ilk yarısında Yunanistan, Almanya, İngiltere, İtalya, İsviçre, Fransa, Suudi Arabistan ve Nijerya gibi önemli ülkelerde farklı markalarla yapılan anlaşmalar ve açılışlarla 8 binden fazla yeni odaya ulaşıldı.

Yapılan önemli anlaşmalar ve açılışlar arasında Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan açılışı Radisson Blu Hotel, Rome EUR ve Radisson Blu Hotel, Abuja CBD anlaşmalarının yanı sıra Radisson RED Edinburgh Airport anlaşması, Zürih'te 430 odayla Zürih metropol bölgesindeki en büyük otel olan Radisson’a ait uzun süreli konaklama tesisinin açılışı, Ferrara’daki yeni Radisson otelinin açılışı ve 2024'ün ilk çeyreğinde açılması planlanan Kıbrıs’taki Radisson Residences Limassol ve Türkiye'deki Radisson Hotel Mersin anlaşmaları yer alıyor.

APAC bölgesinde, Radisson Otel Grubu, portföyüne 60'ın üzerinde otel ekleyerek Vietnam, Hindistan, Tayland, Filipinler ve Çin'de 8 binin üzerinde yeni odaya ulaştı. Tayland'da, Grup son 12 ayda bin 300'den fazla odaya sahip yedi yeni otelle anlaşma yaparak portföyünü iki katın üzerinde büyüttü.

Önemli anlaşmalar ve açılışlar arasında 2024'te açılmasının ardından Grubun Tayland'daki başlıca Radisson oteli olacak olan Radisson Hotel Ploenchit Bangkok, Phuket'teki yeni Radisson RED oteli, Radisson Resort & Spa in Hua Hin, Radisson Resort & Suites Phuket ve Bangkok'taki yeni anlaşmayla lansmanı yapılacak olan Park Inn by Radisson markası yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes şunları kaydetti:

"Otel sahiplerimizin yüzde 65'inin markamıza ait birden fazla oteli var ve bu iş ortaklarımızın güveni, markalarımızın uygunluğu ve çalışanlarımızın hizmet kalitesi sayesindedir. Yılın ikinci yarısının da heyecanlı geçmesini umuyor ve herkese dinlendikleri bir yaz tatili diliyorum."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
Trabzon'da arıcılara büyükşehirden destek
Trabzon'da arıcılara büyükşehirden destek
İhracat Genel Müdürü Yalçınkaya: "Doğrudan ihracatın kapıları açılırsa Diyarbakır'ın ihracat rakamı 1 milyar dolara çıkabilir"
İhracat Genel Müdürü Yalçınkaya: "Doğrudan ihracatın kapıları açılırsa Diyarbakır'ın ihracat rakamı 1 milyar dolara çıkabilir"
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Havamaş'tan filosuna 8 yeni otobüs
Son Haberler
Dev hortum kamerada
Dev hortum kamerada
Sağlıkta sahte imza iddiasını Genç Sağlık Sendikası yargıya taşıdı
Sağlıkta sahte imza iddiasını Genç Sağlık Sendikası yargıya taşıdı
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Türkiye, siyasi etkisi güçlü, ekonomisi sağlam ve uluslararası itibarı yüksek bir devlettir"
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Türkiye, siyasi etkisi güçlü,...
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Aktaş'ın 280 yıla kadar hapsi talep edildi
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Aktaş'ın...
Türkiye'de ilk kez forma giyecek Marius, golleriyle Samsunspor'a katkı sunmayı amaçlıyor:
Türkiye'de ilk kez forma giyecek Marius, golleriyle Samsunspor'a katkı sunmayı amaçlıyor:

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi