• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Recep Uçar: "Bu mücadelenin karşılığı en azından 1 puan olabilirdi"
Spor
Yayınlanma: 20 Aralık 2023 - 20:39

Recep Uçar: "Bu mücadelenin karşılığı en azından 1 puan olabilirdi"

Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu mücadelenin karşılığı en azından 1 puan olabilirdi" dedi.

Spor
20 Aralık 2023 - 20:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu mücadelenin karşılığı en azından 1 puan olabilirdi" dedi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Recep Uçar; bugün verdikleri mücadelenin karşılığının en az 1 puan olması gerektiğini söyledi. Uçar, "Maçtan önce zor bir maçın bizi beklediğini, ligde sadece puan durumu açısından birçok parametrede ligin lideri olan bir takım karşı mücadele edeceğimizi ve zor geçeceğini söylemiştim. Ama buna karşı bizim amacımız, rakip konumu, durumu, pozisyonu ne olursa olsun kendi kurguladığımız oyunu sahaya yansıtmaktı. Benim tarafımdan bugün itibarıyla maçın özeti Fenerbahçe'nin kalitesini, bizim mücadelemizi yansıttığımız bir maç oldu. İki isteğim vardı, herkesin keyif alacağı bir maç olsun, sonucu da bizi mutlu eden bir sonuç olsun. İlk isteğimiz galiba tuttu ama önemli olan isteğimiz galiba tutmadı. Aslında baskıyla başladığımız bir maç, maçın başında verdiğimiz gol ve 8. dakikada yediğimiz golle geriye düştük. Ondan sonraki bölümde oyun mantalitemiz değişmedi. 15 ile 40 arasında daha baskılı olan, Gökhan ile pozisyon giren Ailton finalleri yapsa belki gol atabilecek. Oyun gücünü sahaya daha çok yansıtan tarafından Kayserispor olduğunu düşünüyorum. Ama o bölümde yaptığımız bireysel hatayı ağır ödedik. Sonrasında savunma arkasına attığımız topla golü bulup devreye 2-1 geride girdik. Devreden sonra planımızda ufak tefek değişikler dışında genel anlamda yoktu. Ama maalesef oyunun başında yediğimiz 3. gol bizi aşağıya çekmedi. Tekrar oyunda kaldık, yine baskılı oyunumuza devam ettik. Neticesinde 3-3'ü bulduğumuz bir oyun. Ama golün sonrası santradan gelen bir korner ve devamındaki penaltıdan gelen gol skoru 4-3'e getirdi. Sonrasında çok uğraştık ama başarmadık. Baktığımızda bugün itibarıyla sahamızdaki ilk yenilgimiz. Üzgünüm. Bu kadar mücadelenin karşılığı en azından 1 puan olabilirdi. Ama başaramadık. Bugün itibarıyla bu dosyayı kapatıp yarın Konyaspor hazırlıklarına başlayacağız" diye konuştu.

"Bindiğimiz dalı kesiyoruz"

Süper Lig'de son haftalarda meydana gelen olaylara da değinen Uçar, herkesi daha sakin ve duyarlı olmaya davet etti. Uçar konuşmasını; "Son zamanlarda yaşanan hadiseler futbolumuza zarar veriyor. Oyunun doğasında kazanmak da kaybetmek de var. Bizler profesyoneller olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ama artık kaybetmenin ayıp, kazanmanın da bir zafer olmadığı bir iklime çevirmemiz lazım. Burada da başta belki bizler olmak üzere oyuncular, medya, taraftar herkese büyük sorumluluk düşüyor. Herkesin sağduyu halinde hareket etmesi lazım. Bu hassasiyet içinde olmasam son 4 maçta verilen, verilmeyen penaltıları sabaha kadar anlatırım. Bu sadece baskı oluşturmaktan başka bir şey olmuyor. Baskıyla mücadele etmek de rakiple mücadele etmeye benzemiyor. Dolayısıyla bindiğimiz dalı kesiyoruz. Daha bilinçli, daha sağduyulu hareket etmemiz lazım. Herkesten bundan sonra sağduyulu hareket istemem benim kişisel ricamdır" şeklinde tamamladı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Thorsten Fink: "Şimdiye kadar aldığımız en önemli galibiyet Galatasaray maçıydı"
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Özel sporcu Seyit Taha Kileci yüzmede Kocaeli şampiyonu oldu
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Konyaspor, kupa finalinin ilan edildiği gibi Antalya'da oynanmasını istiyor
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Sinop'ta spor malzemeleri törenle dağıtıldı
Son Haberler
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Eskişehir Sempozyumu'nda Konuştu
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Eskişehir Sempozyumu'nda...
ALKÜ'de mezuniyet heyecanı başladı
ALKÜ'de mezuniyet heyecanı başladı
Aksu Uçak Bakım Lisesi'nde bilim fuarı açıldı
Aksu Uçak Bakım Lisesi'nde bilim fuarı açıldı
Nilüfer'de sloganlar engelleri aşmak için yükseldi
Nilüfer'de sloganlar engelleri aşmak için yükseldi
Uşak'ta kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Uşak'ta kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Kurtulmuş'tan, Ali Yılmaz Örnek için taziye mesajı
Kurtulmuş'tan, Ali Yılmaz Örnek için taziye mesajı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi