• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Sinoplu iş adamı Öztürk: "Hem malım hem de canımın güvenliği tehlike altında"
Asayiş
Yayınlanma: 16 Kasım 2023 - 16:29

Sinoplu iş adamı Öztürk: "Hem malım hem de canımın güvenliği tehlike altında"

Sinoplu İş İnsanı Fehmi Öztürk, "50 milyon dolarlık dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldığım yetmezmiş gibi, yine aynı kişiler tarafından şahsım ve ailem ölümle tehdit edildiği bir sürecin içerisindeyim" dedi.

Asayiş
16 Kasım 2023 - 16:29
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sinoplu İş İnsanı Fehmi Öztürk, "50 milyon dolarlık dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldığım yetmezmiş gibi, yine aynı kişiler tarafından şahsım ve ailem ölümle tehdit edildiği bir sürecin içerisindeyim" dedi.

Basın toplantısı düzenleyerek yaşadığı sürece dair sesini duyurmak isteyen iş adamı Fehmi Öztürk yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan, vergisini veren ve ülkemin nizam ve kaidelerine uyarak hem kendisine hem de bu memlekete hizmet eden bir iş insanı, bir aile babası Fehmi Öztürk olarak sizlere sesleniyorum. Vatanım topraklarında belirli kişi ya da kişiler, organize suç örgütü tarafından kurulan komplolarla yaklaşık 50 milyon dolarlık dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldığım yetmezmiş gibi, yine aynı kişiler tarafından şahsım ve ailem ölümle tehdit edildiği bir sürecin içerisindeyim. Bu ülkenin bir vatandaşı ve aynı zamanda iş insanı olarak benim ve ailemin can güvenliği ortadan kalkmıştır. Yüce devletimin yasalarına, hukukuna güvencim tam olduğunu bilsem de görülen o ki; hem malım hem de canımın güvenliği tehlike altındadır. Bir iş insanı olarak bugün benim başıma gelenler yarın kimin ya da kimlerin başına gelecek? Bilmiyorum ancak bildiğim bazı gerçekleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Tarafıma 2014 yılında organize suç örgütü tarafından başlatılan kumpas oyunlarının bu günkü geldiği nokta benim ve ailemin can güvenliğinin kalmamasıyla devam etmektedir. Alın terim ile kazandığım yaklaşık 50 milyon dolarlık birikimimi, evrakta sahtecilik, tehdit ve cebir kullanarak elimden almaya çalışan bir organize suç örgütü var. Bunu belgeleriyle kanıtladım. Televizyonlarda demeçler verdim. Açtığım davalar bilinçli olarak yavaşlatılıyor. Dosyalarım ile ilgili görülen mahkemede tanıklık etmek isteyen bir kişi mahkeme günü, duruşmaya giremeden silahlı saldırı ile öldürüldü. Beni ve ailemi öldürmek için tutulan tetikçi, yine azmettirici kişi tarafından öldürüldü. Yani bu olaylarda şu ana kadar ben ve oğlum darp edilirken, iki de cinayet meydana geldi. Üçüncü cinayet kurbanı ben miyim? Yoksa ailem mi? Bari siz bana bunu söyleyiniz? Dosyalarım sümen altı edilmeye çalışılıyor. Bu konuda hakkında görevi kötüye kullanmaktan hakkında yasal işlem başlatılan yargı mensupları dahi oldu. Yaklaşık yedi yıldır sesimin duyulmasını bekliyorum. Çalmadığım kapı kalmadı. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak canımı, malımı devletime emanet ettim. Benim, ailemin can ve mal güvenliğinin tehlikede olduğunu ilan ettim. Bunları belgeleriyle kanıtladım. Bundan sonrası için de yüce devletime ve yüce yargımıza ilk günkü gibi güvenmekten başka da diyeceğim yoktur" ifadelerinde bulundu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Isparta'da sağanak etkili oldu
Isparta'da sağanak etkili oldu
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Kilis'te "3. Uluslararası Mercidabık Kongresi"
Çay içmeye geldiler, fren yerine gaza basınca gözlükçüye daldılar
Çay içmeye geldiler, fren yerine gaza basınca gözlükçüye daldılar
Batman'da bir ilk: 71 yaşındaki hastaya biyolojik aort kapak ameliyatı yapıldı
Batman'da bir ilk: 71 yaşındaki hastaya biyolojik aort kapak ameliyatı...
Burhaniyeli avcılar Bahar Bayramında buluştu
Burhaniyeli avcılar Bahar Bayramında buluştu
Mardin'in tarihi köyü keşfedilmeyi bekliyor
Mardin'in tarihi köyü keşfedilmeyi bekliyor

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi