• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor taraftarından Ağaoğlu'na, 'Kul Ahmet' videolu geri dön çağrısı
Spor
Yayınlanma: 06 Mart 2023 - 13:57

Trabzonspor taraftarından Ağaoğlu'na, 'Kul Ahmet' videolu geri dön çağrısı

Spor
06 Mart 2023 - 13:57
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trabzonspor taraftarından Ağaoğlu'na, 'Kul Ahmet' videolu geri dön çağrısı
- Trabzonsporlu taraftarlar, olağanüstü genel kurula giden kulüpte istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu'na, sosyal medyadan yeniden başkan adayı olması çağrısında bulundu. Camiada yeni başkan adaylarına ilişkin belirsizlik sürerken; başkan adayı olması beklenen ve liste hazırlığındaki Ertuğrul Doğan'ın tavrı ise son mağlubiyet sonrası merak ediliyor.

Süper Lig'de ve Avrupa'da hedeflerinden kopan geçen yılın şampiyonu Trabzonspor'da, olağanüstü genel kurul kararı ve başkan Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası sular durulmuyor. Yönetim kurulunda uyuşmazlıklar olduğu gerekçesiyle istifa eden Ahmet Ağaoğlu'na taraftarların ve futbolcular sosyal medyada destek veriyor.

AĞAOĞLU'NA GERİ DÖN ÇAĞRISI

Görevi bırakan başkan Ahmet Ağaoğlu'na bir grup taraftar tepki gösterirken, bazı taraftarlar da desteklerini sürdürüyor.  Sosyal medyadan "#AğaoğluYeniden" başlığıyla gündem oluşturan taraftarlar, Ahmet Ağaoğlu'na kongrede yeniden aday olması için geri dön çağrısında bulundu. Bordo mavili taraftarların çağrısı, sosyal medyada gündem oldu. 

'KUL AHMET'Lİ GERİ DÖN ÇAĞRISI

Trabzonpor'da taraftarlar, asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın 2019-20 sezonunda Trabzonspor'un Demir Grup Sivasspor'u mağlup edip, zirveye yerleştiği müsabaka sonrası sosyal medyasında paylaştığı Barış Manço'nun 'Ahmet beyin ceketi' adlı videoyu yeniden paylaştı. Taraftarlar, aynı besteyi istifasına uyarladığı Ağaoğlu'na geri dön çağrısını yineledi.

DOĞAN'DAN ADAYLIK BAŞVURUSU HAMLESİ

Trabzonspor'da olağanüstü kongre tarihi belirlenen 18-19 Mart ve 25-26 Mart tarihleri, muhtemel adayları hızlı davranmak zorunda da bırakıyor. Başkanlık görevine vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın kongrede tek aday olacağı bekleniliyor. Doğan'ın yarın kente gelerek resmi başvuruda bulunması ve adaylık açıklaması yapacağı tahmin ediliyor. Sosyal medyada taraftarın Ağaoğlu'na olan açık desteği Doğan'ın nasıl bir yol haritası izleyeceği de camiada merak ediliyor. 

NWAKAEME'NİN AĞAOĞLU'NA VEDASI TARTIŞMA YARATTI

Trabzonspor'a 2018 yılında Ünal Karaman'ın teknik direktör olduğu dönemde transfer olan ve geçtiğimiz sezon sözleşmesi yenilenmediği için takımdan ayrılan Antony Nwakaeme, sosyal medya hesabından, istifa kararı sonrası Ahmet Ağaoğlu ile birlikte yer aldığı fotoğraf paylaşarak veda etmesi dikkati çekti. Ağaoğlu'nun ilk döneminde takıma katılan ve geçen sezon şampiyonlukta önemli katkısı olan Nwakaeme, "Her şey için teşekkürler şampiyon başkan" sözleriyle Ağaoğlu'na vefasını gösterdi. Takımdan ayrılışı maddi gerekçelerle krize dönen ve taraftarların ayrılmasına tepki gösterdiği Nwakaeme'nin Ağaoğlu'na vedası ise yeniden tartışmalara neden oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteğiyle takımdan gönderildiği iddialarıyla gündem olan Nwakaeme'nin güncel paylaşımı, taraftarların da kafasını karıştırdı. Ağaoğlu, Nwakaeme'nin sözleşmesinin uzatılmadığı dönemde kendisine yöneltilen sorulara, oyuncuya teklif edilen rakamdan fazla ücret ve 3 yıllık sözleşme talep ettiği yönünde yanıt vermişti. 

SANCILI DÖNEMDE TARAFTAR TRİBÜNE GELMEDİ

Geçen sezon takımı yalnız bırakmayan taraftarlar, bordo mavililerin son oynadığı ve evinde 36 maçlık yenilmezlik serisini kaybettiği HangiKredi Ümraniyespor maçında tribünleri boş bıraktı. Maç öncesine Ağaoğlu'nun istifası ve kulübün kongreye gitmesinin de yarattığı sürecin etkili olduğu karşılaşmayı 40 bin kişilik tribünlerde 12 bin kişi izledi. Takımın ve kulübün içinde bulunduğu sancılı dönemde tribünlerdeki seyirci sayısı, Ağaoğlu sonrası en az seyirci sayısı oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Sosyal medyada paylaşılan görüntüler

(FOTOĞRAFLI) 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hentbol Meşaleleri iş birliği protokolü imzalandı
Hentbol Meşaleleri iş birliği protokolü imzalandı
Kuyucak'ta yüzme kursları final gösterileriyle tamamlandı
Kuyucak'ta yüzme kursları final gösterileriyle tamamlandı
Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu kura çekimi yapıldı
Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu kura çekimi yapıldı
Akyazı'nın 8 mahallesinde yeni spor tesisi yükselecek
Akyazı'nın 8 mahallesinde yeni spor tesisi yükselecek
Son Haberler
Zincirleme kazada can pazarı yaşandı
Zincirleme kazada can pazarı yaşandı
Afyonkarahisar'da Zafer Haftası etkinlikleri sürüyor
Afyonkarahisar'da Zafer Haftası etkinlikleri sürüyor
Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
Uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı
Bakan Şimşek: "KKM'den çıkış sürecini başarıyla tamamladık"
Bakan Şimşek: "KKM'den çıkış sürecini başarıyla tamamladık"
Srebrenitsa soykırımı suçlusu Ratko Mladiç hapishanede öldü
Srebrenitsa soykırımı suçlusu Ratko Mladiç hapishanede öldü
Yavaş ve İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi
Yavaş ve İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi