• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Türkiye Kamu-Sen 31 yaşında
Genel
Yayınlanma: 23 Haziran 2023 - 11:25

Türkiye Kamu-Sen 31 yaşında

Genel Başkan Önder Kahveci: - "31 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerinin grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal haklarının kazanılması ve insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşması yolunda verdiğimiz mücadeleyi yükselteceğiz"

Genel
23 Haziran 2023 - 11:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, "31 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerinin grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal haklarının kazanılması ve insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşması yolunda verdiğimiz mücadeleyi yükselteceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kahveci, konfederasyonun kuruluşunun 31. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 24 Haziran 1992'de kamu görevlilerinin haklarını korumak ve gözetmek amacındaki "cesur yürekli" memurların, "İlkemiz önce ülkemiz" düsturuyla kurduğu Türkiye Kamu-Sen'in 31. yılını doldurduğunu belirtti.

"Türk memurunun güçlü ve gür sesi, yılmaz savunucusu olarak Türk sendika hareketinde mümtaz bir yer edinmiş olmanın" mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını bildiren Kahveci, Türkiye Kamu-Sen'in kuruluş felsefesine sımsıkı bağlı şekilde ve beslendikleri ana damarın kıymetinin bilincinde sendikal faaliyetleri kararlılıkla yürüttüklerini anlattı.

Kahveci, şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Kamu-Sen olarak kurulduğumuzdan beri memur ve emeklilerimizin hak ve menfaatlerinin korunup geliştirilmesi için kıyasıya mücadele verdik. Kurumlarımızın daha verimli olması, kaynaklarımızın etkin bir şekilde kullanılması için çalıştık, fikirler ürettik, öneriler geliştirdik. 31 yıldır çalışma hayatında her türlü ayrımcılığın yok edilmesi ve hakkaniyetli bir yapının kurulması için samimiyetle mücadele eden tek sivil toplum kuruluşu olduk.

31 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerinin grevli, toplu sözleşmeli, siyaset ve yönetime katılma haklarını içeren sendikal haklarının kazanılması ve insanca yaşama yetecek düzeyde refah ücretine kavuşması yolunda verdiğimiz mücadeleyi yükselteceğiz. Bu mücadeleyi verirken milli ve manevi değerlerimizden asla vazgeçmeyecek, ayrımcılara, bölücülere, gizli ya da açık terör destekçilerine asla prim tanımayacağız."

Başta kurucu Genel Başkan Ali Işıklar olmak üzere kuruluşundan bugüne kadar Türkiye Kamu-Sen camiasında yer alanlara teşekkür eden Kahveci, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Edremit Belediyesi halk buluşmalarını sürdürüyor
Edremit Belediyesi halk buluşmalarını sürdürüyor
Kampüste DÜFest 2026 heyecanı başladı
Kampüste DÜFest 2026 heyecanı başladı
KUMSmall'da engeller değil yetenekler sahnedeydi
KUMSmall'da engeller değil yetenekler sahnedeydi
Yıldırım düşen çatıda tamirat yapan 2 işçi yaralandı
Yıldırım düşen çatıda tamirat yapan 2 işçi yaralandı
Engellilerin yaşadığı zorlukları anlamak için 'Empati Parkuru' kuruldu
Engellilerin yaşadığı zorlukları anlamak için 'Empati Parkuru'...
Yangında zarar görenlere 125 bin nakdi destek
Yangında zarar görenlere 125 bin nakdi destek

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi