• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Trendyol, Türk markalarını Almanya'ya taşıyor
Ekonomi
Yayınlanma: 27 Temmuz 2023 - 12:28

Trendyol, Türk markalarını Almanya'ya taşıyor

Ekonomi
27 Temmuz 2023 - 12:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trendyol, Türk markalarını Almanya'ya taşıyor
- Almanya'da geçtiğimiz yıl ilk ofisini açan Trendyol'un müşteri sayısı birinci yılın sonunda 1 milyonu geçerken Türk marka sayısı ise 200'e yaklaştı. Platform, önümüzdeki haftalarda ise yeni kategorileri Almanya'daki müşterilerine sunmaya hazırlandığını duyurdu.  

Tamamı Türkiye'de üretilen Trendyol Collection, 200'e yakın Türk markası ve global markalarla birlikte halihazırda 800'den fazla markayı Almanya'daki müşterileriyle buluşuyor.  Berlin'de geçtiğimiz yıl ilk yurt dışı ofisini açan platformun müşteri sayısı birinci yılın sonunda 1 milyonu geçti. Trendyol, yakın zamanda da Almanya Online Perakendeciler Birliği (BVOH) tarafından Avrupa'nın bir numaralı moda pazaryeri seçilmişti.  

"YERLİ ÜRETİCİLERİMİZİ YENİ PAZARLARLA BULUŞTURDUK" 

Son bir yılı değerlendiren Trendyol Grubu Büyümeden Sorumlu Başkanı Erdem İnan, şunları söyledi:  

"Almanya'daki ilk yıl dönümümüzü kutlamaktan çok mutluyuz. Unutulmaz başarılarla dolu harika bir yıl geçirdik. Yerli üreticilerin emeklerini tamamen yeni bir pazarlarla buluşturmaktan, bu ürünleri küresel ve yerel markalarla birlikte platformumuzda sunmaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki yıl, ürün ve pazaryeri çeşitliliğimizi daha da genişletmeye, daha güçlü bir müşteri deneyimi sunmaya ve moda trendlerinin öncüsü olmaya devam ederken aynı zamanda müşterilerimizin uygun fiyatlı ürünlere ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz." 

YENİ KATEGORİLER DEVREYE ALINACAK  

Son 12 ay içerisinde, Trendyol uygulaması Almanya'da en çok indirilen uygulamalar arasına girerken; kot giysiler, ikili setler, elbiseler ve Trendyol'un Curve markası müşterilerin en fazla ilgi gösterdiği kategoriler arasında yer aldı. Trendyol, önümüzdeki dönemde "Güzellik", "Ev Eşyaları" ve "Mücevher" gibi yeni kategorileri de müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. 

ALMANYA'NIN LİDER İNFLUENCER PROGRAMI "TRENDFAM" 

Teslimat deneyimini daha da iyileştirmek üzere İstanbul Havalimanı yanındaki e-ihracat merkezi yatırımıyla Avrupa lojistik ağını kurma çalışmaları, yeni ödeme seçeneklerinin sunulması ve Almanya'daki dijital kanallarda halen yayında olan "Bu Trend Senin" ("This Trend is Yours") ilk marka kampanyası da bu dönemde Trendyol'un Almanya'daki faaliyetlerine ivme kazandırdı. Trendyol ayrıca pazar lideri influencer programı "trendFam" aracılığıyla Almanya'da bini aşkın influencer ile iş birliği yapıyor. Influencer pazarlama platformu Storyclash, haziran ayında Trendyol'un üçüncü kez Instagram'da Almanya'daki influencerlar arasında en çok konuşulan moda markası olduğunu duyurmuştu. 


DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cengiz Şimşek, oybirliği ile yeniden Gaziantep OSB başkanı seçildi
Cengiz Şimşek, oybirliği ile yeniden Gaziantep OSB başkanı seçildi
Diyarbakır Şehirler Arası Otobüs Terminal'inde firmalar bayram tatili için son günlerden umutlu
Diyarbakır Şehirler Arası Otobüs Terminal'inde firmalar bayram tatili için son günlerden umutlu
Denizli'de el sanatları kursiyerlerinin el emeği eserleri görücüye çıktı
Denizli'de el sanatları kursiyerlerinin el emeği eserleri görücüye çıktı
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027 yıl sonunda ise yüzde 15 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz"
MB Başkanı Karahan: "Eflasyonun 2026 yıl sonunda yüzde 26, 2027 yıl sonunda ise yüzde 15 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz"
Son Haberler
Trendyol Süper Lig'de 34. ve son haftanın hakemleri belli oldu
Trendyol Süper Lig'de 34. ve son haftanın hakemleri belli oldu
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i 24 Eylül'de Beyaz Saray'a davet etti.
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i 24...
Tunceli için sağanak yağış uyarısı
Tunceli için sağanak yağış uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TDT Zirvesi'nde KKTC'nin temsil edilecek olmasından memnuniyet duyuyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "TDT Zirvesi'nde KKTC'nin temsil...
Muğla Büyükşehir Bisiklet Takımı Azerbaycan'da
Muğla Büyükşehir Bisiklet Takımı Azerbaycan'da
Başkan Palancıoğlu'ndan Müteahhitlere Kentsel Dönüşüm Sunumu
Başkan Palancıoğlu'ndan Müteahhitlere Kentsel Dönüşüm Sunumu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi