• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Turkcell'e Altın Pusula'dan 3 ödül
Ekonomi
Yayınlanma: 24 Ekim 2023 - 15:15

Turkcell'e Altın Pusula'dan 3 ödül

Turkcell, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Altın Pusula Ödülleri'nde üç dalda ödüle layık görüldü

Ekonomi
24 Ekim 2023 - 15:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Turkcell, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Altın Pusula Ödülleri'nde üç dalda ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell, ulusal ve uluslararası alanda kazandığı prestijli ödüllere yenilerini ekledi.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen "Altın Pusula"da 3 ödül birden alan Turkcell, her alanda değer yarattığı projeleriyle dikkati çekti.

Turkcell, "T.Life" iç iletişim tanıtım çalışması ile kurum içi iletişim kategorisinde, "Geleceği Yazan Kadınlar İklim Değişikliği Fikir Maratonu" ile süreklilik/sürdürülebilirlik kategorisinde, "GNÇ SporFest" projesi ile de sponsorluk iletişimi alanında ödül aldı.

- İklim değişikliğine Geleceği Yazan Kadınlar'dan çözüm arayışı

Turkcell, TÜHİD-KAGİDER 1e1 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Ödülü'nü Geleceği Yazan Kadınlar İklim Fikir Maratonu ile aldı.

Teknolojide kadın istihdamını ve girişimciliği artırmak üzere hayata geçirdiği İklim Fikir Maratonu projesiyle Turkcell, kadınların iklim krizi çözüm süreçlerinde de eşit varlığını destekliyor.

Turkcell, TOBB ve Kadın Girişimciler Kurulu iş birliğiyle hayata geçirilen projeyle bugüne kadar yaklaşık 3 bine yakın kadının teknoloji ve girişimcilik alanında kapasite geliştirmesi için çeşitli eğitim, seminer ve yarışmalar düzenlendi.

Projenin ilk iki yılında 200'e yakın kadın teknoloji alanında istihdam edildi. Proje 2021 ve 2022'de rotasını kadınların teknoloji girişimciliğindeki kapasitelerini iklim değişikliğine çözüm aramaya yöneltebilecekleri yeni bir versiyona çevirdi.

- Binlerce genç sporcu GNÇ SporFest'te buluştu

Turkcell'in ödül aldığı diğer bir projesi, yenilikçi genç markası GNÇ ile gerçekleştirdiği GNÇ SporFest oldu.

Turkcell'in gençleri eğlendiren ve onlara ayrıcalıklar sağlayan yenilikçi markası GNÇ, özel teklifleri, marka iş birlikleri ve gençlere sunduğu fırsatların yanı sıra geçen sene GNÇ Sporfest ile de 100'ü aşkın üniversiteden 5 binden fazla genç sporcuyla buluştu.

Gençler aralarında basketbol, voleybol, yüzme, hentbol, su topu, briç, yol bisikleti, dağ bisikleti, atletizm, jimnastik ve eskrimin olduğu spor dallarında birbirleriyle yarıştı.

- T.Life ile Turkcell çalışanları tek bir çatı altında buluşuyor

Şirket çalışanlarını tek bir hikaye etrafında toplayan T.Life iç iletişim dünyası ile de Altın Pusula'da ödül alan Turkcell, T.Life ile iç iletişim ve işveren markasını entegre bir şekilde yönetmeyi hedefliyor.

Uygulamayı kullananların mutluluk duyduğu ve şirket dışındakilerin de dahil olmak istediği ilgi çekici bir dünya hedefiyle yola çıkan T.Life'ta Turkcell'lilerin sosyalleştiği T.club, akustik müzik platformu T.sahne, ünlü ve başarılı isimlerin konuk olduğu T.studio ve kısa eğlenceli içeriklerin yer aldığı T.labs yer alıyor.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Almatı'dan Gazipaşa-Alanya Havalimanına ilk uçak seferi "su takı" seremonisiyle karşılandı
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Bakan Şimşek: "Nisan'da dış ticaret dengesindeki iyileşmeyle birlikte yıllık cari açığın belirgin şekilde gerilemesini öngörüyoruz"
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Sinop'ta 2 bin adet mersin balığı denize bırakıldı
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Bakan Bayraktar, Belçika Başbakan Yardımcısı Prevot ile görüştü
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Kırklareli'de lüfer bolluğu; balıkçıların yüzü güldü
Kırklareli'de lüfer bolluğu; balıkçıların yüzü güldü

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi