• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon'da konuştu:
Siyaset
Yayınlanma: 29 Haziran 2023 - 15:15

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon'da konuştu:

"Başladığımız ve söz verdiğimiz bütün işlerin takipçisi olacağız"

Siyaset
29 Haziran 2023 - 15:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, başladıkları ve söz verdikleri bütün işlerin takipçisi olacaklarını söyledi.

Uraloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Trabzon'da havalimanında vatandaşlar tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Halk oyunları ekibi ile bir süre horon oynayan Uraloğlu, güzel bir bayram gününde Trabzon'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "2023 yılı Türkiye Yüzyılı olacak" sözünü hatırlatarak, "Biz de bu inançla yola çıktık. Trabzon gerek 14 Mayıs'ta, gerekse 28 Mayıs'ta milletvekillerimizi Meclise yolladı. Bu desteğe müteşekkiriz. Biz de bu desteğin karşılığını ve beklentisini bütün siyaset ve belediye kurumlarımızla, en batısından en doğusuna kadar üzerimize düşen bu görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışacağız." dedi.

Güzel ve uyumlu bir ekip olduklarını vurgulayan Uraloğlu, "Cumhurbaşkanı'mızın Trabzon'a verdiği kıymet var. Biz de bu kıymetin karşılığını inşallah hizmet olarak, buralara değer olarak inşallah hep beraber vermiş olacağız." diye konuştu.

Uraloğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığında da partililerle bayramlaşarak, "Trabzon'da güçlü bir ekibimiz var. Allah'ın izniyle Trabzon'umuza, Karadeniz'imize ve ülkemize hep beraber güzel hizmetler edeceğiz. Allahü Teala bizleri utandırmasın." ifadelerini kullandı.

Akçaabat'taki Atatürk Meydanı'nda vatandaşların bayramını tebrik eden Uraloğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı kabinesinde Sayın Cumhurbaşkanı'mızın takdiri ile biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını yüklenmiş olduk. Yükümüzün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz ama bir o kadar da kıymetli olduğunu biliyoruz. Biz onun sorumluluğundayız. Trabzon olarak güzel bir ekibiz. İnşallah gerek Bakanlığımız olsun, gerek Hükümetimizin olsun bütün başlattığı işlerin takipçisi olacağız. Başladığımız ve söz verdiğimiz bütün işlerin takipçisi olacağız. Ben bu bayramda bu sözü tekrarlamak istiyorum."

Bakan Uraloğlu'na programında TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Mutafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ile ilçe belediye başkanları da eşlik etti.


AA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
AK Parti İnönü ve Mihalgazi ilçe başkanları değişti
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Belçika Savunma Bakanı Francken: "Geri döneceğiz ve bu dönüş 14 yıl sürmeyecek"
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Adalet Bakanı Gürlek, Karadeniz Bölgesi milletvekilleriyle bir araya geldi
Son Haberler
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
Çin Devlet Başkanı Xi, ABD Başkanı Trump'ı resmi törenle karşıladı
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
"Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı" sorusuna Bakan Yumaklı'dan esprili cevap
"Kayseri pastırması mı, Kastamonu pastırması mı" sorusuna Bakan Yumaklı'dan esprili cevap

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi