• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Rengarenk balonlar DMD kas hastası Görkem Efe için gökyüzüne bırakıldı
Yaşam
Yayınlanma: 07 Ağustos 2026 - 11:49
Güncelleme: 07 Ağustos 2026 - 12:33

Rengarenk balonlar DMD kas hastası Görkem Efe için gökyüzüne bırakıldı

Isparta'da Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 17 yaşındaki Görkem Efe Şengün'ün tedavisi için düzenlenen yardım kampanyası başarıyla tamamlandı. Kampanyanın tamamlanması dolayısıyla gökyüzüne rengarenk balonlar bırakıldı.

Yaşam
07 Ağustos 2026 - 11:49
Güncelleme: 07 Ağustos 2026 - 12:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Rengarenk balonlar DMD kas hastası Görkem Efe için gökyüzüne bırakıldı
Isparta'da Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 17 yaşındaki Görkem Efe Şengün'ün tedavisi için düzenlenen yardım kampanyası başarıyla tamamlandı. Kampanyanın tamamlanması dolayısıyla gökyüzüne rengarenk balonlar bırakıldı.

Isparta'da DMD kas hastası olan 17 yaşındaki Görkem Efe Şengün'ün tedavisi için valilik onaylı yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya başarıyla tamamlanırken, Görkem Efe Şengün'ün gerekli tedavi sürecinin başlatılması amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

Baba Şengün: "En büyük duamız Görkem Efe'nin sağlığına kavuştuğunu görebilmek"

Etkinlikte konuşan Görkem Efe'nin babası Alper Şengün, bu güzel günde yanlarında olan herkese teşekkür etti. İyiliğin, dayanışmanın ve umut olmanın neler başarabileceğini hep birlikte gördüklerine değine Şengün, "Görkem Efe'miz için çıktığımız bu zorlu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, yanımızda oldunuz. Kiminiz duasıyla, kiminiz destekleriyle kampanyamızı çevrenize anlattınız. Görkem Efe için çok büyük destek verdiniz. Valimiz Abdullah Erin'e, Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve değerli eşi Şadiye Hanıma, milletvekillerimize, kamu kurumlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, iş adamlarımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin tüm illerine teşekkür ediyorum. Önümüzde yeni bir süreç var. İnşallah en kısa sürede Görkem Efe, yurt dışındaki tedavisine gidecek. Resmi başvurumuzu yapacağız. Gelecek değerlendirme ve davetin ardından Görkem Efe giderek tedavisine başlayacak. İlacını doktorların belirlediği plan doğrultusunda kademeli olarak alacak ve plan doğrultusunda uzman ekiplerin gözetiminde devam edecek. En büyük duamız Görkem Efe'nin sağlığına kavuştuğunu görebilmek. Rabbim hiçbir aileyi evladıyla sınamasın" dedi.

Başkan Başdeğirmen: "Ailesi çok mücadele verdi"

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de kampanyanın başarıya ulaşmanın önemli olduğunu belirterek, aileyi bu süreçte yakından takip ettiklerini söyledi. Ailenin bu süreçte çok yıprandığını ve çok emek verdiğine değinen Başkan Başdeğirmen, "Tek amaçları çocuklarının sağlığına kavuşabilmesi için tedaviyi yaptırabilmekti. Bu şekilde ülkemizde ve şehrimizde çok ailemiz var. Görkem Efe başarıyla ulaştı. Rabbim bu tür sıkıntısı olan aileleri süreci başarıyla sonuçlandırmayı nasip etsin. Onların da gücüne güç katsın. Rabbim evlatla kimseyi sınamasın. İnşallah Görkem Efe bu sıkıntıdan en kısa sürede kurtulacaktır. Hem maddi hem de manevi desteklerimiz bu yönde. Ailesine çok emek verdikleri için teşekkür ediyorum. Bizler de bu işin içerisinde olarak sonuca ulaşılmasından memnun olduk. En kısa zamanda yurtdışında tedavisi başlayıp bittikten sonra Görkem Efe'yi bu meydanda sağlıklı oynarken görelim" ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından rengarenk balonlar Görkem Efe Şengün'ün sağlığına kavuşması için gökyüzüne bırakıldı.

Isparta Valiliği arkasındaki meydanda düzenlenen etkinliğe Isparta Vali Yardımcısı Adnan Tezcan, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Görkem Efe'nin ailesi, kampanya gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kaymakam Feyza Yılmaz, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu
Kaymakam Feyza Yılmaz, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu
Çaycuma'da kahverengi kokarca alarmı
Çaycuma'da kahverengi kokarca alarmı
YÖKAK'tan Adıyaman Üniversitesi'ne kurumsal akreditasyon belgesi
YÖKAK'tan Adıyaman Üniversitesi'ne kurumsal akreditasyon belgesi
Sandıkçı: "Canik'te 20 bin hanemizi fiber internetle buluşturuyoruz"
Sandıkçı: "Canik'te 20 bin hanemizi fiber internetle buluşturuyoruz"
Son Haberler
Baki Ersoy, Vatan Mahallesi-Boyacı Mahallesi Bağlantı Yolu'nu TBMM gündemine taşıdı
Baki Ersoy, Vatan Mahallesi-Boyacı Mahallesi Bağlantı Yolu'nu TBMM...
Talas İnovasyon Merkezi TEKNOFEST'te tarih yazdı
Talas İnovasyon Merkezi TEKNOFEST'te tarih yazdı
ABD, yapay zeka altyapısını korumak için Çin veri merkezi bileşenlerine yasak hazırlığında
ABD, yapay zeka altyapısını korumak için Çin veri merkezi bileşenlerine...
Şırnak'ta "kıtılnefs üzümü" için üreticilere ekipman ve fidan desteği
Şırnak'ta "kıtılnefs üzümü" için üreticilere ekipman...
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Sinop'ta
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Sinop'ta
Kızılay'dan Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine anlamlı ziyaret
Kızılay'dan Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine anlamlı ziyaret

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi