• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. Şarkıcı Nilüfer'in TikTok isyanı: "Takipçim az"
Magazin
Yayınlanma: 10 Eylül 2022 - 09:19
Güncelleme: 10 Eylül 2022 - 09:24

Şarkıcı Nilüfer'in TikTok isyanı: "Takipçim az"

Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti.

Magazin
10 Eylül 2022 - 09:19
Güncelleme: 10 Eylül 2022 - 09:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şarkıcı Nilüfer'in TikTok isyanı: "Takipçim az"
Şarkıcı Nilüfer üç yıl aradan sonra konser serisine Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde devam etti.Uzun süredir konser vermeyen sanatçı Nilüfer, Açıkhava konser serisine Bursa Açıkhava sahnesinde devam ediyor. İki ay aradan sonra yeniden Bursa'da sahne almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren şarkıcı, TikTok hesabında az takipçi olmasından yakındı."Dünya Dönüyor", "Taa Uzak Yollardan", "Haram Geceler", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Mavilim", "Yeniden Sev" ve "Kavak Yelleri" gibi unutulmaz şarkılarıyla konsere başlayan Nilüfer, sahne almayı çok özlediğini söyledi.29 Ekim'de de Bursa'daÜnlü şarkıcı Nilüfer, şarkı aralarında sık sık dinleyiciler ile sohbet etti. Cumhuriyet'in 100. yılında 29 Ekim'de de Bursa'da sahne alacağının sürprizini yapan Nilüfer, "Hep birlikte Cumhuriyet'imizi kutlayacağız, şarkılar söyleyeceğiz. Ayrıca bugün özel bir gün, 9 Eylül. İzmir'in dağlarında, tüm Türkiye'nin dağlarında çiçeklerin açtığı bir gün. O yüzden gurur duyuyoruz. Tüm şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum" dedi."TikTok hesabım bile var ama takipçim az"Ünlü şarkıcı, şarkı aralarında dinleyiciler ile sohbet etti. Nilüfer, 'Biz eski jenerasyonuz' diyerek yaşadığı bir hikayeyi dinleyicileri ile paylaştı. Nilüfer, "Siz böyle açıyorsunuz ya telefonlarınızın ışıklarını konserde, ben tabi eskilere gittim jenerasyon farkı, biliyorum bunları, bilmiyorum sanmayın. Tabii TikTok hesabım bile var ama takipçim az. Öyle bir sıkıntı var. TikTok hesabı olan var mı" diye dinleyicilerine sordu. Bir dinleyicisinin 'evet' demesi üzerine "Peki beni takip ediyor musunuz? Dokuz bin takipçin mi var? Benden çok takipçin var, benden daha mı ünlüsün? 'Ta Uzak Yollarda' şarkısını istemesini biliyorsun, insan bir takip eder" diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu."Şarkıda yakın çakmakları"Ardından hikayesini anlatmaya devam eden sanatçı, "Herkes ışıkları yaktı. Nasıl güzel durdu anlatamam. Gaza geldim ve 'Bir sonraki şarkıda yakın çakmakları' dedim. Eskiden öyleydi. Biliyorum bunu. Şimdi telefonun ışığının yandığı da biliyorum. Ama o çakmak değilmiş telefon ışığıymış, bunu konserden sonra söylediler. Hatta TikTok hesabımda böyle bir videom var, girip izleyin" diyerek Bursalı müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.Kayahan'ı unutmadı"Esmer Günler", "Gözlerinin Hapsindeyim" ve "Yemin Ettim" gibi Türk Pop Müziği'ne damga vuran Kayahan şarkılarını da seslendiren Nilüfer "Kayahan, eşi bulunamaz, tekrarlanamaz, benzeri yapılamaz şarkılara imza attı. Buradan onu alkışlarla anmak istiyorum" diyerek Kayahan'ı andı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan sanatçı, albümünün çıkış şarkısı "Boşver" ile final yaptı.
İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kestel'den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek
Kestel'den kısa filmlerle dünyaya mesaj verilecek
Demet Özdemir Cannes kırmızı halısında
Demet Özdemir Cannes kırmızı halısında
Yeraltı 16. Bölüm Fragmanı İzle: Yeni Bölümde Haydar Ali ve Bozo İçin Savaş Başlıyor mu?
Yeraltı 16. Bölüm Fragmanı İzle: Yeni Bölümde Haydar Ali ve Bozo İçin Savaş Başlıyor mu?
Yeraltı 15. Bölüm İzle – Yeraltı Son Bölüm Tek Parça Full İzle : Bozo'ya Haydar Ali'den büyük şok! - 13 Mayıs 2026
Yeraltı 15. Bölüm İzle – Yeraltı Son Bölüm Tek Parça Full İzle : Bozo'ya Haydar Ali'den büyük şok! - 13 Mayıs 2026
Son Haberler
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Türkiye, siyasi etkisi güçlü, ekonomisi sağlam ve uluslararası itibarı yüksek bir devlettir"
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: "Türkiye, siyasi etkisi güçlü,...
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Aktaş'ın 280 yıla kadar hapsi talep edildi
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında mütalaa: Aktaş'ın...
BEUN'da sağlık kahramanlarına vefa programı
BEUN'da sağlık kahramanlarına vefa programı
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
MSKÜ'de kariyer ve eğlence bir arada
Yalova'dan çaldıkları otomobille Orhangazi'de yakalandılar
Yalova'dan çaldıkları otomobille Orhangazi'de yakalandılar

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi