• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Seçer: "Kentin ileri gelenleri MİY'e sahip çıkması gerekiyor"
Spor
Yayınlanma: 02 Şubat 2024 - 10:53

Seçer: "Kentin ileri gelenleri MİY'e sahip çıkması gerekiyor"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, spor kulübü yöneticiliğinin zor bir alan olduğunu belirterek, kentin ileri gelenlerinin Yeni Mersin İdmanyurdu Kulübüne sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Spor
02 Şubat 2024 - 10:53
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Seçer: "Kentin ileri gelenleri MİY'e sahip çıkması gerekiyor"
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, spor kulübü yöneticiliğinin zor bir alan olduğunu belirterek, kentin ileri gelenlerinin Yeni Mersin İdmanyurdu Kulübüne sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Seçer, Yeni Mersin İdmanyurdu'nun 'şehrinin takımına sahip çık' sloganıyla başlattığı 'El ele 1. Lig' kampanyasının lansmanına katıldı. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yeni Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin milletvekilleri, oda ve dernek yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Başkan Seçer, "Spor kulüpleri hayatlarını idame ettirmek için büyük bütçelere ihtiyaç duyarlar. Uzun yıllardır profesyonel spor kulüplerinin döngüsünün sistemli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması konusunda çok gayret sarf edildi. Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım" diye konuştu.

"Kentin ileri gelenlerinin bu takıma sahip çıkması gerekiyor"

Mersin İdmanyurdu'na yaptıkları katkılardan söz eden Seçer, bu desteklerin gelecek dönemde de devam edeceğini vurguladı. Kulüp yöneticiliği de yaptığını söyleyen Seçer, çok zor bir alan olduğunu vurgulayarak, "Kulüp yetkililerine, 'Siz bütçenizi yapın gelin konuşalım. Ben size yapacağım katkıyı baştan söyleyeyim. Siz de ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hatta şunun da garantisini veriyorum. Size katkı sunacağım ama bunun üstüne de çıkabilir, aşağısı olmaz' dedim, bunu da gerçekleştirdik. Bu yıl da aynı şekilde ve şunu söyledim 'Bunu bir hamaset meselesi, bunu bir reklam meselesi yapmayın' dedim" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nun daha üst başarıya ulaşabilmesi için kentin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, "Bu işler parayla oluyor. Reklam verecek, sponsorluk yapacak bir şekilde onunla bir illiyet kuracak, bir gelir aktaracak, bir ortam hazırlayacak" dedi. Kampanyanın başarılı geçmesini dilediğini belirten Seçer, "Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkanlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdmanyurdu'na vermeye hazırız" şeklinde konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Beşiktaş, Rize'de
Beşiktaş, Rize'de
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Kayserispor seçimli olağanüstü genel kurula gidiyor
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
Şampiyon Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı
U17 Avrupa Şampiyonası'nda Delal Kadir'den bronz madalya
U17 Avrupa Şampiyonası'nda Delal Kadir'den bronz madalya
Son Haberler
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde başarılar diliyoruz"
Dışişleri Bakanlığı: "Başbakan Zeydi'ye bu kritik görevinde...
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Ankara'da kuvvetli rüzgar çöp konteynerini savurdu
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu davanın görülmesine başlandı
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'nun müşteki olduğu...
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü ceza yedi
Mersin'de trafikte kameralı sıkı denetim: 10 günde bin 413 sürücü...
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli tutuklandı
Çocuk istismarı görüntüleri satın aldığı iddiasıyla 2 şüpheli...
207 seçmenin bulunduğu köyde yalnızca 3 kişi yaşıyor
207 seçmenin bulunduğu köyde yalnızca 3 kişi yaşıyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi