• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. 'Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri' filminin özel gösterimi yapıldı
Genel
Yayınlanma: 15 Aralık 2023 - 01:33

'Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri' filminin özel gösterimi yapıldı

Genel
15 Aralık 2023 - 01:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
'Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri' filminin özel gösterimi yapıldı
SEYİRCİSİYLE buluşmaya hazırlanan 'Sağ Salim 3: Ölü Ya Da Diri' sinema filminin ilk gösterimi basın mensuplarına yapıldı. Çekimleri Ordu'da yapılan 22 Aralık'ta vizyona girecek olan filmde, Salim ve Salime'nin yaptıkları yolculukta yaşadıkları anlatılıyor. 

Çekimleri Ordu'da yapılan ve 22 Aralık'ta vizyona girmeye hazırlanan komedi filmi 'Sağ Salim 3: Ölü Ya Da Diri' basın mensuplarının beğenisine sunuldu. Yapımcılığını PRT Film ve Fatih Ay'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğuna Ersoy Güler oturdu. Oyuncu kadrosunda, Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner, Hüseyin Avni Danyal ve Cezmi Baskın gibi isimlerin yer aldığı filmin özel gösterimine filmin yapımcısı, yönetmeni ve oyuncuları da katıldı. 

"10 YIL SONRA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞDU"

Yönetmen Ersoy Güler, "Sağ Salim 3, 10 yıl sonra küllerinden yeniden doğdu. Filmin sahibi Fatih ile birlikte sağ salim filmini icra etmek için yola çıktık. Karadeniz'in muhteşem manzaralarında, güzel yaylalarında, eğlenceli ama biraz meşakkatli, komedisi ve aksiyonu bol bir film oldu. 1 ve 2'nin daha üstünde oldu diyebilirim. Benim için çok keyifli bir filmdi ama oyuncularım aynı şekilde düşünüyor mu bilmiyorum" dedi. 

"ERSOY'UN DİLİ BENİM HOŞUMA GİDEN BİR MİZAHİ DİL"

Oyuncu Hüseyin Avni Danyal, "Oyuncu kadrosu içinde bütün Sağ Salim sürecini en fazla bilen benim galiba. Mizah konusunda Ersoy'un dili benim hoşuma giden bir mizah dili. Onun dışında içinde bulunmaktan, onunla birlikte bir şey üretmekten, onun yönetmen kafasına güvenip teslim etmek keyifliydi. Birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz. Leb demeden leblebi durumuna geçtik. Onun için keyifli oldu" diye konuştu. 

"6-7 GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Filmin yapımcısı Fatih Ay, "Ben, bu ekiple ve Ersoy hocamla çalışmaktan keyif aldım. Çok güzel bir deneyim, çok güzel bir proje. Çok başarılı olacağına eminim. Çünkü biz çok mutluyuz. Her şey güzel olacak ve devamı da mutlaka 6-7 gelecektir diye düşünüyorum. Sadece fragmanı izlediğimizde bile yetiyor bana. Toygan Avanoğlu kendini ispatlamış çok iyi bir oyuncu. Onun olması bizim için çok büyük bir mutluluk. Film de gerçekten çok güzel" ifadelerini kullandı. 

"SOĞUK VE SERİNLİKTE ÇALIŞTIK"

Oyuncu Toygan Avanoğlu ise, "Süreç çok güzeldi. Ordu'nun çok güzel manzaralarında yazın herkes nemden bunalırken biz şömineler yakarak 1-2 derecelerde soğuk ve serinlikte çalıştık. Tabii bu daha güzel çalıştırdı bizi" dedi.
DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Traktörler bu kez şenlik için sahada
Traktörler bu kez şenlik için sahada
Maltepe'de depo yangını
Maltepe'de depo yangını
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Düzce Belediyesinden engelsiz yaşam pikniği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu Kapanış Toplantısında yaptığı konuşmada, "Kazakistan'la ekonomik ilişkilerimizin her geçen gün daha da ileriye gitmesinden bahtiyarız" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan İş Forumu...
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
Samsun'da 19 yıl ve 9 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı
KİMYASAL MADDE YÜKLÜ TANKERDE YAŞANAN SIZINTI EKİPLERİ ALARMA GEÇİRDİ  
KİMYASAL MADDE YÜKLÜ TANKERDE YAŞANAN SIZINTI EKİPLERİ ALARMA GEÇİRDİ  

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi