• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Üsküdar'da anaokulunda kaynar su 3 buçuk yaşındaki çocuğunun üzerine döküldü
Asayiş
Yayınlanma: 27 Şubat 2023 - 10:23
Güncelleme: 27 Şubat 2023 - 10:24

Üsküdar'da anaokulunda kaynar su 3 buçuk yaşındaki çocuğunun üzerine döküldü

Üsküdar'da bulunan bir anaokulunda sıcak su ve çikolata ile yapılan etkinlik sırasında 3 buçuk yaşındaki kız çocuğunun üzerine kaynar su döküldü. Çocuğun vücudunda, 2'inci derece yanık oluşurken aile okul hakkında şikayette bulundu.

Asayiş
27 Şubat 2023 - 10:23
Güncelleme: 27 Şubat 2023 - 10:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Üsküdar'da bulunan bir anaokulunda sıcak su ve çikolata ile yapılan etkinlik sırasında 3 buçuk yaşındaki kız çocuğunun üzerine kaynar su döküldü. Çocuğun vücudunda, 2'inci derece yanık oluşurken aile okul hakkında şikayette bulundu.

Üsküdar'da bulunan özel bir anaokulunda geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, sınıf içerisinde kaynar su ve çikolata ile yapılan etkinlik sırasında iddiaya göre ısıtıcıda bulunan kaynar su 3 buçuk yaşındaki Eliif Raye Kaya'nın üzerine döküldü. Küçük kızın vücudunda 2'inci derece yanıklar oluştu. Okul idaresinin babasını arayarak okula çağırması üzerine baba Bilgehan Kaya, okula gelerek vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan küçük kızını taksi ile hastaneye götürdü. Yaşanan olayda anaokulunun ihmali olduğunu söyleyen baba Bilgehan Kaya, "Sınıf içerisinde hiçbir tedbir ve güvenlik önlemi almadan, sıcak su ve çikolata ile yapılan bir etkinlik sırasında, kızımın üzerine sıcak su döküldü. Kızımın sağ tarafında kasığından dizine kadar karın bölgesinde kol ve dirsek bölgesinde 2'inci dereceden yanık oluştu" dedi.

"Okul telefonla beni arayıp ne yapacaklarını bana sordu"

Bilgehan Kaya, "Olayın olduğu gün telefonla beni arayıp ne yapacaklarını sordular, Hastaneye götürmemişler, benim okula gelmemi beklemişler. Ambulansı neden çağırmadınız dediğimde bana hiçbir şey söylemediler. Avukat vasıtasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Su döküldükten sonra kızım 10 dakikaya yakın okulda durmuş. Kafalarına göre müdahale yapmışlar, soyundurmuşlar. Soğuk suya tutmuşlar. Ben okula gittiğimde üzerinde kıyafet yoktu. Öğretmen önlüğüne sarılı şekilde titrer halde buldum kızımı. Taksi ile hastaneye ben götürdüm. Okulda daha sonradan öğrendik ki MEB'e kayıtlı olmayan öğretmenlerin bile mevcut olduğunu öğrendim. Ecza dolaplarının boş olduğunu gördük. Sınıftaki öğretmenin üzerine olayı yıkıp öğretmene zorla kağıt imzalatmışlar. Olayda sınıfta 2 öğretmen varken tuttukları tutanakta tek öğretmen yazmışlar. Nedenini sorduğumuzda Milli Eğitim'de kayıtlı olmadığını söylediler. Sınıfımızda kendi yaş grubumuzdan daha küçük çocukların olduğunu öğrendik. Normalde kanun gereği okula alınmaması gerekiyor. Kurum mobing ile öğretmene tutanak tutturarak olayı öğretmenin üstüne yıkmak istiyor. Ancak biz kurumun suçlu olduğunu düşünüyoruz" dedi.

"Okul öğretmen aracılığı ile para ile bizi susturmaya çalıştı "

Kaya, "Olay günü öğretmenleri toplamışlar, 'bizim derdimizin para olduğunu para ile bu durumu çözebileceklerini' söylediler. Kendilerinin üst düzey tanıdıklarının olduğu, kendilerini kırmayacaklarını, her şeyi halledebileceğini ima eden cümleler kurmuşlar öğretmene. Öretmeni sürekli tehdit ve mobing ile yıldırmaya çalışıyorlar. Bu kurumun faaliyetlerinin bir an önce durdurulması gerektiğine inanıyoruz. Okulda kayıt almaya devam ediyorlar. Okulun detaylı incelenmesini, benim çocuğumun başına gelenlerin başka bir çocuğun başına gelmemesini istiyoruz" dedi.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Alkollü sürücünün ehliyetine el konulup 25 bin lira ceza kesildi
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Motosiklet otomobile çarptı: 2 yaralı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Üsküdar'da park halindeki üç araç yandı
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Duvar dibine çöken kadın ekipleri harekete geçirdi
Son Haberler
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Bakan Göktaş, Darülaceze'ye kurban bağışı yaptı
Çorum'da hortumun vurduğu köydeki vatandaş o anları anlattı: "Deprem oldu sandım"
Çorum'da hortumun vurduğu köydeki vatandaş o anları anlattı:...
TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 1 ağır yaralı
TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı:...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Alem.AI Yapay Zeka Merkezi'ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana'da Alem.AI Yapay Zeka Merkezi'ni...
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Edirne'de Engelliler Haftası'nda dayanışma buluşması
Doç. Dr. Akdal: Kriz yönetiminde sosyal medya kriz yönetimi de olmalı
Doç. Dr. Akdal: Kriz yönetiminde sosyal medya kriz yönetimi de olmalı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi