• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Şüpheli şekilde ölen genç kıza ilk müdahaleyi yapan doktor konuştu
Asayiş
Yayınlanma: 09 Şubat 2023 - 16:49
Güncelleme: 09 Şubat 2023 - 16:50

Şüpheli şekilde ölen genç kıza ilk müdahaleyi yapan doktor konuştu

Kocaeli'nde 18 yaşındaki genç kızın, sevgilisinin evinde silahla başından vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davanın duruşması görüldü. Duruşmada tanık olarak dinlenen doktor, "Eve girdiğimde 18-20 yaşlarında bir kızın başından yaralandığını, erkek şahsın ise başucunda oturup ağladığını gördüm. Kontrolümde hastanın kalbi atıyordu. Yaralı şahsın yanında silah gördüm. Daha iyi müdahale edebilmek amacıyla silahı alarak güvenli

Asayiş
09 Şubat 2023 - 16:49
Güncelleme: 09 Şubat 2023 - 16:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kocaeli'nde 18 yaşındaki genç kızın, sevgilisinin evinde silahla başından vurularak hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davanın duruşması görüldü. Duruşmada tanık olarak dinlenen doktor, "Eve girdiğimde 18-20 yaşlarında bir kızın başından yaralandığını, erkek şahsın ise başucunda oturup ağladığını gördüm. Kontrolümde hastanın kalbi atıyordu. Yaralı şahsın yanında silah gördüm. Daha iyi müdahale edebilmek amacıyla silahı alarak güvenli bir yere koydum. Hatırladığım kadarıyla silah yaralı şahsın altındaydı" dedi.

Topçular Mahallesi Hilal Sokak'ta 5 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen olayda, Sude Akarsu (18) bir süredir beraber yaşadığı erkek arkadaşı Onur Ö'nün (29) evinde silahla başından vurulmuş halde bulunmuş, kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybetmişti. Sude'nin ölümünün şüpheli bulunması üzerine gözaltına alınan Onur Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sude'nin ölümüne ilişkin açılan davanın ilk duruşmasında ev hapsi şartıyla tahliye edilen Onur Ö.'nün başka bir suçtan tutukluluğu devam ediyor. Hakkında "ölüme sebebiyet verme" suçundan dava açılan sanık Onur Ö.'nün Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya taraf avukatları, Sude Akarsu'nun ailesi ve tanık katıldı. Sanık Onur Ö. ise hastanede tedavi görmesi sebebiyle duruşmaya katılmadı.

"Yaralı şahsın yanında silah gördüm"

Sude Akarsu'ya ilk müdahaleyi yapan doktor M.O.B. tanık olarak dinlendi. Doktor M.O.B., "Ateşli silahla yaralanma anonsu üzerine belirtilen adrese gittik. Ambulanstan indiğimde 3-4 erkek 'Çabuk koşun' diyerek bizi evi gösterdi. Eve girdiğimde 18-20 yaşlarında bir kızın başından yaralandığını, erkek şahsın ise başucunda oturup ağladığını gördüm. Kontrolümde hastanın kalbi atıyordu. Yaralı şahsın yanında silah gördüm. Daha iyi müdahale edebilmek amacıyla silahı alarak güvenli bir yere koydum. Hatırladığım kadarıyla silah yaralı şahsın altındaydı. Yaralıya müdahale ettiğim esnada işimi engelleyen kimse olmadı. Yaralıyı hemen hastaneye götürerek doktorlara teslim ettik. Bilgim ve görgüm bunlardan ibarettir" dedi.

Mahkeme heyeti, avukatların savunmalarının ardından duruşmayı erteledi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027 yıl sonunda ise yüzde 15 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz"
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027...
Eskişehir'in genç nüfusu ülke ortalamasının altında
Eskişehir'in genç nüfusu ülke ortalamasının altında
Adıyaman'da şehircilikte yeni dönem: "Kırmızı Kot" uygulaması
Adıyaman'da şehircilikte yeni dönem: "Kırmızı Kot"...
Kütahya Tarım Fuarı açıldı
Kütahya Tarım Fuarı açıldı
Bozüyük Belediyesi 4'üncü yardım tırı yola çıktı
Bozüyük Belediyesi 4'üncü yardım tırı yola çıktı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi