• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Haberler
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Asayiş
  • Sağlık
  • Yaşam
  • Magazin
  • Spor
  • Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vodafone'dan inovasyonu destekleyen yeni kurum içi girişimcilik yarışması
Ekonomi
Yayınlanma: 16 Şubat 2024 - 11:41

Vodafone'dan inovasyonu destekleyen yeni kurum içi girişimcilik yarışması

Vodafone'un inovasyonu ve kurum içi girişimciliği artırmak amacıyla başlattığı WeNovate festivalinin birincisi yapıldı. Toplam 108 takım kapsamında yaklaşık 450 kişinin yarıştığı ve 3 ay boyunca süren etkinliğin finali 1000'den fazla kişinin de katılımıyla 3 günlük bir festival havasında gerçekleşti. Son gün gerçekleşen değerlendirmede, jüri oylamasının yanı sıra çalışan oyları da belirleyici oldu.

Ekonomi
16 Şubat 2024 - 11:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vodafone'un inovasyonu ve kurum içi girişimciliği artırmak amacıyla başlattığı WeNovate festivalinin birincisi yapıldı. Toplam 108 takım kapsamında yaklaşık 450 kişinin yarıştığı ve 3 ay boyunca süren etkinliğin finali 1000'den fazla kişinin de katılımıyla 3 günlük bir festival havasında gerçekleşti. Son gün gerçekleşen değerlendirmede, jüri oylamasının yanı sıra çalışan oyları da belirleyici oldu.

Vodafone, çalışan deneyimini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Operatörün, çalışanları arasında üretici düşünceyi teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği kurum içi girişimcilik yarışması olan WeNovate'e 1000'den fazla kişi katıldı. 'En İyi Müşteri Deneyimi' temasıyla düzenlenen ve toplam 108 takımın başvurduğu hackathon'un finalinde 10 takım halinde 50 kişi yarıştı. Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu'nun yanı sıra Gazeteci ve Yazar M. Serdar Kuzuloğlu'nun da yer aldığı jürinin değerlendirmesi sonucunda ilk 3 takım belirlendi.

Vodafone Türkiye İnsan Kaynakları'ndan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, şunları söyledi:

"Şirketimizde hem müşteri deneyimini hem de çalışma arkadaşlarımızın deneyimini hep bir adım daha öteye taşımaya önem veriyoruz. Bu yönde hayata geçirdiğimiz kurum içi girişimcilik yarışması WeNovate ile şirketimizde inovasyon kültürünü ve ekip birliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu yarışma, müşterilerimize en iyi hizmeti verme yolculuğunda inovatif fikirler üretmemize ve teknolojik yenilikleri keşfetmemize olanak sağlıyor. Aynı zamanda çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu artırarak kurumsal kültürümüzü güçlendirmemizi ve yetenek gelişimine katkıda bulunmamızı mümkün kılıyor. Bu sene ilkini düzenlediğimiz WeNovate'e 1000'den fazla çalışma arkadaşımız katıldı. Farklı alanlarda fikir üretmeyi sağlayan yuvarlak masa toplantıları, ilham veren konuşmacı oturumları ve kişisel dijital asistanımız TOBi üzerinden gerçekleştirdiğimiz QR kodu avı gibi etkinliklere de yer verdiğimiz WeNovate birbirinden üretici ve heyecanlı anlara sahne oldu. Şirket olarak, kurum içi girişimciliği artıracak projeler yapmaya devam edeceğiz."

İnovasyon festivali

Yapılan açıklamaya göre, Vodafone çalışanları WeNovate yarışmasına takımlar halinde geliştirmek istedikleri fikirlerle başvurdu. Başvurular arasında yapılan ön eleme sonrası finale kalan takımlar açıklandı. Etkinliğin finali, Maslak Plaza'da 3 gün boyunca bir inovasyon festivali şeklinde gerçekleşti. Finale kalan takımlar, bu süreçte Maslak Plaza'da kalarak fikirlerini birlikte geliştirmeye devam etme imkânı buldu. Finalist takımların yanı sıra dileyen operatör çalışanları da farklı alanlarda fikir üretmeyi sağlayan yuvarlak masa toplantıları, ilham veren konuşmacı oturumları ve kişisel dijital asistanımız TOBi üzerinden gerçekleştirdiğimiz QR kodu avı gibi etkinliklere katılarak WeNovate ruhunu yaşadı.

Farklı başlıklarda değerlendirme

Final günü takımlar, geliştirdikleri fikirleri jüri üyelerine sundu. Sunulan projeler orijinallik, tercih edilirlik, geçerlilik ve uygulanabilirlik olmak üzere 4 başlıkta değerlendirildi. Buna göre WeNovate'in amacına uygun birinci olacak fikrin; benzersiz ve yenilikçi bir çözüme ulaşması, operatör müşterilerinin bu ürünü ya da hizmeti talep etmesi, Vodafone marka algısıyla çelişmemesi, ayrıca teknik ve idari mevzuatla ilgili herhangi bir soruna neden olmaması gibi kıstaslar dikkate alınarak belirlenmesi sağlandı. Sıralamanın belirlenmesinde jüri oylamasının yanı sıra çalışanların oyları da etkili oldu. Kazanan takımlara seyahat, teknoloji ürünleri ve hediye çeklerinden oluşan hediyeler sunuldu.


İHA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
MANULAŞ ve SPİLAŞ çalışanlarına 60 bin TL'lik promosyon müjdesi
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
Bursa'da su faturalarına indirim 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
MADO son 1 ayda 8 yeni şube açtı
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Bursa'da su fiyatlarında ciddi indirim
Son Haberler
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik oldu
Ordu'da yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 21 işçi hastanelik...
Ankara'da fırtına nedeniyle kopan teller taziye çadırına düştü
Ankara'da fırtına nedeniyle kopan teller taziye çadırına düştü
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü gizli oda bulundu
Tepebaşı operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin bahçesine gömülü...
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Emniyet ekipleri sahte istihbaratçıları çökertti
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Avrupa Taekwondo şampiyonu yine Türkiye
Motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücüye 1 yıl 11 ay ceza
Motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olan ehliyetsiz sürücüye 1 yıl 11 ay ceza

Ana Sayfa
Haberler
Ekonomi
Siyaset
Dünya
Asayiş
Sağlık
Yaşam
Magazin
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Bilim ve Teknoloji
  • Çevre
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Magazin
  • Sağlık
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Nethaber.com.tr "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Copyright © 2018-2022 Nethaber.com.tr Tüm Hakları Saklıdır.

Marka Flower Çiçekçi