• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin partneri oldu
Ekonomi
Yayınlanma: 20 Aralık 2023 - 12:55

Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin partneri oldu

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin: - "Bir Türk markası, IOC ile ilk kez böyle önemli bir iş birliğine imza atıyor. Ülkemizi bu önemli bir platformda temsil etmekten ve Olimpik Hareket'in bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz"

Ekonomi
20 Aralık 2023 - 12:55
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin (IOC) resmi "E-Ticaret Hizmetleri Partner"i oldu.

Şirket açıklamasına göre, IOC ile işbirliği, Türkiye ile birlikte, Avrupa ülkelerini de kapsayacak. "E-Ticaret Hizmetleri Partnerliği"ne ek olarak Trendyol, IOC ile, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak olimpiyata özel bir koleksiyon için de ayrı bir anlaşma imzaladı.

Bu özel koleksiyon, Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman'da da Trendyol uygulaması üzerinden uluslararası satışa açık olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, yerli ürün ve üreticileri tüm dünyayla buluşturma hedeflerinde olimpiyatların önemli bir viraj olduğunu belirterek, "IOC, dünya genelinde sporun öneminin kitlelere yayılmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynayan çok değerli bir kuruluş. Trendyol olarak, IOC'nin resmi 'E-Ticaret Hizmetleri Partner'i olduk. Bir Türk markası, IOC ile ilk kez böyle önemli bir iş birliğine imza atıyor. Ülkemizi bu önemli bir platformda temsil etmekten ve Olimpik Hareket'in bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz." ifadesini kullandı.

IOC ile imzaladıkları diğer anlaşmayla, t-shirt, polo yaka t-shirt, şort, elbise, sweatshirt, beyzbol şapkası, balıkçı şapkası, plaj havlusu ve bez çanta ürünlerinden oluşacak özel olimpiyat koleksiyonunun, Türkiye, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman'da da Trendyol üzerinden satışa sunulacağını belirten Çetin, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin Trendyol'u olarak spora olan desteğimizi yerli ürün ve üreticileri yurt dışına taşıma hedefiyle birleştirdik. Ülkemizin dünya standartlarındaki üretim gücünü ve kalitesini farklı coğrafyalarla tanıştırmayı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Türkiye'nin dört bir yanındaki yerli üretici, esnaf ve KOBİ'leri dijitalleştirerek onların daha çok müşteriye ulaşmalarına ve işlerini büyütmelerine destek olmak bizim en büyük önceliklerimizden. Bu bağlamda, Anadolu’daki yerli üreticilerimizin ürünlerini olimpiyat tutkunlarıyla buluşturmak bizim için gurur kaynağı. Global arenada üreticilerimizle birlikte ülkemizi temsil etmekten ve onların ürünlerini dünya ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Sporu Türkiye'nin ortak değeri olarak görüyoruz. Sporculara farklı alanlarda destek olmaktan gurur duyuyoruz. Trendyol, 2021 yılından bu yana Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin resmi destekçileri arasında yer alıyor. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin yanı sıra Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden ve kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandıran milli sporcularımızın da destekçileri arasındaydık. Trendyol olarak desteğimizi Paris 2024’te de sürdüreceğiz.

Bunun yanı sıra Türkiye Voleybol Milli Takımları ile birlikte Futbol Milli Takımları sponsorluklarımız devam ediyor. Bu yıl depremden etkilenen Hatay'ın gururu olan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü'nün lige dönmesini sağlamak için destek verdik. Son olarak da Süper Lig ve 1. Lig'e isim sponsoru olarak desteğimizi açıkladık. Biz sporun birleştiren gücüne yürekten inanıyoruz. Türk sporcuların başarıları, yalnızca onların değil, tüm Türkiye’nin gurur kaynağı. Trendyol olarak, sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

IOC Televizyon ve Pazarlama Hizmetleri Genel Müdürü Anne-Sophie Voumard ise IOC olarak, Trendyol'un Türkiye'deki tasarım ve üretim yeteneklerini kullanarak Olimpiyat Giyim Koleksiyonu'nu, olimpiyat tutkunları başta olmak üzere geniş kitlelere ulaştıracak olmasından çok memnun olduklarını aktararak, "Bu anlaşmanın, sponsorlarımızdan Alibaba'nın iş ortağı olduğu bir kuruluş ile gerçekleşmesi dolayısıyla başarısının daha da katlanacak olmasından ayrıca mutluluk duyuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Trendyol'un IOC ile işbirliği, stratejik yatırımcısı Alibaba'nın dünya çapında geçerli olan olimpiyat partnerliği kapsamında gerçekleşti.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bursa'da bayram öncesi sıkı denetim: 39,5 milyon lira ceza
Bursa'da bayram öncesi sıkı denetim: 39,5 milyon lira ceza
DTO Başkanı Erdoğan: "Sanayicimizin rekabet gücüne katkı sağlıyoruz"
DTO Başkanı Erdoğan: "Sanayicimizin rekabet gücüne katkı sağlıyoruz"
Türk Telekom'dan 'İnnova Proje Yönetişimi Zirvesi' gerçekleşti
Türk Telekom'dan 'İnnova Proje Yönetişimi Zirvesi' gerçekleşti
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Akbank, yeni nesil iş ortağı platformu DijiOrtak'ı mobil uygulamasına taşıdı
Son Haberler
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Şehirler, modern insanın mekanı değil, zindanı oldu"
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Şehirler, modern insanın mekanı...
Sağlık çalışanları, sağlık için filede buluşuyor
Sağlık çalışanları, sağlık için filede buluşuyor
Ortaburun Tabiat Parkı doğal güzelliğiyle hayran bırakıyor
Ortaburun Tabiat Parkı doğal güzelliğiyle hayran bırakıyor
Klozete düşen yavru kediyi itfaiye kurtardı
Klozete düşen yavru kediyi itfaiye kurtardı
Uyuşturucu haplarla yakalanan 3 kişi tutuklandı
Uyuşturucu haplarla yakalanan 3 kişi tutuklandı
Yıldız Holding’in "Konuşan Yazılar" hat sergisi Edirnelilerle buluştu
Yıldız Holding’in "Konuşan Yazılar" hat sergisi Edirnelilerle buluştu

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi