• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Sergen Yalçın: "Oyunun tamamında iyi mücadele ettik"
Spor
Yayınlanma: 26 Şubat 2024 - 23:59

Sergen Yalçın: "Oyunun tamamında iyi mücadele ettik"

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Rakibe cevap verebildik. Kaybetmek tabii ki üzücü. Çünkü çok iyi mücadele ettik" dedi.

Spor
26 Şubat 2024 - 23:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Rakibe cevap verebildik. Kaybetmek tabii ki üzücü. Çünkü çok iyi mücadele ettik" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor deplasmanda mücadele ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zorlu bir deplasman. İyi hazırlamıştık. Rakibi iyi analiz ettik. Geçiş oyunlarını kapatmak adına merkezi kapattık. Risk alarak oynamak istedik. Oyunun tamamında iyi mücadele ettik. Rakibe cevap verebildik. Kaybetmek tabii ki üzücü. Çünkü çok iyi mücadele ettik. Bazen kaybederken de başka şeyler kazanırsın. Biz kendi açımızdan öyle bakmak istiyoruz. Aslında bakmamız lazım. Başka şeylere bakmamız lazım ama o baktığımız şeylerin bize fayda getireceğini düşünmüyorum. Sadece oyunu konuşayım istiyorum. Böyle zor deplasmanlarda kaybedebilirsin. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun 'Tarihin en iyi Galatasaray ile oynadık' sözünün hatırlatılması üzerine Yalçın, "Ben öyle düşünmüyorum. Bugün itibarıyla konuşuyorum, çok iyi bir takım. Çok güçlü bir takım ama bugün karşımızda öyle bir takım yoktu. 60'a 40 oyun gibi görüyorum. İyi bir takım, hedefe oynuyor. Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veriyor. O bizi ilgilendirmiyor. Biz düşme hattındayız. Düşme hattından kurtulmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Bize yukarılardan yardım etmeleri lazımdı"

Takımdan gönderilen İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel'in durumunun sorulması üzerine Sergen Yalçın, "O olay olduktan sonra tabii ki ülkenin hassas noktalarına dokunan bir olay. Hoş karşılanacak bir olay değil. Antalyaspor olarak ülkemizin hassas noktalarına dokunduğu için kadro dışı bıraktık ve gönderdik. En iyi oyuncumuzu gönderdik. Transferi açmadık, hiçbir oyuncu almadık. Bize yukarılardan yardım etmeleri lazımdı. Antalyaspor olarak görevimizi yaptık ama sonunda sağ kenarımız yok. Keşke öyle bir şey de yapsalardı daha iyi olurdu. Biz çok oyuncu almaya çalıştık. Maalesef oyuncu almak nasip olmadı. Çok geniş bir kadromuz yok" ifadelerini kullandı.

"Hakem arkadaşlara tavsiyelerim var, böyle maç yönetmesinler"

Futbolun çok geri gittiğini gördüğünü söyleyen Yalçın, "Sağlıklı bir gidişat değil. Böyle maç yönetmesinler. Hakem arkadaşlara tavsiyelerim var, böyle maç yönetmesinler. Özellikle VAR'dakiler. Hiçbir zaman lehime bir şey istemedim. Gördüklerini çalsınlar. Hakemler de insan. Onlar da hata yapabilir. Maça çok iyi başlayan takımı 12. dakikada VAR'dan çağırıp da böyle oyuna başlatamazsın, ayıp. Adama gülerler. 15 dakika çok iyi başlayan takıma ilk yediği hücumda penaltı ile mağlup başlatamazsın. Oyuncuların emeğine yazık. Masa başında oturan Özgür Yankaya 'Hocam penaltı'. Tersi olsa verir miydi? Soruyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Karaman'da halk koşusu düzenlendi
Kayseri'de imam hatip rüzgarı: 3 bin sporcu, tek yürek
Kayseri'de imam hatip rüzgarı: 3 bin sporcu, tek yürek
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı
Son Haberler
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Siverek'te gelincik tarlaları binlerce kişinin uğrak noktası haline geldi
Siverek'te gelincik tarlaları binlerce kişinin uğrak noktası haline...
BEUN'da Türk-Macar dostluğunu güçlendiren anlamlı buluşma
BEUN'da Türk-Macar dostluğunu güçlendiren anlamlı buluşma
BEUN'a "Marmara Kariyer Fuarı 2026"da yoğun ilgi
BEUN'a "Marmara Kariyer Fuarı 2026"da yoğun ilgi
Kurban Bayramı öncesi fındık fiyatları geriledi
Kurban Bayramı öncesi fındık fiyatları geriledi
Okan Buruk: "Dünyanın hiçbir yerinde olmayacak bir şey"
Okan Buruk: "Dünyanın hiçbir yerinde olmayacak bir şey"

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi