• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Şekerbank'ta "Tasarrufun Altın Günü" başladı
Ekonomi
Yayınlanma: 05 Nisan 2023 - 12:51

Şekerbank'ta "Tasarrufun Altın Günü" başladı

Şekerbank KOBİ Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu: - "Altını, getirisinin yanı sıra geleneksel bir birikim tercihi olarak gören tabana yaygın müşteri profilimizi desteklemeye devam ediyoruz"

Ekonomi
05 Nisan 2023 - 12:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Şekerbank'ın 0,01 gram altının bile değerlendirildiği küçük tasarrufa yönelik "Tasarrufun Altın Günü" uygulaması başladı.

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, uygulama kapsamında, hangi ayarda olursa olsun bilezik, yüzük, kolye, çeyrek altın, küpe gibi her türlü ziynet altınını Şekerbank şubelerine getirenler, bu ziynetlerini 24 ayar değerinde altın olarak Vadesiz Altın Hesaplarında biriktirebilecek.

Tasarruf sahipleri, ziynet altınlarını Şekerbank şubelerine getirerek, 6 Nisan'dan itibaren haftanın belirli günlerinde düzenlenecek "Tasarrufun Altın Günü" uygulamasına katılabilecek.

İSGOLD eksperleri, ziynet sahibinin her türlü altınının 24 ayar 995/1000 saflıkta gram karşılıklarını şubelerde belirleyecek ve bu altınlar, tasarruf sahibinin banka nezdinde açılan Vadesiz Altın Hesabı'na yatırılacak.

Tasarruf sahipleri, saklama, çalınma ve doğal afetlerdeki tüm risklere karşı istedikleri zaman Vadesiz Altın Hesaplarına ekleme yapabilecek ve altına dayalı işlemlerini bu hesap üzerinden gerçekleştirebilecek.

Söz konusu hesaba yapılacak ekleme 0,01 gram ve katları şeklinde olabilecek. Hesap sahipleri diledikleri zaman yine aynı şekilde ihtiyaçlarını bu hesaptan 0,01 gram ve katları bazında altın karşılığı TL olarak karşılayabilecek.

- "Küçük tasarrufları teşvik etmeyi hedefliyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, "Tasarrufun Altın Günü" uygulamasıyla küçük yatırımları teşvik ederek yastık altı birikimleri ekonomiye kazandırmayı amaçladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Altını, getirisinin yanı sıra geleneksel bir birikim tercihi olarak gören tabana yaygın müşteri profilimizi desteklemeye devam ediyoruz. Müşterilerimiz ya da müşterimiz olmak isteyen herkes, binbir emekle tasarruf ettikleri ziynet altınlarını, çalınma, kaybolma ve doğal afetlerdeki tüm risklere karşı bankamız güvencesinde biriktirebilecekler. Anadolu bankacılığı misyonumuz ve 67 il ile 90 merkez dışı ilçedeki yaygın şube ağından gelen gücümüzle tabana yaygın tasarrufu teşvik etmeyi hedefliyoruz."

Bu arada, "Tasarrufun Altın Günü" uygulaması, 6-14 Nisan tarihleri arasında Şekerbank'ın İstanbul'daki Göztepe, Yeşilköy, Kozyatağı ve Sultanhamam şubelerinde başlayacak. Uygulamanın, ilerleyen günlerde Şekerbank'ın tüm şubelerinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Şekerbank'ın Altın Bankacılığı ürün gamında halen, Vadesiz Altın Mevduatı Hesabı ve B Tipi Altın Fonu bulunuyor. Banka, müşterilerine ayrıca internet bankacılığı ile 24 saat altın alım satım işlemi yapması imkanı sağlıyor.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Kırklareli'nde köpeği öldüren zanlıya verilen hükme itiraz edildi
Kırklareli'nde köpeği öldüren zanlıya verilen hükme itiraz edildi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi