• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Tavas Belediye tarafından hayata geçirilen 10 proje için toplu açılış töreni düzenlendi
Siyaset
Yayınlanma: 09 Mayıs 2026 - 14:45
Güncelleme: 09 Mayıs 2026 - 14:46

Tavas Belediye tarafından hayata geçirilen 10 proje için toplu açılış töreni düzenlendi

Tavas Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis ve projelerin toplu açılış ile temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, "Tavas'ın gelirini yine Tavas halkına sunacağız" dedi.

Siyaset
09 Mayıs 2026 - 14:45
Güncelleme: 09 Mayıs 2026 - 14:46
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Tavas Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesis ve projelerin toplu açılış ile temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, "Tavas'ın gelirini yine Tavas halkına sunacağız" dedi.

Tavas Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı sosyal tesis ve projelerin toplu açılış ile temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tavas Bağlar Mesireliği'nde düzenlenen programda vatandaşlar, mahalle muhtarları ve protokol üyeleri bir araya geldi.

Program kapsamında Baharlar Mahallesi Sosyal Tesis, Güzelköy Mahallesi Sosyal Tesis, Keçeliler Mahallesi Sosyal Tesis, Karahisar Mahallesi Sosyal Tesis, Karahisar Mahallesi Aile Çay Bahçesi, Kızılcabölük Baklava İmalathanesi, Sanayi Üstü Park Alanı, Tekkeköy Mahallesi Sosyal Tesis ve Paintball Sahası'nın toplu açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca Çiftlik Mahallesi Sosyal Tesis'in de temel atma töreni yapıldı.

Törende konuşan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 2024 seçimlerinde Tavas için yeni bir anlayış hayal ettiklerini belirterek, "Nezaket, ortak payda ve Tavas özelinde hizmet anlayışıyla yola çıktık. Tavas halkı bize büyük bir destek verdi. Tek gayemiz Tavas'ın gelirini yine Tavas halkına sunmak ve halkımızla birlikte olmaktı" dedi.

Makamın değil halkın gönlündeki yerin önemli olduğunu vurgulayan Tatık, "Bizim için koltuğun büyüklüğü değil, halkın gönlündeki büyüklüğümüz önemli. Halkın gönlünde ne kadar varsak o kadar iyi belediye başkanıyız" ifadelerini kullandı.

Belediyenin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Tatık, diyetisyen hizmeti, drone ile ilaçlama çalışmaları ve toprak analiz cihazı gibi uygulamalarla vatandaşlara farklı alanlarda hizmet sunduklarını söyledi.

İlçede devam eden altyapı ve yol çalışmalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Başkan Tatık, "Biz gerçekten yüzyılın altyapısını yapıyoruz. Su borularından yağmur hattına kadar tüm çalışmaları titizlikle yürütüyoruz" diye konuştu.

Çarşı merkezinde planlanan yaklaşık 400 milyon liralık proje sürecinde kentsel sit alanı kararları nedeniyle çeşitli engellerle karşılaştıklarını dile getiren Tatık, buna rağmen hizmet üretmeye devam ettiklerini belirtti.

Konuşmasının sonunda Tavas'ın kültürel değerleriyle Türkiye'de adından söz ettireceğini ifade eden Tatık, "Tavas; zeybeğiyle, baklavasıyla, koyun yoğurduyla, pidesiyle ve mert insanıyla Türkiye'nin en bilinen ilçelerinden biri olacak" dedi.

Yoğun katılımın olduğu program, açılışı yapılan tesislerin gezilmesi ve temel atma töreninin ardından sona erdi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
İçişleri Bakanı Çiftçi'den Erzurumspor'a tebrik ziyareti
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Bakan Çiftçi, Erzurum'da restorasyonu devam eden Fetih Camii'ni inceledi
Son Haberler
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
Tekirdağ'da otomobil takla attı: 1 yaralı
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya neden oldu
İnegöl'de direksiyon başında fenalaşan sürücü zincirleme kazaya...
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler sağlık kontrolünden geçirildi
Tepebaşı Belediyesi'ne yönelik operasyonda gözaltında şüpheler...
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
Yeni kurulan ağır ceza mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine...
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle yaptığı tahliye talebi reddedildi
Soykırım suçlusu Ratko Mladiç'in ölmek üzere olduğu gerekçesiyle...
Kilise ayininde Bulgarca-Yunanca dil tartışması: Biz Yunan değiliz tepkisi
Kilise ayininde Bulgarca-Yunanca dil tartışması: Biz Yunan değiliz tepkisi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi