• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ünlü oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı
Yaşam
Yayınlanma: 19 Ekim 2024 - 14:44
Güncelleme: 19 Ekim 2024 - 15:56

Ünlü oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, düzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine rol aldığı dizilerden oyuncu arkadaşları ve sevenleri katıldı. Çelik, cenaze törenin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yaşam
19 Ekim 2024 - 14:44
Güncelleme: 19 Ekim 2024 - 15:56
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Ünlü oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı
Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, düzenlenen cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine rol aldığı dizilerden oyuncu arkadaşları ve sevenleri katıldı. Çelik, cenaze törenin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, evinde geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etmiş, acı haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven sosyal medya hesabından duyurmuştu. Birçok projesiyle hafızalara kazınan oyuncu Vural Çelik için bugün Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, ünlü oyuncunun annesi Cemile Güzelordu, kız kardeşi Kadriye Çelik, Seksenler dizisi oyuncularından Şoray Uzun, Begüm Öner, Ceyhun Ersoy, Sarp Apak ve birçok seveni katıldı.

Annesi ve kız kardeşi tabutun başından ayrılmadı

Acılı aile ayakta durmakta zorluk çekerken, annesi ve kız kardeşi tabutun başından bir an olsun ayrılmayarak gözyaşı döktü. Cenaze namazı kılındığı sırada oyuncu Şoray Uzun da rol arkadaşının cenaze töreninde duygusal anlar yaşadı.

"Zaten içine kapanık bir yapısı olduğu için Vural'a yetişemedik, elimizi uzatamadık"

Cenaze törenine katılan oyuncu Yavuz Seçkin, ailesinden birini kaybetmişçesine üzüldüğünü belirterek, "Vural, son derece arkadaş canlısı, güzel kalbi olan fakat yalnız bir arkadaşımızdı. İçine kapanık, ufak tefek yalnızlıkları olan güzel bir arkadaşımızdı, kardeşimizdi. Arada mesajlaşır, şakalaşırdık telefonda. Bulunduğumuz sektör, etrafımız çok kalabalık gibi gözükür, etrafınızda çok fazla dostunuz, arkadaşınız varmış gibi hissedersiniz ama yalnızsınızdır. Vural bu yalnızlığı yaşıyordu. Güzel şeyler olacaktı ben duyuyordum, güzel birkaç tane projesi vardı, kabul edilmişti, çok heyecanlanıyordu ama nasip olmadı, yapamadı. Yalnız başına vefat etti. Keşke yanında birisi olsaydı, yalnızlık kötü bir şey, özellikle belli bir yaştan sonra. Zaten içine de kapanık bir yapısı olduğu için Vural'a yetişemedik, elimizi uzatamadık. Allah rahmet eylesin. 5-6 ay kadar önce mesajlaştık, telefon istedi benden bir yapımcımızın. Videolarını takip ediyordum Instagram'dan, açıkçası biraz üzüldüm. Yalnızlığını gösteriyordu videolar. Popüler olduğunuzda herkes yanınızdadır ama biraz piyasadan uzaklaşın ki Vural en güzel dönemindeydi. Kendini daha güzel anlatabileceği bir dönem" şeklinde konuştu.

"Onunla ilgili hatırladığım kötü bir anım, kötü bir hatıram yok"

Törene katılan ve 'Seksenler' dizisinden rol arkadaşı olan Begüm Öner, "Çok fazla söylenecek bir şey yok, çok erken bir ölüm. Çocuk ruhunu kaybetmeyen çok ender insanlardandı bence Vural ağabey. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Onunla ilgili hatırladığım kötü bir anım, kötü bir hatıram yok, o yüzden teşekkür ediyorum bize yaşattığı her gülümseme için. İnşallah huzur içinde yatsın. Başka diyecek bir şey yok. Hep bizi güldüren, esprili, çocuk ruhlu, bazen onun küskünlükleri de vardı. Küskünlükleri bile o kadar tatlıydı ki, ona hiçbir zaman kızmak gelmiyordu insanın içinden. Çok güzel bir ruhu vardı" dedi.

"O benim her şeyimdi. Diyecek bir şey bulamıyorum"

Ünlü oyuncunun ablası Kadriye Çelik ise, "O benim canımdı, her şeyimdi. 'Bacom' derdi. Ordu'ya gelecekti. Bacom geleceğim ama havalimanı kapalı. Kokunu içime çekeceğim baco' derdi. Artık kim bana bacom diyecek, kim bana sürpriz yapacak. O benim her şeyimdi. Diyecek bir şey bulamıyorum. Çocuk gibiydi, hemen küserdi. Bir şey söylesen alınırdı. Çocuk ruhluydu. Yalnız yaşardı. Yalnız yaşamadı o istedi. Her gün görüntülü görüşürdük. Bana en son seninle gurur duyuyorum. Sen benim her şeyimsin dedi, bana gelecekti. Bu yaptığı son şaka oldu" diye konuştu.

Vural Çelik, cenaze törenin ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkusu
Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkusu
Türk mutfağı, kültür ve sanatla buluştu
Türk mutfağı, kültür ve sanatla buluştu
Karabük'te özel çocuk anneleri bocce etkinliğinde buluştu
Karabük'te özel çocuk anneleri bocce etkinliğinde buluştu
Bir dakikalık deney, binlerce gerçeği hatırlattı
Bir dakikalık deney, binlerce gerçeği hatırlattı
Son Haberler
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar; Mehmetçikten cevap gecikmedi
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar; Mehmetçikten cevap gecikmedi
300 çocuktan oluşan korodan muhteşem konser
300 çocuktan oluşan korodan muhteşem konser
Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkusu
Turizm Fakültesinde mezuniyet coşkusu
Bakan Gürlek: "Diyarbakır merkezli 9 ilde uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı önemli bir darbe indirildi"
Bakan Gürlek: "Diyarbakır merkezli 9 ilde uyuşturucu tacirlerine...
Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 1 - Gaziantep FK: 2
Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 1 - Gaziantep FK: 2

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi