• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Çevre
  3. Vefa Caddesi Köprüsü açıldı
Çevre
Yayınlanma: 25 Ocak 2023 - 13:47
Güncelleme: 25 Ocak 2023 - 13:49

Vefa Caddesi Köprüsü açıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şu anda Adana'yı şantiyeye çevirmiş durumda olduklarını belirterek, "Önemli yollar yapıyoruz" dedi.

Çevre
25 Ocak 2023 - 13:47
Güncelleme: 25 Ocak 2023 - 13:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şu anda Adana'yı şantiyeye çevirmiş durumda olduklarını belirterek, "Önemli yollar yapıyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Fevzipaşa ve Aydınlar mahalleleri ile Öğretmenler Bulvarı'nı birbirine bağlayan Vefa Caddesi Köprüsü'nün açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

Uzun yıllardır gerçekleştirilmemiş önemli bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Karalar, "Öğretmenler Bulvarı ile Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'nın kesiştiği noktaya alt geçit, D-400'den aynı noktaya gelenler için de üst geçit yapılacak. Böylece bölgede trafiği rahatlatmayı planlıyoruz. Biz halkımızın parasını güzel işler için kullanıyoruz. Böyle yapmazsak Adana Büyükşehir Belediyesi'ni çok kötü bir durumdan bugünlere getiremezdik" dedi.

Kentin problemlerini çok iyi bildiklerini, gece gündüz, durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Karalar, 40-50 yıldır devam eden problemlerin tamamını bir anda ortadan kaldırmanın zor olduğunu ancak mesai mefhumu gözetmeksiniz çaba göstermeye, hizmetleri art arda halkla buluşturmaya devam ettiklerini aktardı.

"Adana'nın problemlerinin tamamını biliyorum"

Borç batağında devraldıkları belediyeyi, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilecek hale getirdiklerinin altını çizen Karalar, "Şu anda Adana'yı şantiyeye çevirmiş durumdayız. Önemli yollar yapıyoruz, 81 otobüs, 160'a yakın iş makinesi aldık, çalışanlarımızın ücretlerini zamanında ödüyoruz. Bunların tamamını bir kuruş borçlanmadan yaptık, yapıyoruz. Adana'nın problemlerinin tamamını biliyorum. Problemlerin nasıl çözüleceğini de biliyorum. Önemli ölçüde çözdüğümüz problemler var, çözeceğimiz problemler de mevcut. Adana'nın gerçek potansiyelin, turizm, gastronomi, tarih de dahil ortaya çıkarmak için çalışmalar yaptık ve tüm bunları sürdürüyoruz. Geçmişle kıyasladığımızda medyada bugün Adana'nın güzellikleri ve olumlu yönleri konuşuluyor" diye konuştu.

Yeni hizmetlerin yolda olduğu müjdesini veren Karalar, beraberindekilerle Vefa Köprüsü'nün açılışını yaptı.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Batı Karadeniz'de sağanak yağış uyarısı
Batı Karadeniz'de sağanak yağış uyarısı
Van Gölü üzerinde gökkuşağı manzarası mest etti
Van Gölü üzerinde gökkuşağı manzarası mest etti
Amasya'da köy yolunda heyelan
Amasya'da köy yolunda heyelan
Bozköy yolunda 'obruk' oluştu
Bozköy yolunda 'obruk' oluştu
Son Haberler
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail ile işbirliği yapanlar hesap verecek"
İran'dan Netanyahu'nun gizli BAE ziyaretine sert tepki: "İsrail...
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Pina: "Tek hedefimiz finale kalabilmekti"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Ozan Tufan: "Finale çıktığımız için çok mutluyuz"
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Yaşlı adamı tarlada bıçaklayarak öldüren şüpheli yakalandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye 550 bin TL cezai işlem uygulandı
Bursa'da rekor ceza: 'Dur' ihtarına uymayan kadın sürücüye...
Gökçebey gözü dış transfere dikti
Gökçebey gözü dış transfere dikti

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi