• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Trabzon'da gazetecilerle buluştu:
Siyaset
Yayınlanma: 26 Mayıs 2023 - 13:06

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Trabzon'da gazetecilerle buluştu:

"5 bin şantiye ve 700 bin çalışan arkadaşımızla hiçbir kesintiye uğramadan ülkemizin dört bir tarafındaki çalışmalarımız ve işletmede olan bütün sektörlerimiz saat gibi işlemeye devam ediyor"

Siyaset
26 Mayıs 2023 - 13:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "5 bin şantiye ve 700 bin çalışan arkadaşımızla hiçbir kesintiye uğramadan ülkemizin dört bir tarafındaki çalışmalarımız ve işletmede olan bütün sektörlerimiz saat gibi işlemeye devam ediyor." dedi.

Ortahisar ilçesindeki otelde yerel ve ulusal medya temsileri ile bir araya gelen Karaismailoğlu, seçim sürecinin başlangıcından itibaren Trabzon'da yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.

Karaismailoğlu, demokrasinin olmazsa olmazı seçimler için vatandaşlara bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlattıklarını, her konuya açıklık getirerek böylece bilinmeyen veya sorgulanamaz hiçbir konu bırakmadıklarını kaydetti.

Hazırlanan master planları kapsamında her çalışmanın düzenli bir şekilde ilerleyeceğinin altını çizen Karaismailoğlu, "5 bin şantiye ve 700 bin çalışan arkadaşımızla hiçbir kesintiye uğramadan ülkemizin dört bir tarafındaki çalışmalarımız ve işletmede olan bütün sektörlerimiz saat gibi işlemeye devam ediyor. Onların da buradan yönetim ve idaresini sağlamaya çalıştık. Kara, hava, demir ve deniz yollarında yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu Türkiye'nin gelmiş olduğu güçlü tarafını gösteren önemli bir ayrıntıdır." diye konuştu.

Karaismailoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraların sarılması için mücadelenin devam ettiğine dikkati çekerek, Bakanlığına bağlı ekiplerin depremden etkilenen illerde yoğun çaba gösterdiklerini aktardı.

Dünyanın, Türkiye'deki olağanüstü projeleri ve çalışmaları gıptayla izlediğini dile getiren Karaismailoğlu, "Son 1 ay içerisinde Türkiye'nin her tarafında onlarca, yüzlerce proje açılıp milletimizin hizmetine girdi. Ama biz onların hiçbirine tören düzenlemedik, 'Yeter ki milletimiz kullansın, daha uygun bir zamanda gelirsek bakarız.' dedik. Sessiz sedasız çok iş bitiyor ve milletin hizmetine sokuluyor." ifadelerini kullandı.

- "Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacağız"

Karaismailoğlu, Trabzon'da yapımı süren çalışmalar hakkında da bilgi vererek, 2025'te hizmete girmesi beklenen Trabzon Şehir Hastanesi'nin, Türkiye'nin en önemli hastanelerinden biri olacağını, otel konforunda hizmet vereceğini söyledi.

En önemli sektörlerden biri olan turizmde hizmet kalitesini en yüksekte tutabilmek için planlamalar yaptıklarını vurgulayan Karaismailoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Yeni Trabzon Havalimanı'nın inşaatına yakın zamanda başlayacağız. Dünyanın en özel havalimanlarından bir tanesi olacak. 21 yıldır AK Parti eser ve hizmet siyaseti yapıyor. Bu projeleri, bugün bir defa yapıyorsunuz yüküne ve maliyetine katlanıyorsunuz. Ancak bunları yüzyıllarca kullanacaksınız. Bugün Zigana Tüneli'nin girişinde '2023 Recep Tayyip Erdoğan' yazıyor. 200 yıl sonra bizim torunlarımızın torunları oradan geçerken, o imzaları görecekler. O yüzden bu işler çok kıymetli bir mühürdür aslında."

Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasının 28 Mayıs'ta yapılacağını, seçimlerin, demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Cumhurbaşkanı adayı olarak bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri bulunuyor. Karşısında maalesef demokrasinin gereği olarak bir tane aday var. Aslında ikisinin yan yana koyulması abesle iştigal ama demokrasinin zorunluluğu. Türkiye'ye 21 yıldır yaptıkları, güçlü lider ve dünyadaki Türkiye'nin gelmiş olduğu bir konum var. Bir tarafta da hayatta hiçbir başarısı ve vizyonu olmayan, ileriye dönük hiç planı olmayan ve maalesef kendi kariyerinde bile ülkemize sıkıntılar yaşatmış bir aday. Başkanlık yapmış olduğu partinin belediyelerinde adeta milletine zulüm çektiren bir aday karşımızda."


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Maaşı geciken EYT'liye avans müjdesi
Maaşı geciken EYT'liye avans müjdesi

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi