• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Türk Telekom ve Rönesans Holding iyi niyet anlaşması imzaladı
Ekonomi
Yayınlanma: 12 Haziran 2024 - 11:48

Türk Telekom ve Rönesans Holding iyi niyet anlaşması imzaladı

Türk Telekom, veri merkezi, akıllı otoyol ve bölge ülkelere ürün ve hizmetlerin sağlanacağı projelerde birlikte çalışma konusunda Rönesans Holding ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Bu kapsamda; Türk Telekom'un Ankara'da yapmayı planladığı veri merkezi projesi için Rönesans Holding ile iş ortaklığı geliştirilirken, Nakkaş-Başakşehir Otoyolu Projesi'nde ise; akıllı ulaşım sistemleri (AUS), ücret toplama sistemleri (ÜTS), elektromekanik süreçlerin

Ekonomi
12 Haziran 2024 - 11:48
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türk Telekom ve Rönesans Holding iyi niyet anlaşması imzaladı
Türk Telekom, veri merkezi, akıllı otoyol ve bölge ülkelere ürün ve hizmetlerin sağlanacağı projelerde birlikte çalışma konusunda Rönesans Holding ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Bu kapsamda; Türk Telekom'un Ankara'da yapmayı planladığı veri merkezi projesi için Rönesans Holding ile iş ortaklığı geliştirilirken, Nakkaş-Başakşehir Otoyolu Projesi'nde ise; akıllı ulaşım sistemleri (AUS), ücret toplama sistemleri (ÜTS), elektromekanik süreçlerin dizaynı, uygulaması ve işletme hizmetleri konularında ortak çalışmalar yapılacak.

Türk Telekom, veri merkezi, akıllı otoyol, enerji üretimi ve başta Türki Cumhuriyetler olmak üzere yurt dışında geliştirilecek projelerde birlikte çalışmaya yönelik iyi niyet anlaşması imzaladı. Bu kapsamda; Türk Telekom'un Ankara'da hayata geçirmeyi planladığı veri merkezi projesi için Rönesans Holding ile iş ortaklığı kurulacak, Nakkaş-Başakşehir Otoyolu Projesi'nde ise; akıllı ulaşım sistemleri (AUS), ücret toplama sistemleri (ÜTS), elektromekanik süreçlerin dizaynı, uygulaması ve işletme hizmetleri konularında da ortak çalışmalar yapılacak.

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Türkiye'nin dijital dönüşüm yolculuğunda öncü bir rol üstleniyor, teknoloji alanındaki birikimimizle dijital geleceğin inşasına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Bu vizyonumuzu hayatın her alanına yansıtıyoruz. Savunmadan sanayiye, finanstan enerjiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma, sanattan spora birçok farklı alanda dijital dönüşüme öncülük ediyoruz. Teknoloji alanındaki deneyimimizle otoyolları, köprüleri, şehirleri, tarihimizi yansıtan kültürel ve manevi miras alanlarımızı uçtan uca dijitalleştiriyoruz. İnsanı merkeze alan yaklaşımımızla teknoloji birikimimizi doğru yatırımlarla güçlendirerek, dijital geleceğin inşasına liderlik etmeyi sürdürürken, geliştirdiğimiz teknolojileri dünyaya ihraç eden konumumuzu da güçlendiriyoruz. Rönesans Holding ile akıllı otoyollar ve Veri Merkezi gibi ülkemizin dijital dönüşümü adına büyük önem taşıyan projelerde iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Rönesans Holding ile gerçekleştirdiğimiz anlaşma ile hem ülkemizin dijital dönüşümünde öncü projelere imza atmayı hem de Türkiye'nin bölgesinde ürün ve hizmet sağlayıcı lider ülke olma vizyonuna önemli katkı sunacak projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Birçok önemli projenin ilk adımı olan bu anlaşmanın ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise şunları söyledi: "Rönesans Holding olarak projelerimizi hayata geçirirken stratejik iş birlikleri ve köklü ortaklıklar bizim için çok önemli. Türk Telekom ile gerçekleştirdiğimiz anlaşmanın da 'iş birliği' kültürümüzün en önemli göstergelerinden biri olarak, sektörümüze örnek olacağına ve birçok önemli projenin hayata geçmesini sağlayacağına inanıyoruz".


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
DSO, Kayseri'de ki savunma sanayii yatırımları yerinde incelendi
DSO, Kayseri'de ki savunma sanayii yatırımları yerinde incelendi
Kale Biberi fideleri toprakla buluştu
Kale Biberi fideleri toprakla buluştu
Kamu ihaleleri ve tedarik süreçleri MTSO'da masaya yatırıldı
Kamu ihaleleri ve tedarik süreçleri MTSO'da masaya yatırıldı
"Şehrin Ekonomisi Erzincan" paneli düzenlendi
"Şehrin Ekonomisi Erzincan" paneli düzenlendi
Son Haberler
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları sualtı teknolojisiyle görüntülendi
Geleceğin çevrecileri su altını keşfediyor: Tuzla'da deniz çayırları...
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Antalya'da kontrolden çıkan motosikletin sürücüsü hayatını...
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli memur sayısı 82 bin 880'e ulaştı"
Bakan Göktaş: "Yapılan atamalarla kamuda görev yapan engelli...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Rahmi Koç ve Ali Koç'u kabul etti
Anne adaylarına normal doğum tavsiyeleri
Anne adaylarına normal doğum tavsiyeleri
Kemanın melodisiyle büyüyen kurbanlıklar
Kemanın melodisiyle büyüyen kurbanlıklar

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi