• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Rıza Çalımbay'dan hakem hatalarına tepki: "Hakemlerin bazıları başka türlü oluyor"
Spor
Yayınlanma: 06 Kasım 2024 - 11:46
Güncelleme: 06 Kasım 2024 - 12:33

Rıza Çalımbay'dan hakem hatalarına tepki: "Hakemlerin bazıları başka türlü oluyor"

Hatayspor Teknik Direkörü Rıza Çalımbay, ligde kalmayı başaracaklarına inandıklarını ve devre arası yapılacak transferlerle her şeyin iyiye gidebileceğini söyleyerek hakem hatalarına da tepki gösterdi.

Spor
06 Kasım 2024 - 11:46
Güncelleme: 06 Kasım 2024 - 12:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Rıza Çalımbay'dan hakem hatalarına tepki: "Hakemlerin bazıları başka türlü oluyor"
Hatayspor Teknik Direkörü Rıza Çalımbay, ligde kalmayı başaracaklarına inandıklarını ve devre arası yapılacak transferlerle her şeyin iyiye gidebileceğini söyleyerek hakem hatalarına da tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hakem hatalarına tepki gösterdi. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulunan Çalımbay, Eyüpspor müsabakasında gördüğü kırmızı kartla ilgili, "Bizim attığımız gol net bir gol, faul yok. Gole giden bizim oyuncumuz, orada neden faul yapsın o yüzde bariz gol. Herkes gibi biz de itiraz için gittik, 'VAR'a gitmenize gerek yok' dedik. Sarı kart gösterdi, 'Niye sarı kartı gösteriyorsun, küfür mü ettim sana, dokundum mu sana ve kötü bir şey mi söyledim?' dedim ve ondan sonra 'Çizgiyi ihlal ettin' dedi. Sonra bir sarı kart daha göstererek kırmızı kart verdi. Gereksiz bir karar verdi. Ben hakemlere kötü bir şey söylemem ve hakemleri korurum. Hakemlerin bazıları başka türlü oluyor. İtirazdan dolayı kart gördük" diye konuştu.

"Eğer takımımız maçlarını Hatay'da oynasaydı, kaybettiğimiz maçların yüzde 90'ını kesinlikle alırdık"

Hatayspor'da devre arası yapılacak transferlerin takımın ligde kalması için önem arz ettiğini belirten Çalımbay, takımın Mersin'de oynamasının dezavantajları olduğunu da söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Ekibimle beraber yıllarca takımlar yönettik, bundan daha zor takımları da yönettik. O takımların çoğunu da düşmekten kurtardık. Eğer burada panik olmazsa her şey iyi gidebilir. Devre arası çok önemli. Transfer yapılması gerekiyor. Bizim için en büyük dezavantaj takımın Mersin'de oynaması. Eğer takımımız maçlarını Hatay'da oynasaydı, kaybettiğimiz maçların yüzde 90'ını kesinlikle alırdık. Şehir nasılsa bu takımda da öyle. Sıkıntılar var ve bunlar hem oyuncuları yıpratıyor, hem de herkesi yıpratıyor" sözlerini dile getirdi.

"Ben ligde kalacağımıza inanıyorum"

Hakem kararlarının kendilerine zarar verdiğini dile getiren Çalımbay, ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyerek, "Son maçlara baktığımızda gayet iyi oynuyoruz. Bireysel hatalar yapıyoruz, bunlardan da bayağı sıkıntılar yaşadık ve kötünün en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben ligde kalacağımıza inanıyorum. İnanmayan taraftar ve taraftarın bize destek vermesi gerekiyor. Taraftarın yapacağı çok bir şey yok onlara da hak veriyoruz. Taraftarsızlık, basınla ilgili kopukluk ve hakemler de bunları yaparsa yandık. Sıkıntılar başlar. Herkesin destek çıkmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Son Haberler
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya neden oldu
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya...
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kumlu'da samanlık yangını
Kumlu'da samanlık yangını
Eskişehir Sevgi Vakfı'ndan 'interaktif etkinlik' ilgi gördü
Eskişehir Sevgi Vakfı'ndan 'interaktif etkinlik' ilgi gördü

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi