• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Sultangazi'de Fazlı Hayırlıoğlu Parkı hizmete açıldı
Genel
Yayınlanma: 26 Mayıs 2023 - 15:55
Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 15:56

Sultangazi'de Fazlı Hayırlıoğlu Parkı hizmete açıldı

İlçeye yeşil alan kazandırmaya devam eden Sultangazi Belediyesi, 19 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Fazlı Hayırlıoğlu Parkı'nı ilçe halkının hizmetine sundu. İçerisinde Kitap Kafe, yürüyüş yolu, oyun grubu, spor ve piknik alanları bulunan parkı ziyaret ederek çocuklar, gençler ve vatandaşlarla sohbet eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "İsmetpaşa Mahallemize çok fonksiyonlu ve güzel bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Genel
26 Mayıs 2023 - 15:55
Güncelleme: 26 Mayıs 2023 - 15:56
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İlçeye yeşil alan kazandırmaya devam eden Sultangazi Belediyesi, 19 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Fazlı Hayırlıoğlu Parkı'nı ilçe halkının hizmetine sundu. İçerisinde Kitap Kafe, yürüyüş yolu, oyun grubu, spor ve piknik alanları bulunan parkı ziyaret ederek çocuklar, gençler ve vatandaşlarla sohbet eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "İsmetpaşa Mahallemize çok fonksiyonlu ve güzel bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Komşularımıza hayırlı olsun" dedi.

Sultangazi Belediyesi, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. İsmetpaşa Mahallesi Hayırlıoğlu Camii yanındaki 19 bin metrekarelik büyük bir alanda yapılarak kullanıma açılan Fazlı Hayırlıoğlu Parkı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Bir ay gibi kısa bir süre içinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan parkta birçok fonksiyon bulunuyor. Çocukların eğlenceli vakitler geçirmesini sağlayan çeşitli oyun gruplarının yanı sıra kameriyeler ve oturma gruplarının yer aldığı parkta, kitapseverler için Kitap Kafe de yer alıyor.

Kitap Kafe, oyun, yürüyüş ve spor alanları

Yeşil alanın keyfini çıkarmak isteyenler için yürüyüş yolu ve piknik alanı bulunan parkta, piknik masaları ve oturma amfileri de bulunuyor. Parkta spor yapmak isteyenler için de yeni ve modern spor aletlerine yer verildi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların büyük ilgi gösterdiği park, bölge insanına rahat ve huzur dolu bir ortam sunuyor.

Parkı ziyaret ederek çocuklara çikolata ikram eden, gençlerle ve vatandaşlarla sohbet eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 19 bin metrekarelik büyük bir alana sahip parkı bir ay gibi çok kısa bir sürede bitirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sultangazi'yi yeşil alanlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başkan Dursun, "Sultangazi, İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri. Ama bunu asla yeterli görmüyoruz. Halkımızın keyifli, huzurlu ve rahat bir ortamda, yeşiller içinde piknik yapması, çocuklarını eğlendirmesi, güzel sohbetler etmesi için ilçemize kazandırdığımız bu parkımız iyi bir imkan sunuyor. Ayrıca kitap okumak isteyenler ya da ders çalışmak isteyen gençlerimiz için burada bir Kitap Kafe'ye de yer verdik. Yürüyüş yolu ve spor alanları ile çok fonksiyonlu ve gerçekten güzel bir parkı İsmetpaşa Mahallemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Komşularımıza hayırlı olsun" diye konuştu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir yıl yaşlanan bir nüfusla karşı karşıyayız"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaklaşık 2,5 yılda bir...
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Küresel Sumud Kara Filosu, Gazze için yarın yola çıkıyor
Küresel Sumud Kara Filosu, Gazze için yarın yola çıkıyor
Simav'da traktör takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Simav'da traktör takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Trump: "Çin Devlet Başkanı Xi, İran ile anlaşma sağlanması için yardım teklif etti"
Trump: "Çin Devlet Başkanı Xi, İran ile anlaşma sağlanması...
Kayseri'de ilk: Bina Görevlileri dernekleşti
Kayseri'de ilk: Bina Görevlileri dernekleşti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi