• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Ümraniye'de çit tartışması kavgaya dönüştü: 2 yaralı  
Genel
Yayınlanma: 11 Ekim 2023 - 13:29

Ümraniye'de çit tartışması kavgaya dönüştü: 2 yaralı  

Genel
11 Ekim 2023 - 13:29
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ümraniye'de çit tartışması kavgaya dönüştü: 2 yaralı  
ÜMRANİYE'de daha önce yol olarak kullanılan alan, ev sahibi tarafında çitle çevirildi. Komşular arasında çit nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi darbedilerek yaralanırken, silahla da havaya ateş açıldı. 2 kişi ise gözaltına alındı. 

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Aşağı Dudullu Mahallesi Hürrem Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, daha önce yol olarak kullanılan ve mülkiyeti Akın Uzunkaya'da olan alan, kadastroda yanlış yazılınca Celal Şahin'in oldu. Şahin de, oturdukları binanın en alt katında olan dükkanı daireye çevirdi. Dairesine de bahçe yapmak isteyen Şahin ailesi, daha önce yol olarak kullanılan alanı taşlarla örüp çitle çevirdi. Bu durum ise, komşular arasında bir süredir tartışmalara neden oldu. Dün akşam saatlerinde ise komşular arasında tekrar başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 2 kişi darbedilerek yaralanırken, silahla havaya da ateş açıldı. 

"SAĞA SOLA ATEŞ ETTİKTEN SONRA EVİNE GÖTÜREREK SİLAHI SAKLADI"

Celal Şahin'in oğlu Aydın Şahin "Biz burada arka binada oturan Yiğit Soylu'nun küfür ,hakaret ve darbına uğradık. 3-5 arkadaşını da toplamış. Kardeşim Ayhan Şahin 15 Temmuz gazisidir. Kendi belindeki silah ile onları korkutmak amaçlı bir el havaya ateş etti. Yiğit ve arkadaşları ile birlikte üzerine çullanıp elindeki silahı aldılar ve kolunu kırdılar. Aldıkları silah ile 12-13 kere sağa sola ateş ettikten sonra evine götürerek silahı sakladı. Polis geldiğinde bile bizi darbetmeye kalkıştılar. Her türlü hakaret, küfür ve tehditlere devam etti,  'sizi burada yaşatmayacağım' diye. Kendi arazimizde bizi darbetmeye çalışıyor. Gazi olan kardeşimizi kolu alçılı sabaha kadar nezarethane de tuttular" dedi. 

"GURURUNA YEDİREMİYOR"

Tapulu alanını çitle çevirdiğini söyleyen Şahin "Bunlar daha önce kullanıyorlardı .O zaman burası ofisti. Şimdi daireye çevirdik. Özel mülkiyet yatak odası var vs. bu nedenle kendi yerimizi çit ile çevirdik. Bu arkadaş gururuna yediremiyor. Evi de alt sokağa cephe. Ben üst yolu da kullanacağım diyor. Dün akşam da kardeşime burada bulaşıyor. Babası ile birlikte kardeşimi darbedince bizde müdahale ettik. Olay sataşmadan kaynaklandı. Hukuki süreç devam ediyor. Mahkeme sonucunda yolu açın derlerse açarım tabi" dedi.

KAVGADA 2 ABİM YARALANDI

Ayşe Şahin "Eve geldiğimde ağabeylerime saldırmışlar. 2 abimin hastanede olduğunu öğrendim. Burada daha öncede 3 defa kavga oldu. Hepsinden gittim şikayetçi oldum. Son ses müzik açmaları ile ,buradan yaya olarak geçmeyi kabul etmemesi ile... Can güvenliğimiz yok. Dün akşamda evimizin etrafında peş peşe ateş etmesi son nokta oldu" diye konuştu.

KAVGA KAMERADA

2 kişinin yaralandığı 2 kişinin de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü kavga cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde yaşanan tartışma ve sonrasında Aydın Şahin ve kardeşi Ayhan Şahin'in tekme ve yumruklarla yere düşmesi görülüyor. Kavga polisin gelmesiyle sonlandığı görülüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
DHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Çerçioğlu: "Aydın'a yeni eserler kazandıracağız"
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya'dan Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başladı
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Vezirköprü MYO'dan çocuk ihmal ve istismarına karşı farkındalık sergisi
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Ümraniye'de çocuklardan atık malzemelerle renkli tasarımlar
Son Haberler
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
Bursa'da sporcu kamp merkezinde çıkan yangın söndürüldü
Kağıthane'de 'Kur Sonu Etkinlik Programı' yapıldı
Kağıthane'de 'Kur Sonu Etkinlik Programı' yapıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na katıldı
Bakan Çiftçi, Erzurum'da TÜGVA'nın İhtisas Akademi Programı'na...
Bakan Memişoğlu: "Hantavirüs konusunda bir salgın riski yok"
Bakan Memişoğlu: "Hantavirüs konusunda bir salgın riski yok"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan ülkemizi her alanda daha güçlü yarınlara taşıyacağız"
İçişleri Bakanı Çiftçi: "Eser ve hizmet siyasetinden ayrılmadan...
Kırgızistan ile Rusya arasındaki ticaret hacmi 3,4 milyar dolara ulaştı
Kırgızistan ile Rusya arasındaki ticaret hacmi 3,4 milyar dolara ulaştı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi