• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Van'ın ilk ve tek eğlence gemisi Calypso Van Gölü sularına indi
Yaşam
Yayınlanma: 25 Ağustos 2023 - 09:51
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 09:51

Van'ın ilk ve tek eğlence gemisi Calypso Van Gölü sularına indi

Van'da yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Festa Clup, şehrin ilk ve tek eğlence gemisini Van Gölü sularına indirdi.

Yaşam
25 Ağustos 2023 - 09:51
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 09:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Van'da yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Festa Clup, şehrin ilk ve tek eğlence gemisini Van Gölü sularına indirdi.

Yıllardır eğlence sektöründe yerli ve yabancı turistlere hizmet eden Festa Clup, Van'ın ilk ve tek eğlence gemisini yaptı. Yaklaşık iki hafta önce Van Gölü sularına inen Calypso_B isimli gemi, İranlılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. 250 kişi kapasiteli ve 4 kattan oluşan gemide disko, oturma kabinleri, mutfak ve wc yer alıyor.

12 yıldır eğlence sektöründe hizmet verdiğini belirten Festa Clup yöneticilerinden Emrah Aşan, Calypso_B ismini verdikleri geminin kardeşinin hayali olduğunu ifade ederek, "Kardeşim iki yıl önce Van Gölü'nde eşi benzeri olmayan bir eğlence teknesinin hayali olduğunu söyledi. Ayrıca bizim Van Gölü gibi bir değerimiz var ama ne yazık ki şimdiye kadar bu değerimizden yeterince faydalanamıyorduk. Bu nedenle harekete geçtik ve hem ilimizi ziyaret eden İranlı misafirlerimizi Van Gölü ile buluşturmak adına hem de kardeşimin hayalini gerçekleştirmek adına Van'ın ilk ve tek eğlence gemisini yaptık ve Van Gölü'nde gemi turu turizmini başlattık" dedi.

İranlılar başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin gemiye olan ilgilerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Aşan, "Gemi de canlı müzik, disko, köpük partisi, yüzme partisi ve yiyecek ikramlarımız yer alıyor. 250 kapasiteli ve dört kattan oluşan gemi, Van turizmine de ayrıca katkı sağlıyor. Gemiye binen turistler bol bol fotoğraflar çekip gittikleri yerlerde paylaşıyorlar. Onların bu mutluluğu bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor" ifadelerini kullandı.

Gemide ayrıca özel günler için partilerin de düzenlenebildiğini aktaran Aşan, "Gemide doğum günü partisi, evlenme teklifi, mezuniyet törenleri ve buna benzer her türlü kutlama partileri düzenliyoruz. Tekne turlarımız gündüz 4 saat, gece ise iki saat sürüyor. Bizler bu manada tüm halkımızı Van'ın ilk ve tek eğlence gemisinde, Van Gölü'nün keyfini çıkarmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Van'da böyle bir geminin kendilerine hizmet vermesinden dolayı mutlu olduklarını belirten İranlı misafirler ise Festa Clup yetkililerine teşekkür ettiler.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere dokundu
Erzurum oto sanayisinden örnek dayanışma: Başkan Emre Akdoğan gönüllere dokundu
Denizli'den 201 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı
Denizli'den 201 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı
Konya'da veteriner hekimin kurtla konuşması ilgi çekti
Konya'da veteriner hekimin kurtla konuşması ilgi çekti
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
Adıyaman-Çelikhan yolu şehir geçişi çalışmaları başladı
Son Haberler
Lisesi öğrencileriyle "Fotoğraflarla şehrin dilini anlamak" üzerine söyleyişi
Lisesi öğrencileriyle "Fotoğraflarla şehrin dilini anlamak"...
Karacan: "Her yıl yaklaşık 3 bin 800 eczacı mezun oluyor"
Karacan: "Her yıl yaklaşık 3 bin 800 eczacı mezun oluyor"
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden hayat kurtaracak adım
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden hayat kurtaracak adım
Edirne'de Engelliler Haftası kutlamalarında renkli görüntüler oluştu
Edirne'de Engelliler Haftası kutlamalarında renkli görüntüler...
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı lanetliyoruz"
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Mescid-i Aksa'ya yapılan saygısızlığı...
1939 Erzincan depreminin yaşayan tanığı o günleri anlattı
1939 Erzincan depreminin yaşayan tanığı o günleri anlattı

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi