• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor'da yaz transferinin maliyeti 15 milyon 200 bin euro
Spor
Yayınlanma: 16 Eylül 2023 - 13:03

Trabzonspor'da yaz transferinin maliyeti 15 milyon 200 bin euro

Spor
16 Eylül 2023 - 13:03
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trabzonspor'da yaz transferinin maliyeti 15 milyon 200 bin euro

Trabzonspor, 82 gün süren yaz transfer sezonunu 10'u yabancı, 6'sı yerli toplam 16 transferle kapattı. Bordo-mavililer, bonservis ve kiralamada da 15 milyon 200 bin Euro harcadı.

Süper Lig'de yaz transfer sezonunun kapanmasıyla Trabzonspor, transfer defterini resmen kapattı. 26 Haziran-15 Eylül arasındaki 82 günlük süreçte bordo mavili kulüp, önemli sayıda oyuncu kattığı kadrosunu genişletti. 10'u yabancı 6'sı yerli olmak üzere toplam 16 futbolcuyu bünyesine katan Karadeniz ekibi, 34 futbolcuyla da yollarını ayırdı. Süper Lig'den Rayyan Baniya, Onuralp Çevikan ve Umut Güneş'i renklerine bağlayan Trabzonspor, yaz transferlerinde ağırlığı yurt dışına verdi.

YAZ TRANSFERİNİN MALİYETİ 15 MİLYON 200 BİN EURO

Trabzonspor, yaz transfer döneminde Umut Güneş, Ognjen Bakic, Batista Mendy, Paul Onuachu, Nicolas Pepe, Onuralp Çevikkan, Filip Benkovic, Tonio Teklic, Mehmet Aydın, Rayyan Baniya, Taxi Fountas, Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis, Göktan Gürpüz, Mislav Orsic ve Berat Özdemir'i kadrosuna kattı. Tüm bu transferler karşılığında bordo mavili kulübün kasasından bonservis ve kiralama ücreti olarak 15 milyon 200 bin Euro eksildi.

KİRALAMA ÜCRETİ EN FAZLA ONUACHU İÇİN VERİLDİ

4 oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralayan Trabzonspor'da, kiralama ücretinde en fazla meblağ Onuachu için oldu. Sezon sonuna kadar kiraladığı oyunculardan Onuachu için Southampton'a 1 milyon 500 bin Euro, Benkovic için Udinese'ye 500 bin Euro, Mehmet Can Aydın için Schalke'ye 350 bin Euro ödenirken, eski oyuncusu Berat Özdemir için El İttifak'a kiralama ücreti ödemedi.  

EN FAZLA BONSERVİS MENDY İÇİN ÖDENDİ

Trabzonspor'un yaz döneminde satın alarak renklerine bağladığı 12 oyuncudan Batista Mendy, sözleşme fesih bedeli olarak en maliyetli oyuncusu oldu. 4+1 yıl süreyle imza atılan Mendy için kulübü Angers'e 4 milyon 400 bin Euro bonservis ödenirken, Mislav Orsic 2 milyon 400 bin Euro bonservisle ikinci sırada yer aldı. Transferin son gününde imza attırılan Umut Güneş de, 2 milyon 300 bin Euro bonservisle Trabzonspor'un bonserviste en maliyetli üçüncü oyuncusu oldu. Karadeniz ekibi sırasıyla Baniya için 2 milyon Euro, Teklic için 1 milyon Euro ve Onuralp için 700 bin Euro bonservis ödedi.

6 OYUNCU BONSERVİSSİZ ALINDI, İMZA PARASI SADECE PEPE'YE ÖDENDİ

Bonservis ödenmeden transfer edilen oyunculardan yalnızca Nicolas Pepe'ye imza parası ödenirken, 1 milyon 750 bin Euro maaş ve 1 milyon 600 bin Euro imza ücretiyle en maliyetli futbolcu oldu. Yine bonservissiz olarak Fountas, Fernandez, Kourbelis, Göktan ve Bakic ile birlikte bu sezon toplam 6 oyuncu transfer edilmiş oldu.
DHA

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Didim'de 19 Mayıs coşkusu Mavişehir'de yaşanacak
Didim'de 19 Mayıs coşkusu Mavişehir'de yaşanacak
Aydınlı sporcular Uşak'tan madalya ile döndü
Aydınlı sporcular Uşak'tan madalya ile döndü
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Elazığspor: "Bu büyük camia her defasında küllerinden yeniden doğmasını bilmiştir"
Son Haberler
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik destek
İran Milli Futbol Takımı'na Dünya Kupası öncesi binlerce kişilik...
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu açıklaması
Gençlerbirliği'nden geçici transfer yasağına ilişkin kamuoyu...
Osmaniye'de otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Osmaniye'de otomobilin çarptığı kadın yaralandı
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları...
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını...
Sandıklı'da et ve et ürünleri satan işletmelere yönelik denetim
Sandıklı'da et ve et ürünleri satan işletmelere yönelik denetim

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi